Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-04-2006, 00:00   #181
Nivangel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 04 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
LOL

N/C A co ta pani Psycholog moze wiedziec o tibi. Gra w tibia czy co .
Ale z ty, ze Postac zostaje w grze po wyłączeniu komputera to ona jest THX BEST

TVX ROX

GL W dalszych wywiadach dla Mądrej Pani Psycholog
Nivangel jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-04-2006, 00:13   #182
JAvAL666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 08 2005

Stan: Niegrający
Świat: Celesta-Unitera
Poziom: 172
Poziom mag.: 74
Domyślny

Ja mam takie pytanko...do was bo jako suportowany fun site macie jakąs większa siłe przebicia do cip'ow ...tak myśle ; )
niemożna by do nich napisać zeby sie tym zajeli? przeciez to jest jawne oczernianie tych ludzi publicznie zaco spokojnie moga wytoczyć sprawe, ban awet ją wygrać ale juz nawet niechodzi o to zeby sie wsbogacili, tylko o t zeby ludze pierstali za przeproszeniem pierdolić głupoty, szczeze chciał bym to zobaczyc jak cip team wzioł by sprawy w swoje łapki i CIUT wyjasnił tym wszystkicm mądrym ludziom jak gra jest zrobiona itp
JAvAL666 jest offline  
stary 30-04-2006, 00:34   #183
Alor Arkar
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez quza
A nie pomyśleliście o tym, że redakcja TVN teras przegląda wasze wypowiedzi i się śmieje;/ gdybyście częściej oglądali programy takie jak „uwaga” czy inne reportażowe programy
I dopiero teras wam wyjadą ze Libia psuje mózgi itp. Nawet jak to niebyła prowokacja to ja uśmiałem się, ale nie z tego, co mówili w tym głupim programie tylko z waszych komentarzów ( word nie chciał poprawić)
Ty się człowieniu módl, żeby TVN czasem teraS (pzdr dla "Pana Qby" ) Twojego posta nie czytał, bo sobie nim całą "Uwagę", w któryś piękny dzień zajmą... I co chcesz od Libii ? Nie wierze, że to był missclick, bo od "L" do "T" jest na klawiaturze baaardzo daleko

stary 30-04-2006, 00:38   #184
Rycerski Cinek
Użytkownik Forum

Rycerski Cinek's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
Cool Ekk!

Chcialem na wstepie powiedziec, ze nie widzialem tego "dzien dobry~"... ja tam do TVN nic nie mam bo to wkoncu TV i o czyms musza mowic... ale co do pani psycholog... moim zdaniem cipsoft powinien jej dac jakas nagrode za rozwiazanie tajemnic tibii ( wiem ze ich nie rozwiazala ale jezeli potrafi gadac o tibii nie widzac jej nawet na oczy to z niej by sie jakis bubble zrobil jak by jej dac postac na 8 lvlu xD).

Mój album

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piterownik Pokaż post
Zależy od skryptu...
xD

Kiker - Kik
Rycerski Cinek jest offline  
stary 30-04-2006, 01:13   #185
osaell
Użytkownik Forum

osaell's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

ehh... nikt nie ma tego na google video....
i po kiego grzyba wysylacie ciagle te same filmiki ktore w dodatku sa na stronie glownej w newse.... -.-
osaell jest offline  
stary 30-04-2006, 01:25   #186
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Pani psycholog dostala chyba dyplom za pieniadze. Ewentualnie dostala w lape od TVNu, zeby mowila to, co oni jej każą.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline  
stary 30-04-2006, 01:28   #187
osaell
Użytkownik Forum

osaell's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005

Domyślny

teraz to jeszcze wiecej ludzi bedzie w to grac, poniewaz beda ciekawi co to jest
osaell jest offline  
stary 30-04-2006, 01:51   #188
Mateos Ziomeks
Guest

Domyślny Te TVN jest żałosne ;D

Tak jak mówił Filemon6 że ta pani psycholog sama potrzebuje psychologa najlepiej jakiegos najdrorzszego bo im drorzszy tym lepszy a mi sie zdaje że to wogule zadna pani psycholog tylko jakaś tylko jakaś baba z agencji towarzyskiej

stary 30-04-2006, 03:33   #189
Degenn
Guest

Domyślny

Witam.

To jest mój pierwszy i zapewne ostatni na tym forum. Ale przeczytałem newsa na stronce, no to nie wytrzymałem i napisałem.

Mam 21 lvl sorca na Pandorii, więc nie jestem kompletnym idiotą w tej dziedzinie. Trochę o Tibii wiem. Ale chcę głównie wyrazić opinię na temat tej paranoi w TVN.

Jak dotąd TVN uważałem za dobrą, dobrze poinformowaną gazetą, z OBIEKTYWNYMI dziennikarzami i gośćmi zapraszanymi do studia. Podczas dyskusji politycznych zapraszani są goście o różnych poglądach i stanowiskach. Była to telewizja, która dawała obiektywny przekaz informacji z różnych dziedzin i nie wahała się przedstawiać czegoś w sposób kontrowersyjny.

Ale materiał o Tibii, który miałem okazję obejrzeć w "Faktach" całkowicie zweryfikował moje poglądy. Marzanna Zielińska, jedna z najlepszych dziennikarek w Polsce...albo jej się nie chce dupy ruszyć, albo po prostu miałą to przedstawić w taki sposób, jaki zażyczyli sobie jej koledzy "na górze". Jeśli się na jakiś temat nie wie, to się o nim nie pisze. Proste? A jednak nie. Do rozmowy przed kamery wybrała jakiś tempych idiotów, którzy po przyjściu ze szkoły nie myślą o niczym innym, jak tylko żeby włączyć jak najszybciej komputer i zalogować się na swojego 11 lvl knighta. Dzieciaków, którzy świata nie widzą poza Tibią. A materiał o tym kretynie, który zaczął okładać matkę, po tym, jak wyłączyła prąd był przedstaiony w taki sposób, że wszyscy Tibijczycy zostali wrzuceni do worka razem z tym pajacem. I teraz te kilka milionów osób będzie się bało swoich synów i ewentualnie córek. Bo co zrobią, jeśli przestaną chodzić do szkoły, a ich dzienne przemieszczenie będzie wyglądać łóżko-komputer-kuchnia żeby coś zjeść-kibel-łóżko. A do tego jako gość wypowiada się ta psycholog, co wie o Tibii tyle, co ja o budowie wietnamskich czołgów bojowych. Gada tak niedorzeczne bzurdy, że dosłownie człowieka sama nachodzi chęć wyjebania jej takim krzesłem. Mówi w taki sposób, aby rodzice wyrobili sobie jak najgorsze zdanie ogólnie o grach komputerowych. A komputer będzie później służył do "encyklopedii chemii" i "wielkich żeglarzy". Przecież to paranoja. Ta pani, zamiast gadać o czymś, o czym nic, kompletnie nic nie wie, to powinna zająć się problemem pedofilii, narkomanii czy przestępstw w szkołach. A nie wyjść przed kamerę i srać o czymś, o czym mi każą powiedzieć.
Nie widziałem tej audycji, wiec nie wiem, ale się domyślam, że pozostali goście mieli identyczne spojrzenie na Tibię co ta kretynka. A teraz zapewne TVN odbiera setki maili z opiniami na ich temat.

Tak więc gratulujemy TVN subiektywności, debilizmu, chęci sensacji. Oraz straty widzów

Pozdrawiam!
Degenn

stary 30-04-2006, 05:17   #190
King Mati
Użytkownik Forum

King Mati's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States

Świat: Harmonia
Poziom: 94
Domyślny

Powiem to tak napisalem list do tvn co o tym mysle skopiowalem ten news z tibia.pl ale nie podalem od kogo go mam. Nastepna pewnie bedzie UWAGA ciekawy jestem co oni sobie jeszce wymysla. Mi sie wydaje ze twurcy gry mogli by sie ubiegac o odszkodowanie za gadanie na nich takich glupot ale co do tego nie wiem jak jest :d

I jesli tibia.pl moze przetlumaczyc ten tekst na jezyk angielski to niech wysle do cipsoftu bo mi sie wydaje ze bez problemu moga ich pozwac.

Nie zaznaczaj tego tekstu !!

Ostatnio edytowany przez King Mati - 30-04-2006 o 05:19.
King Mati jest offline  
stary 30-04-2006, 08:54   #191
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

@King Mati:
Niby o co mają ich pozwać? O to, że nie wiedzą na czym polega stworzona przez nich gra?

@Topic:
Programu nie widziałem, ale z tego "niusa" wynika, że pani psycholog się raczej nie popisała... Mimo wszystko, czepiacie się jej niewiedzy o Tibii, ale (z tego co widzę) w ogóle nie zwracacie uwagi na to, po co ta cała afera. Bo Tibia na prawdę uzależnia. Jak dzieciak przez 24/7 myśli o Tibii, myśli o tym co będzie dzisiaj robił w TIbii, jak ma sny o Tibii (omg ;d) to to już jest chore. A prawda jest taka, że nic z tym nie można zrobić. Jedynym sposobem na jakieś zaradzenie tej sprawie, jest nagłośnienie jej w mediach. Nagłośnienie jej na tyle mocno, żeby rodzice zaczęli zwracać uwagę na to, w co i ile grają ich dzieci.

Ostatnio edytowany przez Caer - 30-04-2006 o 08:56.
Caer jest offline  
stary 30-04-2006, 08:56   #192
Wielki Mancyz
Użytkownik Forum

Wielki Mancyz's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin

Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
Wielki Mancyz ma numer GG 5000147
Domyślny

Szkoda że tego nieoglądałem ale domyślam się że musiało to być coś bardzo bardzo kretyńskiego skoro nawet moja mama która nielubi tibi sie śmiała z tego co mówili w tym TVN boże co za ludzie co się tak czepili tej tibi to może teraz jeszcze wyślą list do sejmu z prośbą o zrobienie ustawy "" Społeczeństwo RP ma zakas gry w tibie "" lol prosze was niech ktoś to da na video.google.pl !!

życie jest jakie jest i trzeba sobie radzić

Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 30-04-2006 o 08:58. Powód: błąd w zdaniu
Wielki Mancyz jest offline  
stary 30-04-2006, 08:59   #193
Angel'Trolls
Guest

Brak ikony Lol

Omfg żal mi takich ludzi. Niech sie dowiedzą najpierw co to jest Tibia i o co w tej grze tak naprawde chodzi. Nah.. ludzie szukają sensacji i tyle..
A przecież każdy wie, że Tibia uzależnia.. ale lepsze takie uzależnienie niż od szlug, lub narkotyków.. -.-"
Cya in Tibia ^^.

stary 30-04-2006, 09:07   #194
Vrael
Użytkownik Forum

Vrael's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan

Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Tak... Tak... Takie panie psycholog to za drzwi, kopem wywalac. Nie wiem kto jej takich glupot nauczyl. Moja mama tez jest psychologiem i nie zachowuje sie w taki sposob.

Ostatnio edytowany przez Vrael - 30-04-2006 o 09:08.
Vrael jest offline  
stary 30-04-2006, 09:56   #195
Titania_Knight
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Titania
Poziom: 50
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
Domyślny

Rozumiem, może i Tibia uzależnia niektórych ale po pierwsze, czy to takie grożne jak np. ćpanie? Napewno nie... Jeżeli ktoś umie grać i zna umiar to ta gra jest zancznie mniej drastyczna i brutalna od innych, jeżeli już o to chodzi =-] Ludzii którzy się na te tematy mądrzą, nic nie wiedząc o grze, to mi zwyczajnie żal
Titania_Knight jest offline  
stary 30-04-2006, 09:57   #196
Szpicel
Użytkownik Forum

Szpicel's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg

Domyślny

Z powodu Droma powstala na forum chora atmosfera. News byl niepotrzebny, niewiem czym kierowal sie Drom piszac go. Chwilowym nadadem złości? Po "aferze wroclawskiej" niepojawil sie zaden news, a tu po emisji 7 minutowego kawalka programu na forum az wrze. Od admina mozna by sie spodziewac wiekszej dojzalosci. Teraz szare masy spamuja w tym temacie i prawie kazdy powtarza: "Ta pani psycholog...". Czy o to Tobie chodzilo, zeby dzieci ciebie poparly? Jezeli nie to jako dojzala osoba mogles to przewidziec.

Ostatnio edytowany przez Szpicel - 30-04-2006 o 09:58.
Szpicel jest offline  
stary 30-04-2006, 10:32   #197
Varetix
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Potęgowo

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
Varetix ma numer GG 6287313 Send a message via Skype™ to Varetix
Domyślny Aff

Chcę od siebie dodać, że ta mądrość pani psycholog wygrywa nade wszystko! Może tak: jak ja gralem w tibie, kumple mówili, że jestem przychlast, a teraz graja więcej niż ja prawie. Więc polecam pani psycholog chociaż ZOBACZYĆ co to jest Tibia.
Varetix jest offline  
stary 30-04-2006, 10:33   #198
Duch Kage
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Wadowice

Imię: Duch kage
Profesja: Sorcerer
Świat: Tibia
Poziom: 14
Poziom mag.: 5
Duch Kage ma numer GG 1764433
Domyślny

Pokażmy naszą siłę i przerzućmy się na Polsat
Duch Kage jest offline  
stary 30-04-2006, 10:39   #199
Neho
Użytkownik Forum

Neho's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź

Profesja: Elder Druid
Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
Neho ma numer GG 4742311
Domyślny

Boze rozumiem wypowiadanie sie ze gry uzalezniaja, bo kazda moze uzaleznic i wszedzie zdarzajaa sie czarne owce. Ale nie powinni sie o samej grze wypowiadac ludzie nie majacy pojecia o niej. Tyle.
stary 30-04-2006, 10:53   #200
Paciorek_ms
Użytkownik Forum

Paciorek_ms's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Wrzesnia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dyskordian
Świat: Mythera
Poziom: 37+
Poziom mag.: 4
Paciorek_ms ma numer GG 1129085 Send a message via Skype™ to Paciorek_ms
Domyślny Ehhh

Czy kto ogladal Dziendobry tvn?! Bo ja kurcze zaspalem! Sprostowali to co powiedzieli?!

† Beyond The Realms of Death †
Paciorek_ms jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania