![]() |
#181 |
Użytkownik forum
|
![]() N/C A co ta pani Psycholog moze wiedziec o tibi. Gra w tibia czy co
![]() Ale z ty, ze Postac zostaje w grze po wyłączeniu komputera to ona jest THX BEST TVX ROX GL W dalszych wywiadach dla Mądrej Pani Psycholog |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
Imię: Ovvner - Javal
Gildia: Memento Mori - Sweet Guys
Świat: Celesta-Unitera
Poziom: 172
Poziom mag.: 74
|
![]() Ja mam takie pytanko...do was bo jako suportowany fun site macie jakąs większa siłe przebicia do cip'ow ...tak myśle ; )
niemożna by do nich napisać zeby sie tym zajeli? przeciez to jest jawne oczernianie tych ludzi publicznie zaco spokojnie moga wytoczyć sprawe, ban awet ją wygrać ale juz nawet niechodzi o to zeby sie wsbogacili, tylko o t zeby ludze pierstali za przeproszeniem pierdolić głupoty, szczeze chciał bym to zobaczyc jak cip team wzioł by sprawy w swoje łapki i CIUT wyjasnił tym wszystkicm mądrym ludziom jak gra jest zrobiona itp |
![]() |
![]() |
#183 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() Chcialem na wstepie powiedziec, ze nie widzialem tego "dzien dobry~"... ja tam do TVN nic nie mam bo to wkoncu TV i o czyms musza mowic... ale co do pani psycholog... moim zdaniem cipsoft powinien jej dac jakas nagrode za rozwiazanie tajemnic tibii ( wiem ze ich nie rozwiazala ale jezeli potrafi gadac o tibii nie widzac jej nawet na oczy to z niej by sie jakis bubble zrobil jak by jej dac postac na 8 lvlu xD).
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() ehh... nikt nie ma tego na google video....
i po kiego grzyba wysylacie ciagle te same filmiki ktore w dodatku sa na stronie glownej w newse.... -.- |
![]() |
![]() |
#186 |
Master Alucard
|
![]() Pani psycholog dostala chyba dyplom za pieniadze. Ewentualnie dostala w lape od TVNu, zeby mowila to, co oni jej każą.
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() teraz to jeszcze wiecej ludzi bedzie w to grac, poniewaz beda ciekawi co to jest
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]() Tak jak mówił Filemon6 że ta pani psycholog sama potrzebuje psychologa najlepiej jakiegos najdrorzszego bo im drorzszy tym lepszy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]() Witam.
To jest mój pierwszy i zapewne ostatni na tym forum. Ale przeczytałem newsa na stronce, no to nie wytrzymałem i napisałem. Mam 21 lvl sorca na Pandorii, więc nie jestem kompletnym idiotą w tej dziedzinie. Trochę o Tibii wiem. Ale chcę głównie wyrazić opinię na temat tej paranoi w TVN. Jak dotąd TVN uważałem za dobrą, dobrze poinformowaną gazetą, z OBIEKTYWNYMI dziennikarzami i gośćmi zapraszanymi do studia. Podczas dyskusji politycznych zapraszani są goście o różnych poglądach i stanowiskach. Była to telewizja, która dawała obiektywny przekaz informacji z różnych dziedzin i nie wahała się przedstawiać czegoś w sposób kontrowersyjny. Ale materiał o Tibii, który miałem okazję obejrzeć w "Faktach" całkowicie zweryfikował moje poglądy. Marzanna Zielińska, jedna z najlepszych dziennikarek w Polsce...albo jej się nie chce dupy ruszyć, albo po prostu miałą to przedstawić w taki sposób, jaki zażyczyli sobie jej koledzy "na górze". Jeśli się na jakiś temat nie wie, to się o nim nie pisze. Proste? A jednak nie. Do rozmowy przed kamery wybrała jakiś tempych idiotów, którzy po przyjściu ze szkoły nie myślą o niczym innym, jak tylko żeby włączyć jak najszybciej komputer i zalogować się na swojego 11 lvl knighta. Dzieciaków, którzy świata nie widzą poza Tibią. A materiał o tym kretynie, który zaczął okładać matkę, po tym, jak wyłączyła prąd był przedstaiony w taki sposób, że wszyscy Tibijczycy zostali wrzuceni do worka razem z tym pajacem. I teraz te kilka milionów osób będzie się bało swoich synów i ewentualnie córek. Bo co zrobią, jeśli przestaną chodzić do szkoły, a ich dzienne przemieszczenie będzie wyglądać łóżko-komputer-kuchnia żeby coś zjeść-kibel-łóżko. A do tego jako gość wypowiada się ta psycholog, co wie o Tibii tyle, co ja o budowie wietnamskich czołgów bojowych. Gada tak niedorzeczne bzurdy, że dosłownie człowieka sama nachodzi chęć wyjebania jej takim krzesłem. Mówi w taki sposób, aby rodzice wyrobili sobie jak najgorsze zdanie ogólnie o grach komputerowych. A komputer będzie później służył do "encyklopedii chemii" i "wielkich żeglarzy". Przecież to paranoja. Ta pani, zamiast gadać o czymś, o czym nic, kompletnie nic nie wie, to powinna zająć się problemem pedofilii, narkomanii czy przestępstw w szkołach. A nie wyjść przed kamerę i srać o czymś, o czym mi każą powiedzieć. Nie widziałem tej audycji, wiec nie wiem, ale się domyślam, że pozostali goście mieli identyczne spojrzenie na Tibię co ta kretynka. A teraz zapewne TVN odbiera setki maili z opiniami na ich temat. Tak więc gratulujemy TVN subiektywności, debilizmu, chęci sensacji. Oraz straty widzów Pozdrawiam! Degenn |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Imię: Sir Knight Dzik
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Powiem to tak napisalem list do tvn co o tym mysle skopiowalem ten news z tibia.pl ale nie podalem od kogo go mam. Nastepna pewnie bedzie UWAGA ciekawy jestem co oni sobie jeszce wymysla. Mi sie wydaje ze twurcy gry mogli by sie ubiegac o odszkodowanie za gadanie na nich takich glupot ale co do tego nie wiem jak jest :d
I jesli tibia.pl moze przetlumaczyc ten tekst na jezyk angielski to niech wysle do cipsoftu bo mi sie wydaje ze bez problemu moga ich pozwac. Ostatnio edytowany przez King Mati - 30-04-2006 o 05:19. |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @King Mati:
Niby o co mają ich pozwać? O to, że nie wiedzą na czym polega stworzona przez nich gra? @Topic: Programu nie widziałem, ale z tego "niusa" wynika, że pani psycholog się raczej nie popisała... Mimo wszystko, czepiacie się jej niewiedzy o Tibii, ale (z tego co widzę) w ogóle nie zwracacie uwagi na to, po co ta cała afera. Bo Tibia na prawdę uzależnia. Jak dzieciak przez 24/7 myśli o Tibii, myśli o tym co będzie dzisiaj robił w TIbii, jak ma sny o Tibii (omg ;d) to to już jest chore. A prawda jest taka, że nic z tym nie można zrobić. Jedynym sposobem na jakieś zaradzenie tej sprawie, jest nagłośnienie jej w mediach. Nagłośnienie jej na tyle mocno, żeby rodzice zaczęli zwracać uwagę na to, w co i ile grają ich dzieci.
Proud Pastafari. Ostatnio edytowany przez Caer - 30-04-2006 o 08:56. |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Szkoda że tego nieoglądałem ale domyślam się że musiało to być coś bardzo bardzo kretyńskiego skoro nawet moja mama która nielubi tibi sie śmiała z tego co mówili w tym TVN boże co za ludzie co się tak czepili tej tibi to może teraz jeszcze wyślą list do sejmu z prośbą o zrobienie ustawy "" Społeczeństwo RP ma zakas gry w tibie "" lol
![]() ![]() ![]() ![]()
Best solo: Demon Best team: behemoth życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić ![]() Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 30-04-2006 o 08:58. Powód: błąd w zdaniu |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]() Omfg żal mi takich ludzi. Niech sie dowiedzą najpierw co to jest Tibia i o co w tej grze tak naprawde chodzi. Nah.. ludzie szukają sensacji i tyle..
A przecież każdy wie, że Tibia uzależnia.. ![]() Cya in Tibia ^^. |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Tak... Tak... Takie panie psycholog to za drzwi, kopem wywalac. Nie wiem kto jej takich glupot nauczyl. Moja mama tez jest psychologiem i nie zachowuje sie w taki sposob.
Ostatnio edytowany przez Vrael - 30-04-2006 o 09:08. |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Metos De'Flite
Profesja: Knight
Gildia: Brotherhood of Fenix
Świat: Titania
Poziom: 50
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Rozumiem, może i Tibia uzależnia niektórych ale po pierwsze, czy to takie grożne jak np. ćpanie? Napewno nie... Jeżeli ktoś umie grać i zna umiar to ta gra jest zancznie mniej drastyczna i brutalna od innych, jeżeli już o to chodzi =-] Ludzii którzy się na te tematy mądrzą, nic nie wiedząc o grze, to mi zwyczajnie żal
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Z powodu Droma powstala na forum chora atmosfera. News byl niepotrzebny, niewiem czym kierowal sie Drom piszac go. Chwilowym nadadem złości? Po "aferze wroclawskiej" niepojawil sie zaden news, a tu po emisji 7 minutowego kawalka programu na forum az wrze. Od admina mozna by sie spodziewac wiekszej dojzalosci. Teraz szare masy spamuja w tym temacie i prawie kazdy powtarza: "Ta pani psycholog...". Czy o to Tobie chodzilo, zeby dzieci ciebie poparly? Jezeli nie to jako dojzala osoba mogles to przewidziec.
In the name of what? Ostatnio edytowany przez Szpicel - 30-04-2006 o 09:58. |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Potęgowo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tass Paladine
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
|
![]() Chcę od siebie dodać, że ta mądrość pani psycholog wygrywa nade wszystko! Może tak: jak ja gralem w tibie, kumple mówili, że jestem przychlast, a teraz graja więcej niż ja prawie. Więc polecam pani psycholog chociaż ZOBACZYĆ co to jest Tibia.
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Boze rozumiem wypowiadanie sie ze gry uzalezniaja, bo kazda moze uzaleznic i wszedzie zdarzajaa sie czarne owce. Ale nie powinni sie o samej grze wypowiadac ludzie nie majacy pojecia o niej. Tyle.
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Wrzesnia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dyskordian
Gildia: Kings of The Fly
Świat: Mythera
Poziom: 37+
Poziom mag.: 4
|
![]() Czy kto ogladal Dziendobry tvn?! Bo ja kurcze zaspalem! Sprostowali to co powiedzieli?!