|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Gallar:
Oxy ma głupią maskę. Ale tak naprawdę wcale taki nie jest. Wiem, bo kiedyś mi dał swoje opko do czytania. I nie, nie liże mu dupy. Raz, ze po prostu wyrażam swoje zdanie, dwa że Oxy za mną (chyba ![]() Więc naprawdę nie mam do tego powodów* * - z dedykacją do wszystkich którzy by zaraz wyskoczyli z takim textem Cytuj:
Ale nie wazne jak się zachowuje w życiu cyz na IRCu, o ile tam gdzie trzeba zachowuje sie odpowiednio ![]() edit: @Down: Właśnie po to tą dedykację walnąłem ![]() A nawet jeśli olejecie to. Jakbym się miał przejmować... Powiedziałem co sądze i tyle. Jestem tu an tyle długo, że zwisa mi ilu mam wrogów
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 27-02-2007 o 23:10. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Jakby wam powiedzieli, że chcą wystawić Oxygane'a na olimpiadę jako tyczkarza, też byście uwierzyli?
Cytuj:
W sumie, jeszcze nie wyraziłem się odnośnie tematu. Tak, przydałoby się zwrócić nieco większą uwagę na ten pełen bzdur dział. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Po niektórych wypadkach potrzebny jest do reanimacji tlen, więc bym uwierzył. Tak, wiem, że tlen to "oxygen".
Ostatnio edytowany przez Shein Silvershadow - 28-02-2007 o 08:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() @Dr.Unknown
Ty tak na niego nie gadaj, bo jak zostanie tym modkiem to cię jeszcze zabanuje na śmierć. ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Żeby komuś dać ostrzeżenie/bana/perma to trzeba mieć powód. DrUnk nie daje owych powodów do bana nikomu. @topic, Oxyś jest dobrym kandydatem, mimo tego, że ma nietypowy "image", jest jednak na tyle kompetentny żeby pełnić tę funkcję, czego jemu życzę. Ciekawe czy Oxygane jednak postanowi odejść z elity dla moda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Rozmawiałem wczoraj z Oxyganem, mogę przytoczyć fragment rozmowy.
Cytuj:
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Zdaje mi sie, ze besn chyba tez byl modem tego dzialu i on tez wygaszony. to tylko przypuszczenie, nie zaszlachtowac mnie jesli sie myle w 1 czesci wypowiedzi ;<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Jak mozecie zobaczyc po lewej stronie, przyjalem propozycje. W sumie decyzja latwa nie byla, bo jak wiadomo, nie bede mogl sobie teraz zakladac elitarnych tematow, czym wslawilem sie na forum
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Oxygane - 28-02-2007 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() O nie, jeśli Ty zostałeś moderatorem to ja rezygnuję z tej posady. Z chamstwem pracować nie zamierzam.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() dj chlopakowi szanse
wierze w niego
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() O nie, hoomik szefem elity, to ja już nie chcę być elitarny.
![]() |
#33 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Zakladamy nowa? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() Jak był jeszcze Oxyś to chciałem dołączyć do Elity. Teraz za rządów Hoomika nie jestem już tym tak za bardzo zainteresowany. Po prostu nie lubię stylu bycia tego chłopaka, ale raczej poza tym nic więcej do niego nie mam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Kocham takie Korektorowe teksty ![]() A tak btw to czuje kolejny wkret...
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 01-03-2007 o 00:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() @3xup - 2xup,
Toć ten tekst miał być Elytarny, nie znacie się na ich mentalnosci. :-P @down, Oxyś, co Ci się stało? Zazwyczaj to byś się włączył do dyskusji, ale nic mi dotego. Już jestem spokojny :-P Ostatnio edytowany przez Korektor - 28-02-2007 o 22:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Korektor, pod grozba upomnienia przywoluje Cie do porzadku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() @Raul
Bye, bye. Oxygane może być modem. Chyba nic do mnie nie ma i nie będzie mnie tępić. A, i nie będzie nieśmiesznych "wkretuff". Oxy powodzenia. Musimy cie dorysować do drzewka ]: ) @up I jak się czujesz?
![]() |
![]() |