Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 03-01-2007, 19:39   #3841
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

Nauczylem sie go ignorowac. Jakbym chcial sie przyczepiac to znalazl bym w kazdym jego poscie jakis blad logiczny albo jakikolwiek.
On jest tzw wrzut ^^. Jak ja zwyklem go nazywac KATOLIK
Poznanski Rycerz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-01-2007, 19:47   #3842
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

@up - no Ty nie jestes wcale jak "wrzut" ----> wrzód (wrzód bo wrzody) ;-)
sliver jest offline  
stary 03-01-2007, 19:48   #3843
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

wrzut= od wrzucania komus ^^
stary 03-01-2007, 19:49   #3844
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005

Domyślny

hahaha lol a ja myslalem ze chodzi o wrzoda/wrzód na dupie xD
sliver jest offline  
stary 03-01-2007, 19:51   #3845
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Taa dobry pomysl zeby ignororwac tego nalesnika i anonima

Co to jest PN?xD
aragorn uczciwy jest offline  
stary 03-01-2007, 19:52   #3846
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

Spoko, nie boje sie napisac magicznego slowa DUPA na forum haha.
Wybaczam Ci.
Ale prawda, tharrin to wrzod i wrzut haha, bo nie dosc ze sie przyczepia to pisze jakies glupoty o tobie ^^.
stary 03-01-2007, 19:52   #3847
Wapivos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kędzierzyn - Koźle

Imię: Wapivos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 85
Skille: 87/66
Wapivos ma numer GG 6160558
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy Pokaż post
Taa dobry pomysl zeby ignororwac tego nalesnika i anonima

Co to jest PN?xD
Yyyyyy... Prawa Noga?
Wapivos jest offline  
stary 03-01-2007, 20:21   #3848
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post

Btw Dzieki ze mnie nie zawiodles i napisales o tych laskach. Uwierz mi ze jak laska jest pijana to nie musi byc wdzieku ^^.

Tak wiec, "juz dosyc swiat nie jest zly" jakos tak to szlo= slowa dody ^^ haha
ttaaaa dziewczyna pijana dupa sprzedana hahaha X D
Rave rox

Pozdro
stary 03-01-2007, 20:23   #3849
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ....

Mlocie odpisz mi na gadu albo cie zniszcze ^^

Mam kozacki plan

Toxo organizuje POI quest, moze ktos jest zainteresowany?
stary 03-01-2007, 20:24   #3850
Dzumior
Guest

Domyślny

Tharrin jest najszybciej mowiaca osoba na swiecie Belived me xD Cuz jak sie nie gra to sie patrzy na tibie wogule z innej strony bardziej konserwatywnie moim zdaniem nie gram i moge oceniac ale jak bym gral wiadomo robil bym pod siebie czyli ze ta i ta moja guildia to i to najlepsze sami wiecie o co chodzi aby wyjsc z glowa uniesiona do gory robic z siebie jak to sie mowi Macho
A jak sobie tak pocichu patrzysz co sie dzieje mozesz ocenic to z innej strony jak walczysz vs konda to mowi sie hwl the best ja taki on taki itd <tak mowia osoby z hwl > Hunted bede mial <nie wypowiadac sie na temat hwl bo zaraz catrishia was hunted> Rotfl
Odwalic sie od Przydupasow ;p najlepiej kogos krytykowac niz wypowiedziec sie wlasnym pomyslem lub walnac jakis temat bo odrazu pomyslisz sobie hmmmm nie zrobie posta bo zaraz tharrin bedzie jechal pomnie ze ja debil ? co mam zrobic pisac jak chcesz cos powiedziec i tak zawsze ktos cie skrytykuje

stary 03-01-2007, 20:24   #3851
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GALLana_ANONIM Pokaż post
Nie chodzi o bycie dupowłazami, nienawidze PN od zawsze na zawsze. Powody? Prawdopodobnie takie same jak reszty ludzi o podobnych "upodobaniach"
Sir Babolek? Nie, to nie ja.

HAHA Wielkie brawa dla Pana który stwierdził że Tharrin powinien iść na prawo You made my day!
Odpowiedni wygląd, poglądy, język, potrafi sie przypierdolic do wszystkiego i stanąć przeciwko każdemu, no może powinien umiec jeszcze dochowac tajemnicy i miec honor, ale to sie wypracuje. (Czekam na "mądry" wykład na temat ostatniego zdania Panie profesorze)
nie , ja poprostu uwazam ze to 3\4 LP jest dupowlazami
FajerWarjor jest offline  
stary 03-01-2007, 20:51   #3852
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
nigdy nie napisalem ze nei bylem uzalezniony, lev 50 byl moim celem priorytetowym wtedy, bo zalezalo mi na tibii, wiec poswiecalem temu dosc duzoo wolnego czasu (poza weekendami bo wtedy zawsze mialem inne plany).
przykro mi ze cie rozczaruje ale ja nie wstydze sie do tego przyznac ba, zdazalo sie nawet ze bylem on line 10+ h na dzien, ale nigdy 7 dni w tygodniu przez 31 dni w miesiacu, nie wysiedzialbym tyle. poza tym po lev 50 ci co mnie wtedy znali wiezda jak wygladalo moje expienie, zdarzalo sie ze robilem w tydzien 2 levele a zdarzalo sie ze robilem 1 lev na miesiac, wszsytko zalezalo od nastroju, bo czas by sie znalazl

PS:
przy granicy tego lev, z lev 49-50 potrzeba prawie 113k expa, przy dobrym tempie spawnow jest to ok 3.5h na pohu(liczac ze ma sie lev 49)

Oj Tharinku jak dla mnie to zdarzaly ci sie dni po 14h on line nawet pare miesiecy temu(wywnioskowalem to z screena, ktorego raczyles zamiescic w Photobuckecie) nie wiem czy chodzi po prostu Ci Neo 15 h dziennie i cos sciagasz i po porsty wchodzisz na Kompa ale jak dla mnie to tam lamales pewne sfery czasowe

PS Jesli sie pomyslilem to przepraszam, zamiezam byc mily w tym roku
Ceapoznan jest offline  
stary 03-01-2007, 20:59   #3853
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Tharrin jest najszybciej mowiaca osoba na swiecie Belived me xD Cuz jak sie nie gra to sie patrzy na tibie wogule z innej strony bardziej konserwatywnie moim zdaniem nie gram i moge oceniac ale jak bym gral wiadomo robil bym pod siebie czyli ze ta i ta moja guildia to i to najlepsze sami wiecie o co chodzi aby wyjsc z glowa uniesiona do gory robic z siebie jak to sie mowi Macho
A jak sobie tak pocichu patrzysz co sie dzieje mozesz ocenic to z innej strony jak walczysz vs konda to mowi sie hwl the best ja taki on taki itd <tak mowia osoby z hwl > Hunted bede mial <nie wypowiadac sie na temat hwl bo zaraz catrishia was hunted> Rotfl
Odwalic sie od Przydupasow ;p najlepiej kogos krytykowac niz wypowiedziec sie wlasnym pomyslem lub walnac jakis temat bo odrazu pomyslisz sobie hmmmm nie zrobie posta bo zaraz tharrin bedzie jechal pomnie ze ja debil ? co mam zrobic pisac jak chcesz cos powiedziec i tak zawsze ktos cie skrytykuje
Nie zebym ci cos wypominal jak inni, ale w tym roku miales zaczac uzywac znaczkow interpunkcyjnych;] A przynajmniej postaraj sie kropki i przecinki
aragorn uczciwy jest offline  
stary 03-01-2007, 21:05   #3854
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

ty tez o takowym zapomniales. A napisane z wielkiej litery po SMAJLU not good ^^
stary 03-01-2007, 21:10   #3855
Pan Devon
Użytkownik Forum

Pan Devon's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2006

Stan: Na emeryturze
Imię: Pan Devon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Foxhound
Poziom: 51
Skille: 82/67
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Mlocie odpisz mi na gadu albo cie zniszcze ^^

Mam kozacki plan

Toxo organizuje POI quest, moze ktos jest zainteresowany?

Moja teoria? Jeśli nie zbierze więcej niż 10 osób kase zatrzyma i jej nie odda. Co najwyżej rozdzieli w gildii. Bo 200k to dosyć duży payment.
stary 03-01-2007, 21:37   #3856
Dzumior
Guest

Domyślny

Oh zapomnialem ,ale juz bede stawial
Wroce okolo wakacji na Galane teraz szkola 3x 1 w Technikum musze trcohe popracowac nad soba ,bo tibia chleba mi nieda.

stary 03-01-2007, 21:55   #3857
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
Pawlon jak pierdolnie posta tutaj albo w rl to wszystko jasne i <cicho siedzisz bo cie zatkalo>
Btw Pawlon powinienn isc na prawo
jak pozadajesz za mnie examy to pojde i nie u nas bo u nas prawo z tym co masz na mysli to nie ma nic wspolnego. ale za to studenki z parwa sa the best

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Oj Tharinku jak dla mnie to zdarzaly ci sie dni po 14h on line nawet pare miesiecy temu(wywnioskowalem to z screena, ktorego raczyles zamiescic w Photobuckecie) nie wiem czy chodzi po prostu Ci Neo 15 h dziennie i cos sciagasz i po porsty wchodzisz na Kompa ale jak dla mnie to tam lamales pewne sfery czasowe

PS Jesli sie pomyslilem to przepraszam, zamiezam byc mily w tym roku
phi, moje neo chodzi i nie raz po 20h na dobre, u mnie w sumie komp chodzi prawie caly dzien, wylaczam tylko na noc. jak nie ja korzystam - to siorka, jak nie siorka to czasem matka, a nawet jak nikt nie korzysta to cos sciagam albo leci muza, bo innego sprzetu grajacego niz komp w pokoju nie posiadam ale nie obraze sie jak mi jakis sprawiecie

GALLana_ANONIM @
ty mnie naprawde rozbrajasz, jak jzu wczesniej zwrocielm uwage rzucasz samymi ogolnikami i nic nie potratisz uargumentowac swoich wypowiedzi.

Nie chodzi o bycie dupowłazami, nienawidze PN od zawsze na zawsze. Powody? Prawdopodobnie takie same jak reszty ludzi o podobnych "upodobaniach"
tzn jakie? nie podales ani jednego, i o jakich upodopadniach tego tez nie napisales.

a co do tego prawa, to sorry, ale chyba cos ci nie wyszlo, jak kiedys pomyslisz o studiowaniu - kto wie moze ci taka mysl przyjdzie do glowy - to sie zorientujesz, ze prawo + medycyna to sa najtrudniejsze mozliwe keirunki studiowana w polsce i najbardziej wymagajace, jesli uwazasz ze sie nadaje, to dzieki, mozna to uznac tylko i ywlacznie za komplement ;D
a honor sie ma albo nie ma, nie da sie "wypracowac". jak kiedys pojmiesz znaczenie tego slowa w 100% to to zrozumiesz.
stary 03-01-2007, 22:01   #3858
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

Tharrin
Mozna UARGUMENTOWAC?

ZAARGUMENTOWAC

ty akurat wiesz jakie sa studentki prawa, moze ci sie podobaja, ale zadnej nie dotknales ^^
stary 03-01-2007, 22:06   #3859
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Niewiem co wiekszosc ludzi mysli o tym PoI quescie ktory chce zrobi "za was" hwl , powiem wam ze to nie tak , to oni chca go zrobic "za wasze pienidze" , bo nieoszukujmy sie ze jak znajdzie sie 10 osob co zaplaca po 200 k , to HWl sobie spokojnie za "friko" walnie questa + nie bedzie problemu z zapasami bo kukielki beda za nimi lecialy i taszczyly wszystko (kto z was chcial kiedykolwiek robic za osla / mula jucznego ? macie szanse ! a nagrody sa warte 3 miliony ! [nie na galanie , ale tego Toxo nie napisal co?]).

Osobiscie nie poszedlbym , dlaczego ?

1. nie mam 200 k
2. nie dalbym im 200k
3. nie ma w tym quscie zadnej interesujacej mnie nagrody
4. Nie lubie jak ktos robi za mnie questa bo wtedy trace cala przyjemnosc, a lazenie za kims kilka godzin to zadna zabawa
5. Oni i tak zrobia questa posilkujac sie filmem Herganona czy moze tym z Novy (jesli takowy zostal nakrecony).

0 fun , 0 zarobku (chyba ze uzywacie sword/club/xbow bo te 3 bronie sa lepsze od dostepnych na teras).

Oczywiscie kazdy niech zadecyduje sam, milej zabawy .
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 03-01-2007, 22:09   #3860
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Tharrin
Mozna UARGUMENTOWAC?

ZAARGUMENTOWAC

ty akurat wiesz jakie sa studentki prawa, moze ci sie podobaja, ale zadnej nie dotknales ^^
doslownie? tak dotknalem - ba chodzilem z jedna do podstawowki, i nic poza tym, podobaja mi sie z wygladu, osobiscie znam ze 3 i z charakteru nie przypadly mi do gustu

PS:
sprawdz w slowniku jesli juz chcesz poprawiac innych, to moja forma jest poprawna

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania