|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy ekipa CipSoftu powinna szczelnie zabarykadować PoH? | |||
Tak, taak, TAAAK! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
102 | 46.36% |
Nie, lepiej aby zostało tak jak jest ![]() |
85 | 38.64% |
A co mnie to? "Róbta co chceta" |
33 | 15.00% |
Głosujących: 220. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Cytuj:
LUDZIE!! NIE ZMIENIAJCIE TEGO TEMATU Z POHA NA GHOSTLAND
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Lodz.....Ab'Dendriel :P:P
![]() |
![]() no ta ale parcele to jedno a podziemne przejscie?? zamkniecie poh to jest dobra sprawa!!! a najlepiej jak bylo by kilka takich podziemnych przejsc!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() HEHE, a tak się zastanawiałem czy tego nie zamieścić, serio
![]() Wiesz codziennie, chociarzby teraz widziałem w dziale filmy jest lurowanie GS'a ![]() <edit> P.S: Tajemnica korespondencji ![]() Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 22-11-2004 o 16:57. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Lodz.....Ab'Dendriel :P:P
![]() |
![]() Master ostry masz racje Poh powinno sie zamknac!! A jesli by sie ktos czepial tego ze bo jak uciec dalej przed gsem TO
PO 1. PACCOWI NIECH SOBIA KUPIA EXANI HUR UP <<<<LEWITACJA>>>> (PO KLOPOCIE ![]() ![]() ![]() ![]() PO 2. NIE PACCOWI ZAWSZE ZDAZA USTAWIC PARCELE....BO TO TRWA 3 SEKUNDY PO 3. JEST COS TAKIEGO JAK UCIECZKA DO SWIATYNI!! PO 4. POWINNO POWSTAC KILKA PODZIEMNYCH PRZEJSC xD ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Masz jakas manie z tym banem Master Ostry?? Ja tam popieram DR.Unkown tez kiedys sam bede sobie lurowac takie GS np po to zeby krecic filmiki. Powiem jedno NIEZAMYKAC POH tibia nie moze stac sie latwiutka gra dla dzieci od 7 lat.
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() Chłopie daj sobie spokuj z takim tematem. Jakby CipSoft miał spełniać wszystkie tego typu prośby/sugestie to powstał by jeden wielki chaos.
A może wogóle ogrodzić wszystkie expowiska: Amazon Camp - żeby nie można było lurować Huntera bądź Dragona Huntery na lewo od Dwarven Bridge - żeby nie można było lurować do poczty PoH - ogrodzić itd. itd. Wynikiem był by wygląd Tibii jak jeden wielki barak, długi korytarzyk z wieloma drzwiami lub dziurami aby się dostać do danego expowiska. Załatwiło by to całkowicie problem lurowania. Więc radzę sam się zamuruj przed kompem, wykop fosę, rozwiń drut kolczasty itp. żeby broń boże nikt cię nie napadł złodziej, dres, a co gorsza rodzice. KONIEC @re down Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Bal Ur - 22-11-2004 o 17:12. Powód: Odpowiedź. |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
juz to widze wchodzi 7-latek 100lvl i pekuje 20-latkow 40lvl to by bylo cos
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
acha i wez se rozwiń drut kolczasty na sedesie
Zmienilem postac na: Name: Acid Kamil Profesja: Knight Miasto: AB'Dendriel Serwer: Secura Level: 30 Magic level: 4 Skille: 53/47 Gildia: Ostra Gildia Ostatnio edytowany przez Master ostry - 22-11-2004 o 17:10. |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: tam dom mój, gdzie komp mój i tibia moja
![]() |
![]() Cytuj:
Według mnie, po zablokowaniu PoH'a Tibia mocno straci klimat. może zablokować tylko częsciowo (rzeczka/most do ominięcia) albo zrobić oddzielne przejscia z DW Brigde do thais & venore.. tylko tera którędy?? eh to jest palący problem ale sądze że najlepszy będzie kompromis
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Hmm Gs pod Dvarfen Bridge ??? to go chyba muszza tam teleportowac DVARFEN BRIDGE jest nad Mount Sternum lazilem tam kupe razy na Aurearze i jakos nie spotkalem GS'ow
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() @ostry
powinieneś się powstrzymać od umieszczania rozmów z kimś bez jego zgody -.- @topic A może na wszystkich światach wyłączyć pvp, banować blokerów i zagrodzić wszystkie miejscówki z potworami? Taa, wtedy tibia była by straaaasznie ciekawa. @up Wierz mi że nie muszą teleportować. |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
czy ja cos takiego powiedzialem!!??
Zmienilem postac na: Name: Acid Kamil Profesja: Knight Miasto: AB'Dendriel Serwer: Secura Level: 30 Magic level: 4 Skille: 53/47 Gildia: Ostra Gildia Ostatnio edytowany przez Master ostry - 22-11-2004 o 17:31. |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() [quote=Master ostry]
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
dobra dobra ble ble ble cyce są stosunkowo slabe i da sie przed nimi zwiać (ale mi chodzi o cos typu GS jest dobre ladne hity ciągnie i szybko chodzi)
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @On topic Ten temat schodzi do kłutni i wyzwiski, główny temat został zrealizowany, ludzie wyrazili swoją opinie, wg. mnie można zamknąć, bo poprostu ludzie dziwne rzeczy robią. |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Utwierdziłeś mnie jednak, że jesteś..nieważne, że nie myślisz, 4 strony i grubsza afera, kilka kłucących się osób o głupi temat, który i tak nie dojdzie do skutku, chociaż bys takich głupot nie pisał..czym jest podróż do nowego miasta bez niebezpieczeństw i dreszczyku? O to chodzi.
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 22-11-2004 o 17:55. |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Masz racje. Ja gram na Harmoni i codziennie jest lurowany gs, a jak go zabiją to nowego lurują od razu. Kiedyś nawet DL do jakiegoś miasta zlurowali (znaczy kolo) i sam niewiem skad oni go wytrzasneli ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stalmir - 22-11-2004 o 18:01. |
|
![]() |