![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Chodziło mi np. o oderwanie się od książki i spędzenie miłego czasu ze znajomymi. To forum tak ma, lubi się wpadać ze skrajności w skrajność.
|
![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
A jeżeli ktoś nie pije, nie ćpa, nie pali, nie używa wulgaryzmów i nie wozi się po ulicach to nic w tym dziwnego, że policja go nie zatrzyma, bo z jakiej by bogatej rodziny nie był koleś, a idzie z butelką piwa w łapie i z kiepem w gębie to nie przejdzie obojętnie obok policji (inna sprawa jak ktoś jest dzieckiem znanego polityka, ale to też nie znaczy, że życia nie zna). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]() @sphinx123
Chyba chodzimy do tej samej szkoły.. Oo |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() gimnazjum juz skonczone musku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() To moze w koncu wyrosniesz z kibicowania. Wiesz, na poczatku liceum wiekszosc chlopakow jarala sie kibicowaniem. W III klasie wszyscy sie wyrobili i w sumie kazdy mial juz wyjebane
![]()
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Dziwne, to skad sie biora prawdziwi fanatycy w wieku 18/20/25/30 ! lat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zbanowany
|
![]() Bo w tym wieku 20 lat pojawiają się nowi, którzy wcześniej nie bawili się w kibicowanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem, moze w technikach i zawodowkach jest inaczej.
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Kurwa! Ten temat robi się coraz śmieszniejszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() Cytuj:
i kibicowanie ni jest zarezerwowane dla mlodziezy, na mlynie widuje osoby ponad 20,30 lat a czasem nawet jeszcze starszych |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Po prostu najwiecej takich 15latkow deklaruje sie jako tru kibole, ktorzy chodza na wszystkie ustawki, a w rzeczywistosci moze 10% z nich tak robi. Natomiast w wieku 20 lat ci co nie chodzili, juz nawet nic nie mowia i zostaja tylko ci, ktorych to juz jaralo na calego. Niektorzy lubia takie zycie, wiec majac 30 lat dalej sie w to bawia. To co jak mmorpg tylko ze w rl. Z prawdziwym zyciem ma niewiele wspolnego, to raczej zabawa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2009
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
|
![]() Następni kurwa wielcy znawcy, którzy mecz oglądali w tv najwyżej...
![]() |
#213 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() @Exodus: cóż, są różne sytuacje. Np. w wypadku tego Reddsa na boisku zastanawiam się, czy mieli w ogóle prawo wlepić wam mandat, bo z tego co wiem miejsce publiczne to z definicji park, plac lub ulica - chyba, że boisko zaliczamy do placów ; ) W każdym razie na pewno nie powinni wlepiać mandatu. Może miałem szczęście trafiając na ludzkich policjantów ; )
Cytuj:
@Seeleesee: mieszkasz w Jelczu? Nie macie tam przypadkiem takiego bajorka? Jak byłem mały (2-4 lata) pojechałem tam z mamą i zdołałem zgubić się w tłumie, jedna z niewielu (w sumie ze trzech) rzeczy, które pamiętam z tak wczesnego dzieciństwa ; ) Mogę jednak mylić miejscowość ; ) @Sphinx: dwa najlepsze licea w Opolu (inna sprawa, że mamy ich wszystkiego chyba 6), czyli moje i LO2, to jednocześnie chyba dwa najwięcej pijące licea w Opolu. Masz dziwną szkołę ; ) Cytuj:
@Gordorczyk: kibice won do tematu ultrasów. @down: 18-latka z komórką jeszcze w autobusie nie widziałem, tacy ludzie są już nieco dojrzalsi. I nie wiem, czy bym upomniał, zależy jaki byłby to osiemnastolatek - nie ukrywam, że nie uważam się za kozaka ; ) Inaczej: wiem, że bym nie upomniał, tak samo jak nie upominam tych trzynastolatków. Ale mogłaby być dodatkowa przyczyna ; )
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 13-08-2009 o 11:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale osiemnastolatka juz bys nie upomnial?
Typowe myslenie wiekszosci polakow.
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
|
![]() Offtopując od tematu.
Oczywiście, jade do szkoły, zmęczony, zaspany, zdołowany wizją nauki i co najważniejsze sam, ale jak tylko usłysze rap lecący z drugiego końca autobusu (zapewne, z siedzeń na tyłach) to nie bacząc na innych pasażerów przecisne się do panów dresów (z głośnym puszczaniem muzyki w autobusie zetknąłem się kilka razy, i zawsze była to jakaś grupa) i grzecznie zwrócę im uwagę. ![]() @down Właśnie. : D Ostatnio edytowany przez Argen - 13-08-2009 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() @down Prawda. Ostatnio dostałem w łeb z łokcia, odpowiedziałem uderzeniem w brzuch, dres na to "Weź się nie rzucaj!" z takim wyrzutem jakbym go pierwszy zaatakował. Na tym się skończyło.
![]() Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 13-08-2009 o 12:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z doswiadczenia wiem, ze przecietny dres lezy po jednym dobrym strzale, skteczne jest tez uderzenie durnym lbem o porecz. Najczesciej jednak wystarczy dobra postura i upomnienie.
Ale tlumaczcie sie przed soba jak chcecie tylko potem nie narzekajcie, ze zaczepia was banda gowniarzy gdy idziecie sobie spokojnie z dziewczyna.
![]() |
#220 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() Jak tak patrzę na dzisiejszych trzynastolatków, to bardziej się ich boję niż „dorosłych” osobników. Z osiemnastolatkiem można zawsze ponegocjować (no chyba że się trafi totalny bezmózg), a z autopsji wiem że taka gównarzeria w wieku 12-13 lat, pierwsza żuci się na Ciebie z piąchami, a późnej jeszcze w łeb od moherów dostaniesz że młodszych bijesz/zaczepiasz :/
Cytuj:
@Lasooch Taak mamy tutaj takie bajorko, w sumie jedyna atrakcja w mieście. ;D
Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 13-08-2009 o 13:26. |
|
![]() |
![]() |