|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() O Kurwa, rozbrajasz mnie. To po chuj piszesz w tym "dziecinnym" temacie?
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wiem czy było, ale ja bym powiedział coś takiego:
{jehowy}: Dzien dobry. My jesteśmy z Światowej Organizacji Świadków Jeh.. {ja}: Eee.... mam was nawrócić? =) |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Ja osobiscie nic do nich nie mam, ale za bardzo sie narzucaja...bylo nawet tak, ze przychodzili kilka razy w misiacu... Moj sasiad sie wkoncu tak wq***l ze ich siekiera pogonil.
#24 |
Guest
|
![]() A ja ich wysluchalem, po czym dostalem jakias gazetka ktora wzucilem do szafki ;D
|
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Te forum potrafi sie tylko nabijac z innych ludzi... ;p
A jakby to bylo gdybys chcial ochronic swoje prawa/kulture? To taki Jehowy za twoje wybryki tez ci powie "Spier***". To by nie bylo mile niem? No U mie jeszcze nigdy nie przychodzil ten sam Jehowy... Bo go wysluchalem o i powiedzalem zeby nie przychodzil bo, i tak sie nie przezuce na inna wiare. The end i sie skonczylo P.S. Ale co mie tam obchodzi kto jak sie wychowal. Najwazniejsze zeby nikt nie ingierowal w kogos sprawy (w tym przypadku Jehowi sie tylko pytaja, ale bez przesady;p) i nie rozpoczal walke o poglady... ;/ Jehowi to tez ludzie i moga sobie wyznawac co chca. @edit to down Moze i mialem. wnioskujac z tego co tu widze sa namolni ;p. (i to bardzo) Maja te swoje prawa to tak robia.XD Ostatnio edytowany przez janek@ - 01-11-2006 o 00:17. |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ferenczy
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/79
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Miałeś sporo szczęścia że nie trafiłeś na tych co bardziej namolnych Świadków. Mnie osobiści cholera brała jak w dzień po śmierci Jana Pawła II przed większością kościołów stał taki jeden i gazetki wszystkim przechodniom na chama do ręki wciskał. @down Od nich się nie muszę tak odganiać żeby mi w końcu dali spokój.Poza tym goście od reklamy sa w stanie uszanować żałobę, zwłaszcza po śmierci takiego człowieka. Ostatnio edytowany przez Cystof - 01-11-2006 o 00:16. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() A co w tym zlego? Na kazdym skrzyzowaniu stoja ludzie od rozdawania reklam, komu to przeszkadza?
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Ixandu
Profesja: Elite Knight
Gildia: All your snakes belong to us
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() @up huheuhueuheuhue dobre ziomek , az sie zasmialem w REL hueheheh dobre
@topic [ŚJ]Dzien dobry jestem swiadkiem jechowy [JA]Sory ale jestem dzieckiem neostrady , przykro mi dowidzenia . hauhuahuauh dobre co nie ja to mam mondry dekel |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie w klasie jest jeden świadek jehowy... Jak się tylko ktos z niego zaśmieje (z jakiegokolwiek powodu, nwet nie religijnego) albo powie inaczej niż po imieniu to zaraz jest afera, że sie z niego wyśmiewamy, bo ma inne wyznanie religijne...
A co do spławiania świadków jehowy... no cóż... Powiedzieć im: w tych 144 tysiącach nie ma dla nas miejsca, c ya... Albo coś w tym stylu. Ja się jakoś nigdy ze świadkami jehowy chodzących po domach/mieszkaniach nie spotkałem... No może raz przyszli, ale tata pożegnał ich szybciej niż oni się przywitali...
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tomnas
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 68
Skille: 84/83
Poziom mag.: 6
|
![]() Jestem swiadkiem Jehowy. Wiele z tych sposobow nas obraza, albo nie jest zbyt madrych. A z tymi pierwszymi takimi, jak z tym bejsbolem to uwierzcie mi, ze zadko zadziala, bo osobiscie bylem tego swiadkiem i nic...
Best Solo: [MONSTER]Giant spider[/MONSTER] Best with team: --- Best block: [MONSTER]Giant Spider[/MONSTER] Best Hardcore: 2 [MONSTER]Elf Arcanist[/MONSTER], 4 [MONSTER]Elf Scout[/MONSTER], [MONSTER]Demon Skeleton[/MONSTER] and [MONSTER]Ghoul[/MONSTER] Best hit: 350 [MONSTER]Dragon[/MONSTER] with [ITEM]Heroic Axe[/ITEM] |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Nie nasza wina.
Topic: ŚJ: Dzieńdobry, czy zastanawiał się pan nad... Ja: Tatooo!!! <wołam w głąb domu> albo: ŚJ: Dzieńdobry, jesteśmy ŚJ Ja: Słucham? Pierwszy raz o czymś takim słysze ŚJ: <te swoje "montre" gadki> Ja: Ale o co chodzi? ŚJ: ---||---- Ja: Nie rozumiem. Można tak w kółko ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 01-11-2006 o 10:31. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Jehowi sa odrzucani jak Chrzescijanie w Rzymie ;/. Boo taka jest prawda.
Kazdy ma prawo do swoich wierzen ![]() Ja tam z reszta nie wiem jaka wiare wyznaja ![]() Osobiscie powiedzialbym : Sj- dryn dryn dryn... Ja- Dowidzenia I tyle ;p. |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy przeciez nie mozecie grac w gry o przemocy i tam gdzie jest krew, zabraniaja Ci grac w Tibie?
|
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, ale jakim cudem pojawil sie na tym TIBIJSKIM forum? Chyba musial kiedys grac w tibie..
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Cederiel
Aż tacy drobiazgowi to oni nie są ![]() @down Tak wiele to on nie traci ![]()
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 01-11-2006 o 16:03. |
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() No i co? Katolicy ciagle lamia 10 przykazan. Ilu znasz ludzi kradnacych, znecajacych sie nad slabszymi, czy chodzby uprawiajacych seks przed slubem? Ich jakos nikt sie nie czepia. A taki swiadek nie moze pograc w pikseloze (tibie)...
Ostatnio edytowany przez Asakura - 01-11-2006 o 16:34. |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |