![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Menzoberranzan
Imię: Sil'vaeris Irae
Profesja: Paladin
Gildia: Loonies
Świat: Pythera
Poziom: 126
Skille: 102/81
Poziom mag.: 21
|
![]() Vata byś się zalogował na swój server macierzysty, a nie że my to od macochy
![]() Swoją drogą, to KH dalej na *********** jadą ? I gdzie gra Ajo, jeśli w ogóle.
![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Silvaeris
Zawitam dziś do was ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A co do kh i blackd to mysle ze dalej uzywaja tylko bardziej sie pilnuja i odpisuja jak sie do niech napisza badz podejdzie ;p A co do wojny to mi tam sie zawsze zdawalo ze ls nie ma szans ;p ale to tylko moje zdanie ;] Komo ~ |
|
![]() |
#345 |
Zbanowany
|
![]() Nie no, szanse mamy, ale trzeba zastosowac taktyke (której ofc nie zdradze ;P) i być moze wtedy wygramy wojne, bedziemy ich gnoić az im sie odechce
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() No to tak:
@Rev'ico- gratz otrów ![]() @MasteR Driv3r- sam jesteś taktyka ;d Ciekawe jaką mamy taktykę ;/ Chyba pz camping ![]() No ale jeżeli o LS idzie to nie mówie że jesteśmy bez szans ;] Raczej to wygramy ale nie pomogą kozackie akcje jakie robił dobry player Sucho ^^ kolo sobie za pz'tem biegał i go 2 razy dorwali ;P To dlatego siedzimy w pz a poza tym ruins ma duzo noob charow i często nimi ataki robią |
![]() |
![]() |
#348 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Korobskura i Daniel i Ajo mają bany na ip, ale łączą się przez proxy
![]() więc cipsoft chuja może ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
A co do wojny to widzielismy co bylo gdzie ls mialo wiecej fragow a sie wyniesli. Natomiast kto ma wygrac ? Jesli wygra Ls to zacznie sie PA bo sa spragnieni, jesli Kh vel Ruin to jesli bedzie tak jak przed deletem Ajo i Fran to problemem ktory odczujem osobiscie byly tylko zajete expowiska. |
|
![]() |
![]() |
#350 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
@Guardian Jest to ostatni post poświęcony dla Ciebie , bo jest mi już żal Ciebie. Pozatym nie po to jest ten temat , żebyśmy się tyrali tylko o wydarzeniach z Beryli. A tak na koniec o Tobie , to nie ja w przeciwieństwie do Ciebie robiłem w 4 osoby 47 palka (Tathous) i to nie ja kupiłem 48 sorca (Guardian Anubite) poczym zjechali Cię do 37 lvl'a na wojnie. I to nie ja pisałem, że "Playing in memory of Nathocik" znaczy, że ktoś grał Nathocikiem ![]() ![]() ![]() Od teraz wszelkie Twoje idiotyczne posty w moją stronę , będę ignorował Pozdro ![]()
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 14-11-2006 o 15:19. |
|
![]() |
![]() |
#351 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() up@
Zawsze myslałem że jestes głupi , zdrajca ale teraz doszło ze jesteś kretynem bez powodu na forum wogole nie związane z tematem piszesz poraz 10ty tą samą zmyśloną historię. Nie wiem co chciałeś przez to osiągnać ale jestes kretynem poprostu... Nie widzę innego dobrego słowa żeby opisać to co robisz... Anglista się znalazł co żeby z ksem gadać translatora używał ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wojny ... pierwsze dni kilka fragów i narazie cisza... czy przed burzą to zobaczymy ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nooo ja zawsze z ortografji byłem "najleprzy" ^^ ![]() a co do wojny , to spokojnie , nie nerwowo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#353 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() @Corso, wojna dopiero sie zaczyna, jak na razie wygrywamy we fragach, wczoraj bylo 8-5 ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MasteR Driv3r - 14-11-2006 o 16:09. Powód: Argh, za dużo czasu spedzam z dysortografami xD |
|
![]() |
![]() |
#354 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Lifestyle z Knighthood wygrywalo fragami tak samo i przegrali.Kto lvlowal do czasu skasowania Lanak,Korobskura,Knightsolo,Eteneel
Fragi nie maja znaczenia w wojnach.Na wojnie jest wazne kto ile online jest i kto expi oraz kto open battle wygrywa x) off topic : tibia juz dziala Ostatnio edytowany przez Kajn - 14-11-2006 o 16:16. |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Popieram Kajna ma rację w tej sprawie. Fragi nie są ważne.
Więc wszystko się już wyjaśniło. Lista osób które odeszły: Qnek(48 rp) Ariino Castorius (62sorc) Tytan Knight (70 ek) Etan Marth (76ek) Chepageno (56ms) Medicanka (65ms) Daemon Morth (58rp) @MasteR Driv3r To jest waszą taktyką ?
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 14-11-2006 o 20:52. |
![]() |
![]() |
#357 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Zal mi takich: dolaczaja a potem szybko uciekaja niech se ida na ots'y ;<
|
![]() |
![]() |
#358 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nom... troche ich odeszło... no ale cóz, moze gdy zobaczyli siłe kh a raczej ruinsów to sie troche speniali "z pozdrowieniami dla nich", zreszta kto by sie nie przestraszył gdyby zobaczył ponad 30 osób 90lvl+.... po drugie była podobno mowa ze teraz kazdy ma szanse zeby "ZA DARMO" wyjsc z gildii a co sie za tym ciagnie odejsc z wojny... wiec jak widac pare osób to wykorzystało... PzDr...
HAIL BERYLIA... The Best World In Tibia... ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Klucio - 14-11-2006 o 20:57. |
|
![]() |
![]() |
#359 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#360 | |