|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() tak tak mów sobie jeszcze: "ja umiem mamo mamo ..."
i to by było na tyle nie będe prowadził żadnej dyskusji z osobami pokroju Pana Evul Powah Haxora bo mnie hacknie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Temat: - Na tak niskim lvlu wystarczy ci plate armor, plate legs, steel helmet/crown helmet, dwarven shield, leather boots dodatkowo możesz założyc szalik. Co do samego eq jakie masz, to nawet na wyższym poziomie zdecydowanie wystarczy: crown helmet/HOTM, blue robe, plate legs/k legs, boh, vampire shield (możesz zdecydować się na jakąś słabsza tarcze, ale ta jest dość lekka), platinum amulet, ewentualnie: royal helmet, crown legs jeżeli masz wystarczająca ilość kasy. Oczywiście, Twój ekwipunek będzie taki, jaki Ci się podoba, i jaki chcesz posiadać, ja wymieniłem tylko wersje, które najbardziej odpowiadają paladynowi. -Trening: Na 65 poziom 'dysta', jeżeli już koniecznie chcesz trenować na goblinach polecam taki trening: Wersja 1 (więcej zdobytego doświadczenia): poziom 10-40 z spearami na trolach, od 40-60 na goblinach z kamykami (może się wydawać ze 50-60 gobliny będą za szybko zdychać, jednak sam wbiłem z 50 na 60 dysta kamykami na trolach, które mają tyle samo punktów życia co gobliny), 60-65, uzbieraj/kup ~500 kamyków (możliwe ze sporo zostanie, w końcu kamyki niszczą się 'jak chcą' ![]() Wersja 2: poziom 10-50/60 z kamykami na goblinach, później rotowrmy/cyklopy, z kamykami. Oczywiście możesz trenować do 65 na goblinach, ale po 60 'dyście' gobliny szybko zdychają. Ekwipunek na trening: jeżeli zdecydujesz się na trole to na początku nie uniesiesz z byt dużo spearow, więc poelcam: steel helmet/crown helmet, plate legs, szalik i tarcza. Sam tak trenowałem, później znalazłem green tunic, i nosiłem ją na trening z powodu małej wagi, a zawsze to 1 punkt obrony więcej. Na rotowrmy weź już pełne eq. Napisałem to mimo tego, że autor stwierdził iż informacje te są mu już nie potrzebne, mogą przydać się komuś innemu. Fes~ ;* Ostatnio edytowany przez Feser - 05-08-2007 o 20:22. Powód: ;* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
PS: wnioskując po Twoim eq, mozna pomyśleć, ze masz jakiegoś dobrego wysoko levelowego kolege, który mógłby Ci określoną ilość spearów przenieść na miejsce treningu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Profesja: Knight
|
![]() To była tylko moja propozycja, poza tym, 50 capa na plate legi przy 470 capa na 8 lvlu, wydaje sie dużo, ale na trolach stale lecą speary, a te plate legi, to zawsze większe bezpieczeństwo - dajmy na to kick, wytrzymasz dłużej. Moja propozycja niewiele się różniła od twojej, co do leather bootow, nie trzeba ich brać od razu, z troli wypadają, więc jak będzie cap, można je wziąć i założyć, a później wyrzucić.
8 lvl - 470 cap dwarven shield 55 oz. steel helmet 46 oz. plate legs 50 oz. leather boots 9 oz. szalik 2 oz. Razem 162 oz. 470 - 162 = 308 capa To 10 spearow + jedzenie, i złoto z troli, albo jakaś inna kombinacja, mniej spearow, na rzecz większej ilości jedzenia, biorąc pod uwage ze speary wypadają z troli częściej niż meaty - moja obserwacja, moje zdanie. Więc te plate legi nie robią takiej strasznej różnicy, można je nosić bądź nie. Fes~ ;* Ostatnio edytowany przez Feser - 05-08-2007 o 20:22. |
![]() |
![]() |