Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-11-2006, 07:02   #2521
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascario Pokaż post
Powinien sie bac? bo ja raczey bym Cie wysmial
To mnie wyśmiej, zaufaj,że jak będzie gdzieś poza pz to pare osob po niego wpadnie... co, że ma 92 knighta, myślisz, że dużo zrobi, nie będzie zabija La Onda members -.-
Morbom jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-11-2006, 07:15   #2522
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VeE Pokaż post
Hmm myslisz ze sa oni zajefajni bo umieja planowac, co to za plany po prostu sa pewni siebie i czuje sie bezpiecznie w kupce... to nieznaczy ze zajefajnie planuja...
Mowisz ze sa cool a widziales filmik jak konde ciulali??
Toxo i Camuch nietrafili z ue i co nadal sadzisz ze sa swietni??
ale konda naprawde szybko biega ;p jeszcze na tych kafelkach co tam byly to on caly ekran przebiega w pol sekundy wiec ja sie osobiscie nie dziwie ze nawet z ue nie mogli trafic.

Co do uhania tharrina to mysle ze nikt nie moze miec tutaj zadnych zastrzezen bo nie wiem niby jak mial to zrobic tzn. uhnac sie gdy dostal na raz combo za cale hp?
sliver jest offline  
stary 14-11-2006, 07:54   #2523
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
Kocham was chlopaki a co do huntowania bede huntowal kogo chce i kiedy chce
jak juz mowilem nie gram tu zeby expic tylko zeby sie bawic juz dawno stracilem
nadzieje zeby galana byla wolna od wojen :> cya at battle
Nie no śmiech na sali koleś którego gildia wywołuje wojny od prawie zawsze mowi ze galana nie ma szans na normalne istnienie. Przemysl to sobie ze glównie przez polakow "HWl" ma taka sile a nie inna...
Adelao jest offline  
stary 14-11-2006, 09:32   #2524
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

<ziewa> no tak latwo powiedziec jakie to HWL nie dobre haha wasze gildie sa pelne aniolkow no no a juz napewno ci co zabili Boltana za to ze jest mojim rl i te
wlasnie osoby sa jak dla mnie hunted 4 ever skonczcie to pi....... i chodzcie walczyc choc znajac zycie nic sie nie stanie przez dlugi czas bo poraz kolejny hummm przegraliscie aaaa i ktos powiedzial ze to nasza gildia powoduje ze tu nigdy nie bedzie spokoju nasz cel byl tylko zlikwidowanie kondy i jego petow ale ze wyyyyy wielcy oboncy dolonczyliscie do niego bo mial duzy lvl to juz nie moja wina i zostaliscie nominowani do petow kondy xD gratulacje po humm 5 miechach trzymania sie z hwl wiem ze nikt znich nie zostawil by mnie w trapie mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego jestem vice liderem i ciesze sie ze moje slowo sie liczy a pan tharrin zacznij sluchac wszystkich a nie tylko grono swojich kumpli w tej gildi pozdro

PS. jak tak dalej nic nie bedziecie robic to tu nikt juz nie bedzie grac XD dalej do roboty i dajcie sie nam pobawic xD

Ostatnio edytowany przez Cataclism - 14-11-2006 o 10:12.
Cataclism jest offline  
stary 14-11-2006, 09:50   #2525
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004

Imię: Novar
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
zostaliscie nominowanie do petow kondy xD
to stwierdzenie wygrało, że tak powiem

Cytuj:
mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego
i tak powinno być, szkoda, że nie wszyscy to rozumieją... dobrze prowadzisz postać, bynajmniej w moim uznaniu...

a pozatym dobrze ujęte ogółem...
stary 14-11-2006, 10:43   #2526
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

aaaa i jeszcze byla mowa ze przegraliscie bo mamy knightow i jak byscie mieli nasze postacie i my wasze to bysmy przegrali ludzie wy macie 150 ek na jedno combo co wy wogle mowcie .... brak mi slow! dajcie nam waszych sorcow i wtedy byla by masakra lol nie tlumaczcie sie tylko zacznijcie cos robic XD
stary 14-11-2006, 11:41   #2527
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VeE Pokaż post
Bueheueh skoro tak mowisz to droge masz wolna wiec wy*******aj.
Widze ze kolejny dupoliz z ciebie bedzie i tak cie niewezma bo dupolizow z malymi lvl'ami niebiora
VeE jesteś kretynem, Twoje wypowiedzi są kretyńskie i wogóle jakiś niedoklepany jesteś.
To że nie chce trzymać z Polakami tzn. że jest dupolizem??
Idź się pobaw klockami Lego.....Wyjdź człeniu
Celmir jest offline  
stary 14-11-2006, 11:46   #2528
Dauthislayer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Warszawa

Poziom: 102
Skille: 89/85
Poziom mag.: 7
Domyślny

Nie trzymam z Kondą, bo go lubie czy chce zeby mi free itemki dawal. Nawet slowa z nim nie zamienilem, a walcze bo zostalem do tego zmuszony (to znaczy mialem wybor: byc hunted i przestac grac lub dojsc do wojny) atakami bezposrednio na mnie lub na moich przyjaciol.

Co do samej wojny (pomijajac cala propagande, ktora mowiac szczerze malo mnie obchodzi) dostajemy po tylku tylko i wylacznie z wlasnej winy. I nie dlatego ze HWL jest wybitnie lepsze, ale dlatego ze my jeszcze nie spelniamy (ze tak to nazwe) wszystkich standardow dzisiejszego sposobu prowadzenia walk. Owszem, nie brakuje nam ludzi, ktorzy sa oddani sprawie, ale blizej nam do stereotypowego pospolitego ruszenia niz do regularnej armii (za co szczerze HWL podziwiam) . Dlatego tak ciezko uzyskac nam owo "zgranie", ktore wy posiadacie juz od dosyc dawna.

Mam jednak nadzieje, ze w koncu cos sie zmieni, a my nauczymy sie nie popelniac pewnych bledow (i moze wy tego nie widzicie ale wg mnie jestesmy na dobrej drodze). Zycze powodzenia obu stronom, wierzac, ze bedziemy te gre traktowac wlasnie jak GRE.
Dauthislayer jest offline  
stary 14-11-2006, 11:48   #2529
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny Ehhhhhhh

Cataclism dobrze okreslil sytuacje na galanie. On jest moim "Petem" co czyni go lepszym od petów kondy. A co do walki po co komentujecie poprostu wygralismy i nie ma nic do gadania. Ja osobiscie podziękowałem tharrinowi za walke bo wyszli jednak na nią.
Pozdro Spiegol niedługo wpadne na piwko
A Grabosiowi życze Aby miał wiecej okazji do łapania fragów
Kuczer88 jest offline  
stary 14-11-2006, 12:20   #2530
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
<ziewa> no tak latwo powiedziec jakie to HWL nie dobre haha wasze gildie sa pelne aniolkow no no a juz napewno ci co zabili Boltana za to ze jest mojim rl i te
wlasnie osoby sa jak dla mnie hunted 4 ever skonczcie to pi....... i chodzcie walczyc choc znajac zycie nic sie nie stanie przez dlugi czas bo poraz kolejny hummm przegraliscie aaaa i ktos powiedzial ze to nasza gildia powoduje ze tu nigdy nie bedzie spokoju nasz cel byl tylko zlikwidowanie kondy i jego petow ale ze wyyyyy wielcy oboncy dolonczyliscie do niego bo mial duzy lvl to juz nie moja wina i zostaliscie nominowani do petow kondy xD gratulacje po humm 5 miechach trzymania sie z hwl wiem ze nikt znich nie zostawil by mnie w trapie mam tam najlepszego kumpla Ayl~ ktory uratowal mi dupe i ja bym zrobil to samo dla niego jestem vice liderem i ciesze sie ze moje slowo sie liczy a pan tharrin zacznij sluchac wszystkich a nie tylko grono swojich kumpli w tej gildi pozdro

PS. jak tak dalej nic nie bedziecie robic to tu nikt juz nie bedzie grac XD dalej do roboty i dajcie sie nam pobawic xD

Jeden wygrany battle i juz z pyskiem blagajac o kolejne brawa dla dzieciaczka

Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My Knees!
Sam pomysl gdzie to sobie mozesz wstawic petku toxo~ lol..Poza tym sama mysl ze 60% z was sharowala cala historie postaci a pozostale 30% gra na kupionych postaciach( tylko z 10% zrobila je sama..)
swiadczy dlaczego sa tacy odwazni sa lepsi, maja wiecej hp, lepsze skille, ale
Nie oni sie meczyli miesiacami zeby do tego dojsc.. nie przejma sie jak padna bo sie tak nie wysilali jak wielu z nas zeby zrobic swoje lvle...
Ja sie pasc nie boje.. stac mnie na to zeby pasc z 10 razy...
Kurier jest offline  
stary 14-11-2006, 12:39   #2531
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

@up

Jedna bitwa powiadasz hummmm mojim zdaniem wszystkie ktore byly a bylo ich wiele bo caly czas walcza te same osoby tylko inne nazwy gildi i nie mow mi ze jestem dzieciak bo nawet mnie nie znasz na rl sam pomysl gdzie ty mozesz wsadzic konde bo co do toxo i calej gildi mam szacunek a oni dla mnie

ale co zrobic wy tylko umiecie gadac i wyzywac na forum xD

stary 14-11-2006, 12:43   #2532
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My

Wiec czas umierac a ja na kolanach nie bylem i nie bede bo to gra dzieciaku

PS. szkoda ze to wy bedziecie umierac ;p
stary 14-11-2006, 13:05   #2533
Adelao
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
aaaa i jeszcze byla mowa ze przegraliscie bo mamy knightow i jak byscie mieli nasze postacie i my wasze to bysmy przegrali ludzie wy macie 150 ek na jedno combo co wy wogle mowcie .... brak mi slow! dajcie nam waszych sorcow i wtedy byla by masakra lol nie tlumaczcie sie tylko zacznijcie cos robic XD
Kto tak powiedział ze wy macie knightow to macie większe sznase, poczekaj na nastepny open battle jestem pewny w 80 % ze wygramy co nie znaczy ze wy nie macie tych swoich 20% na wygrana xDD
Adelao jest offline  
stary 14-11-2006, 13:12   #2534
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
Kto tak powiedział ze wy macie knightow to macie większe sznase, poczekaj na nastepny open battle jestem pewny w 80 % ze wygramy co nie znaczy ze wy nie macie tych swoich 20% na wygrana xDD
hummmm no to mamy problem tharrin powiedzial ze dlugo z wami sie nie pokarze na bitwie a Grudging za to mowi ze musi trenowac swojich ludzi wiec na kiedy sie umawiamy ?? za 2 lata ?
stary 14-11-2006, 13:13   #2535
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Jeden wygrany battle i juz z pyskiem blagajac o kolejne brawa dla dzieciaczka

Teraz napisze ci cos czego maly nie zrozumiesz- I'd Rather Die Than Live On My Knees!
Sam pomysl gdzie to sobie mozesz wstawic petku toxo~ lol..Poza tym sama mysl ze 60% z was sharowala cala historie postaci a pozostale 30% gra na kupionych postaciach( tylko z 10% zrobila je sama..)
swiadczy dlaczego sa tacy odwazni sa lepsi, maja wiecej hp, lepsze skille, ale
Nie oni sie meczyli miesiacami zeby do tego dojsc.. nie przejma sie jak padna bo sie tak nie wysilali jak wielu z nas zeby zrobic swoje lvle...
Ja sie pasc nie boje.. stac mnie na to zeby pasc z 10 razy...

Po pierwsze zmien styl swojej wypowiedzi bo na prawde nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz. Jednak po cześci masz racje mówiac o przywiazaniu do postaci, mimo tego nalezy sobie uswiadomic, ze trzeba sie poswiecic by dalsza gra miala sens.

@Cataclism
Po cześci masz racje a poczęsci sam się pogrązasz. Tak jak wspominano wczesniej, jak mozesz mowic, ze na Galanie jest zle skoro sam to zlo tworzysz. Jednak trzeba przyznac, ze to od Kondy i jego checi dominacji sie zaczelo. Tylko trzeba sie zastanowic, czy ta cheć poprawy nie sprawila, ze w momencie gdy przytrafila sie okazja postanowiliscie zajc serv i szerzyc swoje własne PA:/

To jest chyba tak jak z Polskimi politykami. Najpierw krzycza, ze jest zle, ze trzeba zmienic rzady bo kraj rujnuja, a gdy sami juz sie dosają do władzy to sami kradna jak najwiecej i w chuja lecą...
Ceapoznan jest offline  
stary 14-11-2006, 13:14   #2536
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg

Domyślny

http://www.allegro.pl/item141980878_..._49_mlvl_.html
Ciekawe =)
Morbom jest offline  
stary 14-11-2006, 13:16   #2537
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006

Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Po pierwsze zmien styl swojej wypowiedzi bo na prawde nie wiem jakimi kryteriami się kierujesz. Jednak po cześci masz racje mówiac o przywiazaniu do postaci, mimo tego nalezy sobie uswiadomic, ze trzeba sie poswiecic by dalsza gra miala sens.

@Cataclism
Po cześci masz racje a poczęsci sam się pogrązasz. Tak jak wspominano wczesniej, jak mozesz mowic, ze na Galanie jest zle skoro sam to zlo tworzysz. Jednak trzeba przyznac, ze to od Kondy i jego checi dominacji sie zaczelo. Tylko trzeba sie zastanowic, czy ta cheć poprawy nie sprawila, ze w momencie gdy przytrafila sie okazja postanowiliscie zajc serv i szerzyc swoje własne PA:/

To jest chyba tak jak z Polskimi politykami. Najpierw krzycza, ze jest zle, ze trzeba zmienic rzady bo kraj rujnuja, a gdy sami juz sie dosają do władzy to sami kradna jak najwiecej i w chuja lecą...
Uczyc sie Cea xD
stary 14-11-2006, 13:16   #2538
Adelao
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
hummmm no to mamy problem tharrin powiedzial ze dlugo z wami sie nie pokarze na bitwie a Grudging za to mowi ze musi trenowac swojich ludzi wiec na kiedy sie umawiamy ?? za 2 lata ?
Spokojnie nawet jakbysmy mieli trenowac 2 lata nam to nie przeszkadza, moze tobie bo chcesz sobie poexpic Ale jestem prawie pewny ze do walki dojdzie w tym tygodniu
Adelao jest offline  
stary 14-11-2006, 13:19   #2539
Adelao
Zbanowany

Domyślny

Alez pewnie bedzie tak jak to ostatnie open battle, walka mial byc na ank, a nie bylo jej prawie wcale...Bo oczywiscie hwl nie ma na tyle odwagi aby stanac w oko w oko z nami
Adelao jest offline  
stary 14-11-2006, 13:19   #2540
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006

Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morbom Pokaż post
co w tym ciekawego? nie rozumiem....

Dla mnie to strata nastepnego frienda z staergo dobrego ToSu...

w tej chwili zostalo nas 3 grajacych.....

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania