|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Jak na razie to jedyna mądra rzecz jaka napisałeś i zgadzam się z tobą bo nie rozumiem jakim prawem, ci frajerzy nazywają autora tego fake np. "mózgojebcą"
![]() Ostatnio edytowany przez Pedziej - 05-11-2007 o 20:45. |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() - Ten
- Fake - Jest - O - Naruto - Ortografia + Wykonanie > 1/10
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Dobra, panowie UP nie offtopujcie, gadajcie na temat tego fake, czyli dawajcie ocene, mowice Pacz'owi co zle itp. a nie klucicie sie o to ze ten fake jest na podstawie Naruto. Ja osobiscie nielubie Naruto, ale fake mi sie podoba. Ale pamietaj Pacz pisze sie
XXX says: HEllo a nie XXXsays:HEllo Aha i proponuje przy walkach niepisac hita w liczbach, wystarczy pokazac strate hp na pasku zdrowia. (Jak dla mnie tak bedzie lepiej) Ogranicz bledy ortograficzne. Ocena jak na razie 8,5/10. Aha, Drakon i Michoss - nie oceniajcie fake tak ostro pod wzgledem tego na czym sie opiera(w tym przypadku na Naruto) skad wiecie, moze akurat bedzie fajny. A, i Orog, przestan wyzywac bardziej doswiadczonych fake'owcow i prosze, nie spamoj. @ Michoss i <.< Czyli wedlug was fake jest chujowy bo jest o Naruto? ehh lol. A to ze jest ladnie wykonany itp, to was nie obchodzi? ehh lol. A moze dla kogos Michoss twoj fake jest Chujowy bo jest o PRECLU... Ten film jest osobna historia, tylko jest osadzona w swiecie Naruto, reszta jest zupelnie inna. Chlopak sie stara i to mu wychodzi, a jesli cos ci nie pasuje to niemusisz wchodzic do tego tematu. Ja koncze z tym offtopem. Ostatnio edytowany przez Avenlight - 05-11-2007 o 21:02. |
![]() |
![]() |
#25 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Ja nie oceniam również na podstawie tego, o co się opiera. Oceniam, że W OGÓLE się opiera. Fake powinien być osobną historią, a nie filmem/komiksem/anime/Dzielnym Małym Tosterem.
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Drakon
Dobra rozumiem, moze ci sie nie podobac. Ale nie musisz wyskakiwac z obrazliwymi tekstami. Bo to ze jestes dzieckiem z kompleksami i mama przed snem czyta ci czerwonego kapturka albo misia koralgola to juz nie moja wina. Niewiem czemu ale takiego typu posty mnie dobijaja. Ludzi ze slabymi nerwami mogli by spokojnie dostac palpitacji serca. Ocen grafike, caloksztalt, etc. Bo napisalem ze fake nie bedzie na kreche zerzniety z Naruta. ![]() @Emo Taaa Naruto na moscie byl suuuuper!!!1111 @Orog Poczekam nie spiesz sie ![]() Ortografia rox!!!11!1 Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 05-11-2007 o 21:11. |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() [quote=Pacz_knight;1731975]
@Emo Taaa Naruto na moscie byl suuuuper!!!1111 /QUOTE] "Emo" ≠ "em0" -.- na liście zagrożonych gatunków... Nie myśl, że jestem taki głupi i nie zauważę sarkazmu... Btw. Zauważ tą subtelną różnicę pomiędzy tym, że to był mój pierwszy kiczowaty,a to twój ęą-ty kiczowaty... |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Nie jest związany, tylko zerżnięty. Nawet pomysł z piżamą, który wymienił Michoss jako plus...
Cytuj:
Śmieszą mnie niektóre osóbki, które właśnie robią fake'i na oparciu boskich anime(do FMA dużo nie mam)... Nie musicie przelewać swojej miłości z avków i userbarów na marne fake'i. O, przypomniał mi się fake Naruto na Moście... ;> A potem, że to Ty go zrobiłeś. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak może być ciekawa fabuła, skoro połowa wydarzeń jest zerżnięta żywcem. Co za ludzie. |
|||||
![]() |
![]() |
#29 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @up
Ja nie oglądałem naruto, Anime/manga mnie odrzuca, nie wiedziałem ;P. EDIT: Dobra, żeby nie było-Nigdy nie oglądałem/czytałem anime/mangi "na poziomie", więc TV anime/manga mnie odrzuca.
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 05-11-2007 o 21:43. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Pod względem wykonania nie ma dużo do ocenia-Wszystko ładnie posklejane,ale mam jedno do zarzucenia.
W rogu górnej lewej ściany tej chatki jest dziura ;<(tzn. rogu niema) A fabuła... Budzi się,idzie ktoś go zabija,ANBU gada,że ktoś znowu uciekł. Beznadziejnie.Nie lubię fake'ów oparte w 95% na innych dziełach. Fullmetal War i parę innych to są przykłady twórców mających problemy z wyobraźnią i nie potrafiących stworzyć swojego świata. Choćbym nie wiem jakie byłoby to piękne graficznie i tak byłoby to słabe. (Żeby nie było,jestem fanem Mangi i Anime,przeczytałem parę(i oglądałem)"wybitnych"dzieł) Ostatnio edytowany przez Oerciak - 05-11-2007 o 21:47. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() To na razie początek więc nie ma co oceniać fabuły. A w sprawie naruto zgadzam się z Avenlight'em. Odczepcie się od tego, że to Naruto i przez to głupie.
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Mnie się jakoś tak podoba... 7/10
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze?
Lubię ninja, naruto i tym podobne, ale to nie przypadło mi do gustu. 4/10? |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Pod względem graficznym nie ma błędów ,ale fabuła jest kompletnie do kiczu. Po raz kolejny ktoś wystawia fake na podstawie jakiegoś "wspaniałego" anime (Nie mam nic przeciwko anime ,ale rozpowszechnianie ich w ten sposób robi się nudne) i na dodatek zapowiada się na "Super hiroł ,który uratuje świat przed straszliwym złem przy okazji przeżywając kilka banalnych przygód"
3/10 I NIE KONTYNUUJ TEGO ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() @Wszyscy up ktorzy zbluzgali ten fake:
Idźcie stąd. Wiem, macie wolne zdanie i jak chcecie to bluzgajcie, ale co macie do anime?! I tego fejka?! Ten fake jest łaDNY, I nie tylk odla tego, że w nim występuje... |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec tak. Prosze nie offtopowac. Jesli ktos chce sie klucic to na PW. Jesli beda caly czas klutnie to poprosze ktoregos z modkow zeby skasowal zbedne posty.
![]() @topic Dziekuje za wszystkie komenty, te pozytywne jak i negatywne. Czemu negatywne (prucz tych ktore maja na celu spam -.-")?! Dlatego iz sa to tylko krytyki. Maja mi w pewien sposob pomuc. Powiedziec co robie zle, a moim zadaniem jest poprawieniem bledow. Wiec na nikogo sie nie gniewam. ;p Prosze o dalsze komenty, nie patrzec tylko na to ze: Oooo Naruto nie lubie tego idz z tad. Tylko o caloksztalt. @fake Nie, nie przerwe fake. Jesli komus sie nie podoba to jego problem. Ja mialem juz dawno w planie zrobienie podobnego fakeu. Niestety ale fake bedzie mial opuznienie. Next part wyjdzie w polowie nastepnego tygodnia. Rekrutacje zamykam w niedziele. @Orog Nie!!! Nie rozumiesz! Nie przyjme outa ktory jest podobny do Gaary. Wyobrazasz sobie kazda postac w fakeu ktora ma out z Naruta? To popsuje tylko klimat. Zebys mi nie marudzil zrobie ci fajnego outa. ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 06-11-2007 o 15:16. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() po pierwsze nie pisze się Kunoi:blablaalbalbalb tylko
Kunoi: Tak masz pisać. -ten domek w lewym górnym rogu nie ma ściany -fabuła gostek ma jakiś dar o którym nic nie wie i ktoś próbuje mu go odebrać -a jeśli o nim wie to skoro ma dar czy nie powinien być czujniejszy? -słaby efekt przeskoku -kunoi?hmm...od czego on ma to imię?kunai?nie to nie podobne +ładna maska ANBU +różnorodność drzew 5/10
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Imie Kunoi wzielo mi sie tek po prostu. Jesli chodzi o ten dar to on sam nawet o tym nie wie. W miare rozwijania sie fabuly dowie sie o nim... Btw. Mam juz prawie wszystkie lokacje do next part. Tak jak mowilem czekam tylko na outy. ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Żywcem zerżnięte z Naruto. Znaczek Konohy, dar, o którym on nie wie a który chcą mu zabrać (iście identyczne jak historyjka z początku Naruto... Tyle, że jego dar (CHYBA!) nie jest demonem... jak jest to z miejsca dostajesz buta za drzwi), pomysł z piżamą, imię, (strasznie mi przypomina parę słów, które kilka(set?) razy były powtarzane) i przede wszystkim to, że nawet nie potrafisz zmienić pomysłów zapożyczonych z anime. To wszystko kładzie twój fake na łopatki. (o ortografii litościwie nie wspominając) Po ludzku - CIENIZNA. Jakieś plusy są, (wspomniana maska ANBU chociażby, choć śmiem wątpić w twoją robotę w tym wypadku) ale mało ich. Jeśli się NAPRAWDĘ postarasz wymyślić coś oryginalnego, (i to odpowiednio zrobić) to i z tego fake może być coś ponadprzeciętnego. Na razie - słabe. Postaraj się.
@down Nieźle. Zrób jeszcze inne wzory masek, w końcu ANBU nie wyglądali jak klony... (tak tak, nawet w tym badziewiu na Jetix były różne rodzaje masek. A Naruto na Jetix to badziewie, bo ocenzurowane jak cholera. Chce ktoś dowodów?)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 08-11-2007 o 16:14. |
![]() |