|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @Rookstayer'ek
Nie przekręcaj faktów. Po 1. połowa ekipy, no roxor lvle poniżej 20- masz sie czym chwalić, 2. połowa z wyższymi cie wyśmiała? Po 3. nie chcialem wejść do gildii bo mnie irytowałeś i nie zciągnąłeś nazwy gildii, tylko opis postaci ale jak sie tym podnieciłeś to już mogłeś to zostawić... Wystarczy chyba tyle argumentów nie? @Res~ Doświadczyłeś? A kiedy? Isara to nędzny server, nawet bardzo, ale wejdźcie sobie np. na refugie... Teraz możecie sobie zamykać temat. @Down Widocznie mi sie nudziło... Ostatnio edytowany przez Ameriov - 08-01-2007 o 13:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() @Ameriov:
doświadczyłem twoich nOObowskich zachowań ma rynku, normalnie żal. Nie będe wymieniał, bo jak ktoś będzie chciał to zajrzy na Isare i się sam przekona.
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Goleniow
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara-> Iridia
Poziom: 90+
Skille: 90+/60+
|
![]() pozno ale na temat...
Sir tibix 38lvl na obsidii to JA ![]() Zeby grac na rooku trzeba miec duzo czasu i wytrwalosci. Radze pierw wbic 100lvl na mainie a dopiero pozniej zajac sie rookguardem... Sir Tibix aktualnie rzadko sie loguje z powodu licznych lagow. Mozna sie tez zakumplowac z Movarem 36lvl ale znim trudno zawiazac przyjazn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Ja ma rookstayera na 9 lvl na guardii jak ktos chce ze mna pograc pisac na nick Rookstayer pluton...
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Długo tu nie zaglądałem ale rookstayerek, nawet nie będe komentował tego co napisałeś xD Ok, już pożądny offtop sie robi, lecz i tak bez porównania co do tematów o SoFie. A tak btw. Res, faktycznie pokazałeś kto tu jest noobem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Sokolniki/Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Bruss
Profesja: Paladin
Gildia: Phoenix Force
Świat: Nerana
Poziom: 22
Skille: 64/55
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() na fortere zapraszam
![]() pomoge we wszystkim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: W domu
Imię: Angel from Isara
Gildia: Soul Rookgaard Wariors
Poziom: 14
Skille: 20/20
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Imię: Drudka from Isara
Świat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
|
![]() Nie chce sie klocic ani wysluchiwac zarzutow ze sie uwzielam, wyzywam itp ale ameriov... res n00bem na pewno nie jest I jesli juz ktos nim jest z was 2 to raczej ty <bez urazy>
DrudkA DrapieznA I SlodkA JaK BialY TygryS I CzarnA KotkA JesteM GoracA NiE DlA KazdegO DrudkA - NiE PytaJ DlaczegO 15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble 22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() <ironia>Chce publicznie powiedzieć byłem noobem. Ale już jestem po mutacji i nijak tego nie cofnę, a co za tym idzie nie mogę już być noobem</ironia>
Dzięki Dru~ Ehh Amer~ ty jak mniemam jesteś na właściwej drodze, kto wie może już niedługo inicjacja przed Tobą. Zainicjujesz i cyk noobem nie jesteś. ^^ Zaraz sie posypią pytania co to jest inicjacja (http://pl.wikipedia.org/wiki/Inicjacja) i mutacja (http://pl.wikipedia.org/wiki/Mutacja). Jeżeli ktoś tego nie zrozumiał, niech pretensje ma do siebie.
Autobiografie Rookstayer'ów - bo to my tworzymy klimat Solucje do questów znajdujących się na Rookgaardz'ie Island of Destiny - miejsce wyboru profesji Ostatnio edytowany przez Res Khmer - 22-03-2007 o 20:19. |
![]() |
![]() |