![]() |
#3841 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Nauczylem sie go ignorowac. Jakbym chcial sie przyczepiac to znalazl bym w kazdym jego poscie jakis blad logiczny albo jakikolwiek.
On jest tzw wrzut ^^. Jak ja zwyklem go nazywac KATOLIK |
![]() |
|
![]() |
#3842 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() @up - no Ty nie jestes wcale jak "wrzut" ----> wrzód (wrzód bo wrzody) ;-)
|
![]() |
![]() |
#3844 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() hahaha lol a ja myslalem ze chodzi o wrzoda/wrzód na dupie xD
|
![]() |
![]() |
#3845 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Taa dobry pomysl zeby ignororwac tego nalesnika i anonima
Co to jest PN?xD |
![]() |
![]() |
#3846 |
Zbanowany
|
![]() Spoko, nie boje sie napisac magicznego slowa DUPA na forum haha.
Wybaczam Ci. Ale prawda, tharrin to wrzod i wrzut haha, bo nie dosc ze sie przyczepia to pisze jakies glupoty o tobie ^^. |
![]() |
![]() |
#3847 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3848 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rave rox Pozdro
![]() |
#3849 |
Zbanowany
|
![]() Mlocie odpisz mi na gadu albo cie zniszcze ^^
Mam kozacki plan Toxo organizuje POI quest, moze ktos jest zainteresowany? |
![]() |
![]() |
#3850 |
Guest
|
![]() Tharrin jest najszybciej mowiaca osoba na swiecie Belived me xD Cuz jak sie nie gra to sie patrzy na tibie wogule z innej strony bardziej konserwatywnie moim zdaniem nie gram i moge oceniac ale jak bym gral wiadomo robil bym pod siebie czyli ze ta i ta moja guildia to i to najlepsze sami wiecie o co chodzi aby wyjsc z glowa uniesiona do gory robic z siebie jak to sie mowi Macho
A jak sobie tak pocichu patrzysz co sie dzieje mozesz ocenic to z innej strony jak walczysz vs konda to mowi sie hwl the best ja taki on taki itd <tak mowia osoby z hwl > Hunted bede mial <nie wypowiadac sie na temat hwl bo zaraz catrishia was hunted> Rotfl Odwalic sie od Przydupasow ;p najlepiej kogos krytykowac niz wypowiedziec sie wlasnym pomyslem lub walnac jakis temat bo odrazu pomyslisz sobie hmmmm nie zrobie posta bo zaraz tharrin bedzie jechal pomnie ze ja debil ? co mam zrobic pisac jak chcesz cos powiedziec i tak zawsze ktos cie skrytykuje ![]() |
![]() |
#3851 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3852 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Oj Tharinku jak dla mnie to zdarzaly ci sie dni po 14h on line nawet pare miesiecy temu(wywnioskowalem to z screena, ktorego raczyles zamiescic w Photobuckecie) nie wiem czy chodzi po prostu Ci Neo 15 h dziennie i cos sciagasz i po porsty wchodzisz na Kompa ale jak dla mnie to tam lamales pewne sfery czasowe ![]() PS Jesli sie pomyslilem to przepraszam, zamiezam byc mily w tym roku ![]()
![]() |
#3853 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3855 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moja teoria? Jeśli nie zbierze więcej niż 10 osób kase zatrzyma i jej nie odda. Co najwyżej rozdzieli w gildii. Bo 200k to dosyć duży payment. |
|
![]() |
![]() |
#3856 |
Guest
|
![]() Oh zapomnialem ,ale juz bede stawial
![]() Wroce okolo wakacji na Galane teraz szkola 3x 1 w Technikum musze trcohe popracowac nad soba ,bo tibia chleba mi nieda. ![]() |
![]() |
#3857 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() GALLana_ANONIM @ ty mnie naprawde rozbrajasz, jak jzu wczesniej zwrocielm uwage rzucasz samymi ogolnikami i nic nie potratisz uargumentowac swoich wypowiedzi. Nie chodzi o bycie dupowłazami, nienawidze PN od zawsze na zawsze. Powody? Prawdopodobnie takie same jak reszty ludzi o podobnych "upodobaniach" tzn jakie? nie podales ani jednego, i o jakich upodopadniach tego tez nie napisales. a co do tego prawa, to sorry, ale chyba cos ci nie wyszlo, jak kiedys pomyslisz o studiowaniu - kto wie moze ci taka mysl przyjdzie do glowy - to sie zorientujesz, ze prawo + medycyna to sa najtrudniejsze mozliwe keirunki studiowana w polsce i najbardziej wymagajace, jesli uwazasz ze sie nadaje, to dzieki, mozna to uznac tylko i ywlacznie za komplement ;D a honor sie ma albo nie ma, nie da sie "wypracowac". jak kiedys pojmiesz znaczenie tego slowa w 100% to to zrozumiesz.
![]() |
#3858 |
Zbanowany
|
![]() Tharrin
Mozna UARGUMENTOWAC? ZAARGUMENTOWAC ty akurat wiesz jakie sa studentki prawa, moze ci sie podobaja, ale zadnej nie dotknales ^^ |
![]() |
![]() |
#3859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Niewiem co wiekszosc ludzi mysli o tym PoI quescie ktory chce zrobi "za was" hwl , powiem wam ze to nie tak , to oni chca go zrobic "za wasze pienidze" , bo nieoszukujmy sie ze jak znajdzie sie 10 osob co zaplaca po 200 k , to HWl sobie spokojnie za "friko" walnie questa + nie bedzie problemu z zapasami bo kukielki beda za nimi lecialy i taszczyly wszystko (kto z was chcial kiedykolwiek robic za osla / mula jucznego ? macie szanse ! a nagrody sa warte 3 miliony ! [nie na galanie , ale tego Toxo nie napisal co?]).
Osobiscie nie poszedlbym , dlaczego ? 1. nie mam 200 k 2. nie dalbym im 200k 3. nie ma w tym quscie zadnej interesujacej mnie nagrody 4. Nie lubie jak ktos robi za mnie questa bo wtedy trace cala przyjemnosc, a lazenie za kims kilka godzin to zadna zabawa 5. Oni i tak zrobia questa posilkujac sie filmem Herganona czy moze tym z Novy (jesli takowy zostal nakrecony). 0 fun , 0 zarobku (chyba ze uzywacie sword/club/xbow bo te 3 bronie sa lepsze od dostepnych na teras). Oczywiscie kazdy niech zadecyduje sam, milej zabawy ![]()
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#3860 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() PS: sprawdz w slowniku jesli juz chcesz poprawiac innych, to moja forma jest poprawna ![]()