|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Nie chcę robić z siebie wielkiego prawnika, ale chyba nazywanie kogoś szaleńcem czerpiącym przyjemność z uzależniania ludzi podchodzi pod odpowiedzialność karną? Najwyżej i tak może skończyć się na tym, że niewydarzony aktor, pani psycholog od siedmiu boleści, przeprosi twórców gry.
|
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lutra Javin
Profesja: Sorcerer
Gildia: XXX
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/15
![]() |
![]() a moze wkoncu zamiast gadac ktos by napisal do TVN meila??
![]() |
#203 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Brzeziny
Imię: Sir Garrin
Świat: Thoria
|
![]() "Mądra" Pani Psycholog oczernila Cip Soft w oczach nie doświadczonych tibijczykow.. To juz przekracza wszelkie możliwości :/
|
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dobra email z wytykanka juz poszedl do TVN
wyslalem go na adres [email protected] i nie jestem pewien czy to dobry adres... a pozatym TVN robi niezla reklame Tibi ![]()
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
LOL najlepsze jest: "Moj kolega jest knajtem i wali z axa a ja jestem ddruidem i wale z rozdzki" Ja sie zaczynam bac o to co tibia moze zrobic z mozgu... a pozatym TVN mogl by pokazac tibie od tej dobrej strony bo np w tibi nie chodzi oto zeby kogos zabic...tibia jest przedewszystkim od nauki gry w zespole np. sam druid walacy z rozdzki nie zabije demona potrzebny jest mu knajt walacy z axa zeby powalic demona nie no ja z tego kolesia nie moge ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmm *wstaje z podlogi i wziaz nie moze sie przestac brechtac* bardzo mnie to rozbawilo... najsmiesniejsze jest to ze nie powiedzili o paccu... wtedy dopiero sie zaczyna siedzienie po 15h dziennie.
Zreszta powinni zalozyc sobie postacie i zobaczyc jak sie w Tibię gra, Bo mowienie ze niemozna sie wylogowac nigdy z gry tylko uprzysksza nam graczom Tibijskim gre poniewaz: Zaraz zaczna sie czepiac rodzice ,,w co grasz? ile grasz?'' i zaczna sie znami wyklucac...
#207 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedzieli też, że gre można się wylogować po zdobyciu "poziomu"(levela)
O czym wszyscy Tibijczycy wiedzą, że to nie prawada ! Niech ta reporterka sobie założy postać w Tibi,a potem robi z tego reportaż bo tak to tylko wie o Tibi od tego głupka "mój kolega wali z axa, a ja jestem druidem i wale z różdżki" :/ nie wiem co o tym myśleć. K%$#^ niech się zastanowią co robią !!!!!!!!!!!!
![]() |
#208 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: ...
Profesja: Knight
Świat: Azura
|
![]() "Zaraz zaczna sie czepiac rodzice ,,w co grasz? ile grasz?''
i zaczna sie znami wyklucac..." Moze telewizji TVN o to chodzi ? ![]() Ostatnio edytowany przez kamyk778 - 30-04-2006 o 11:46. |
![]() |
![]() |
#209 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Mozna z powodzeniem stwierdzic ze Tibijczycy są gatunkien zagrozonym.
A potem moze byc gatunkiem bliskim wyginieciu ![]()
#210 |
Guest
|
![]() Ja uważam iżnawetdobrze gada. Tibia uzależnia, i nie gadajcie gupot bo zaczynacie przypominać tego ziomka co matkę krzesłem pobił. Ale muszę również przyznać że przesadziła trochę. Gram w Tibie od roku i przez nią kumpel chciał mnie pobić bo stracił jakąś tam tarcze (zdaje się że to była beholder shield)
|
![]() |
#211 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Polsce gratulujemy pani psycholog a kaliforni Chucka Norrisa
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Ja widzialem ten program i zeczywiscie to co ta pani psycholog mowila bylo...niezgodne z prawda.
PS:Hail Marcin Meller xD za obrone graczy tibijskich ;p |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() 2 Up
Zapytales ktora gra nie uzaleznia.Odpowiem Ci ta w ktora nie lubisz grac ![]() Tego kolesia co sie wypowiedzial:"Moj kolega ma knighta i wali z axe a ja mam druida i wale z rozdzki" bym znalazl i ubil -.-"(ofc w Tibi ![]() Ostatnio edytowany przez Vision - 30-04-2006 o 12:20. |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Ten tvn tez nie ma sie czego czepiac .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Guest
|
![]() hahahaha masakra z tymi mediami
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: ~Matiz
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 38
Skille: 76/75
Poziom mag.: -6
|
![]() Pani psycholog sie troszke co do tej gry pomylila, ale nie bede komentowal tego zachowania, po prostu nie powinno sie oceniac czegos wedlug paru niklych danych. Ten link do reportarzu na temat Tibii nie byl akurat razem z ta pania psycholog, ale rowniez jest tam prare bzdur mowiacych zle o Tibii. Ten chlopiec co sie wypowiadal na temat postaci jego i kolegi jest przykladem na to jak gra moze kaleczyc nasz akcent i jezyk angielski. Powiedzial on "Ja gram knajtem", a powinno byc "Ja gram NAJTEM" i tutaj sie zwracam do wrzystkich, ktorzy tak mowia, poniewaz jestem pewien ze ponad 50% grajacych w Tibie mowia "knajt".
Dziekuje za uwage ![]() Pozdro ~Matiz
#219 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() OMG!!
Jakieś noobki opowiedzieli im o tej grze i teraz gadają głupoty. Jakieś "komputerowe maczo" wymyślają ![]() "yyy...Mój kolega wali z aksa...yyyy... a ja jestem yyy druidem i wale z yyyy z rozdzki" Czy ten noob który to powiedział może się tutaj odezwać? PS: Nie wiem czy widzieliście ale na tym filmie ktoś przeglądał forum tibia.pl ![]()
Ostatnio edytowany przez BOtter - 30-04-2006 o 12:47. |
|
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Lokacja: Pustków City. Dębica Liczba postów: 3124
Imię: Jonec
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90
|
![]() przyczepili by sie do ludzi uzależnionych ale od jakiś prochów itp. a nie taniej sensacji szukają