![]() |
#2521 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2522 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
Co do uhania tharrina to mysle ze nikt nie moze miec tutaj zadnych zastrzezen bo nie wiem niby jak mial to zrobic tzn. uhnac sie gdy dostal na raz combo za cale hp? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2523 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() <ziewa> no tak latwo powiedziec jakie to HWL nie dobre
![]() wlasnie osoby sa jak dla mnie hunted 4 ever skonczcie to pi....... i chodzcie walczyc choc znajac zycie nic sie nie stanie przez dlugi czas bo poraz kolejny hummm przegraliscie aaaa i ktos powiedzial ze to nasza gildia powoduje ze tu nigdy nie bedzie spokoju nasz cel byl tylko zlikwidowanie kondy i jego petow ale ze wyyyyy wielcy oboncy dolonczyliscie do niego bo mial duzy lvl to juz nie moja wina i zostaliscie nominowani do petow kondy xD gratulacje po humm 5 miechach trzymania sie z hwl wiem ze nikt znich nie zostawil by mnie w trapie mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego jestem vice liderem i ciesze sie ze moje slowo sie liczy a pan tharrin zacznij sluchac wszystkich a nie tylko grono swojich kumpli w tej gildi pozdro PS. jak tak dalej nic nie bedziecie robic to tu nikt juz nie bedzie grac XD dalej do roboty i dajcie sie nam pobawic xD
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 14-11-2006 o 10:12. |
![]() |
![]() |
#2525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() to stwierdzenie wygrało, że tak powiem
![]() Cytuj:
a pozatym dobrze ujęte ogółem...
![]() |
#2526 |
Użytkownik Forum
|
![]() aaaa i jeszcze byla mowa ze przegraliscie bo mamy knightow i jak byscie mieli nasze postacie i my wasze to bysmy przegrali ludzie wy macie 150 ek na jedno combo co wy wogle mowcie .... brak mi slow! dajcie nam waszych sorcow i wtedy byla by masakra lol nie tlumaczcie sie tylko zacznijcie cos robic XD
#2527 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
To że nie chce trzymać z Polakami tzn. że jest dupolizem?? Idź się pobaw klockami Lego.....Wyjdź człeniu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2528 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Dauthislayer
Poziom: 102
Skille: 89/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie trzymam z Kondą, bo go lubie czy chce zeby mi free itemki dawal. Nawet slowa z nim nie zamienilem, a walcze bo zostalem do tego zmuszony (to znaczy mialem wybor: byc hunted i przestac grac lub dojsc do wojny) atakami bezposrednio na mnie lub na moich przyjaciol.
Co do samej wojny (pomijajac cala propagande, ktora mowiac szczerze malo mnie obchodzi) dostajemy po tylku tylko i wylacznie z wlasnej winy. I nie dlatego ze HWL jest wybitnie lepsze, ale dlatego ze my jeszcze nie spelniamy (ze tak to nazwe) wszystkich standardow dzisiejszego sposobu prowadzenia walk. Owszem, nie brakuje nam ludzi, ktorzy sa oddani sprawie, ale blizej nam do stereotypowego pospolitego ruszenia niz do regularnej armii (za co szczerze HWL podziwiam) . Dlatego tak ciezko uzyskac nam owo "zgranie", ktore wy posiadacie juz od dosyc dawna. Mam jednak nadzieje, ze w koncu cos sie zmieni, a my nauczymy sie nie popelniac pewnych bledow (i moze wy tego nie widzicie ale wg mnie jestesmy na dobrej drodze). Zycze powodzenia obu stronom, wierzac, ze bedziemy te gre traktowac wlasnie jak GRE. |
![]() |
![]() |
#2529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cataclism dobrze okreslil sytuacje na galanie. On jest moim "Petem" co czyni go lepszym od petów kondy. A co do walki po co komentujecie poprostu wygralismy i nie ma nic do gadania. Ja osobiscie podziękowałem tharrinowi za walke bo wyszli jednak na nią.
Pozdro Spiegol niedługo wpadne na piwko ![]() A Grabosiowi życze Aby miał wiecej okazji do łapania fragów ![]() |
![]() |
![]() |
#2530 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Jeden wygrany battle i juz z pyskiem blagajac o kolejne brawa dla dzieciaczka ![]() Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My Knees! Sam pomysl gdzie to sobie mozesz wstawic petku toxo~ lol..Poza tym sama mysl ze 60% z was sharowala cala historie postaci a pozostale 30% gra na kupionych postaciach( tylko z 10% zrobila je sama..) swiadczy dlaczego sa tacy odwazni sa lepsi, maja wiecej hp, lepsze skille, ale Nie oni sie meczyli miesiacami zeby do tego dojsc.. nie przejma sie jak padna bo sie tak nie wysilali jak wielu z nas zeby zrobic swoje lvle... Ja sie pasc nie boje.. stac mnie na to zeby pasc z 10 razy... |
|
![]() |
![]() |
#2531 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jedna bitwa powiadasz hummmm mojim zdaniem wszystkie ktore byly a bylo ich wiele bo caly czas walcza te same osoby tylko inne nazwy gildi i nie mow mi ze jestem dzieciak bo nawet mnie nie znasz na rl sam pomysl gdzie ty mozesz wsadzic konde bo co do toxo i calej gildi mam szacunek a oni dla mnie ale co zrobic wy tylko umiecie gadac i wyzywac na forum xD ![]()
#2532 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiec czas umierac a ja na kolanach nie bylem i nie bede bo to gra dzieciaku ![]() PS. szkoda ze to wy bedziecie umierac ;p
![]() |
#2533 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2534 |
Użytkownik Forum
|
![]() hummmm no to mamy problem tharrin powiedzial ze dlugo z wami sie nie pokarze na bitwie a Grudging za to mowi ze musi trenowac swojich ludzi wiec na kiedy sie umawiamy ?? za 2 lata ?
#2535 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze zmien styl swojej wypowiedzi bo na prawde nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz. Jednak po cześci masz racje mówiac o przywiazaniu do postaci, mimo tego nalezy sobie uswiadomic, ze trzeba sie poswiecic by dalsza gra miala sens. @Cataclism Po cześci masz racje a poczęsci sam się pogrązasz. Tak jak wspominano wczesniej, jak mozesz mowic, ze na Galanie jest zle skoro sam to zlo tworzysz. Jednak trzeba przyznac, ze to od Kondy i jego checi dominacji sie zaczelo. Tylko trzeba sie zastanowic, czy ta cheć poprawy nie sprawila, ze w momencie gdy przytrafila sie okazja postanowiliscie zajc serv i szerzyc swoje własne PA:/ To jest chyba tak jak z Polskimi politykami. Najpierw krzycza, ze jest zle, ze trzeba zmienic rzady bo kraj rujnuja, a gdy sami juz sie dosają do władzy to sami kradna jak najwiecej i w chuja lecą...
![]() |
#2536 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Arkus of Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2538 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2539 |
Zbanowany
|
![]() Alez pewnie bedzie tak jak to ostatnie open battle, walka mial byc na ank, a nie bylo jej prawie wcale...Bo oczywiscie hwl nie ma na tyle odwagi aby stanac w oko w oko z nami
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Arkus of Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Dla mnie to strata nastepnego frienda z staergo dobrego ToSu... w tej chwili zostalo nas 3 grajacych.....