Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-12-2004, 18:36   #21
Klucznik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 11 2004

Domyślny

Mysle ze jestes typowa c.i.pą Zdaje sie ze częsciej ustalasz zasady niz walisz sobie konia. Jak smiesz mówic ze to prezent?
Ty ****u . Nie cierpie takich ludzi (bachorów) jak ty. Zdaje sie ze w przedszkolu skarzyles na wszystich i często płakałes.
Dziwka z ciebie i tyle i co dasz mi bana ?
ty pallancie zrobie sobie 100 nicków i sie wypowiem jak bede chcial .
S. P.i.e.r.d.a..l.a.j
Klucznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-12-2004, 18:47   #22
rasielin
Guest

Evul hmm.. moja mała prośba

Może modkowie byli by wstanie zrobić pod nickiem liczbe punktów jaką się ma na koncie. Co o tym sądzicie? Przynajmniej każdy mugłby wiedzieć na ile jeszcze może sobie pozwolić
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-12-2004, 19:00   #23
Klucznik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 11 2004

Domyślny

Modkowie ? Kim są owi nie znajacy jezyka ciecie. Posłuchajcie szanowni Nodkowie... do roboty !!! I nauczcie sie pisać bo mnie szlag trafia jak was czytam.
Klucznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-12-2004, 21:16   #24
klucznik1
Guest

Domyślny

Wiedzialem , ze jestes typowa c.ip.a. Ty i ci twoji kumple . Moze weźmiecie udział w paradzie równosci? Mysle ,ze tam znależlibyście jakieś spełnienie. Może poczulibyście , ze wam staje na widok faceta? Kto wie... Widzisz nawet nie odpowiedziałes na mój post , a wyznaczasz jakieś skale i zasady. Zastanów sie nad sobą. Chcesz miec posprzatane to posprzątaj ,a nie daj mi bana za nic. Chyba sie zaraz połacze -tak mi smutno. Myśle ,ze dostane kolejnego bana od pan. OJEJKU JEJKU jak mi żle. Pedał ban ,Jabol pank. Aha jeszcze ostatnia rada; Jak juz coś wymyślasz to rób to konkretnie i licz sie z krytyką dzidzuś.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-12-2004, 21:32   #25
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

@Klucznik
Żal mi ciebie , fakt iż rzucił cię chłopak nie znaczy, że możesz bezpodstawnie obrażać innych urzytkowników, można się wyżalić w OWiON'ie, będziemy zobowiązani, jeśli umówisz się z MayGyver'em i powiesz mu to w twarz, btw Reported~

@Down

Nikt cię tu nie trzyma, to że nie podoba Ci się czyiś sposób pracy(to jest praca), nie daje Ci prawa do obrażanie tej osoby, możesz jej grzecznie wytłumaczyć co Ci się nie podoba, jeśli tak naprawdę chcesz zrobić porządek na forum. Ale jak narazie, jesteś dla mnie pospolitym chamem.

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 12-12-2004 o 14:17.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-12-2004, 22:01   #26
klucznik1
Guest

Domyślny

O czym ty do mnie rozmawiasz? "Bylibyśmy zobowiazani..."? co to jest ?....Dr unknow. Na forum jest śmietnik ,bo tacy są moderatorowie albo maderatorzy.Jeszcze mi pisze Prezent na świeta ze bedzie dawal "od 10 do 30 punktów karnych za idiotyzmy" . No prosze państwa o czym my gadamy?
To są jakies *******y brudzące forum ....no ale ...no ale ....no ale to modek napisal ...on nie brudzi? Jeszcze w takiej formie , ze sie stalin przypomina . Ja nie wiem z kim ja gadam.

<edit by aktus>
twoj poziom inteligencji dowodzi ze raczej nie powinienes przebywac na tym forum ani na zadnym innym i poza tym "talk to my hand"

Ostatnio edytowany przez aktus - 12-12-2004 o 14:57.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2004, 08:13   #27
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gufat II
A teraz wyobraźcie sobie nowicjusza, który przychodzi na to forum bez pojęcia o zasadach na nim panujących. Co dostaje na powitanie Trzy punkty karne~
Wiesz, jakie było jedno z najważniejszych praw rzymskich?? I jak brzmiała najważniejsza sentencja sądownicza??
"Nieznajomość prawa szkodzi"... Sam widzisz...
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2004, 12:34   #28
Hanibal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 11 2004

Domyślny

Ja nie moge! ha ha.
@klucznik weź wrzuć na luz. Co ty w ogóle mówisz? Naćpałes sie? Moze nie pisz juz wiecej. Jedziesz po ludziach nie wiadomo po co , dlaczego i bez sensu. Ktoś dał poprostu pomysł , a ty sie zachowujesz jakby ci babcie zastrzelili.
Co do samej ideii ...to mysle , ze jest nie do zrealizowania w praktyce. Widzisz... zawsze sie znajdzie taki klucznik On sobie zrobi 100 nicków ,zeby cie tylko poobrażać. Poza tym ( jesli chodzi np. o wulgaryzmy) zaczną sie pretensje typu: dlaczego mam 3 pkt. za d.u.pe ...a ktoś tam 4 za s.pi.e.prz.aj gn.oju i takie w kółko Macieju. Zaczniemy pisać o tym , ze piszemy. Byc moze byloby to dobre ale jak to wprowadzić w zycie?.To duzy problem... A ty sie @klucznik upokój. Moze zapodaj sobie jakis persen albo nerwosol.....Nara
Hanibal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2004, 21:05   #29
Vormencik
Użytkownik Forum

Vormencik's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2004

Domyślny

Przeciez przed napisaniem postow cos zazyl najpewniej jakas trawe albo w zyle sobie dal

On Topic: Uwazam ze to byl dobry pomysl, bo ja sie przyznam ze nie c zytalem regulaminu. Spieszno mi bylo dolaczyc to forumkowiczow a czytalbym to dlugo (jak robilem konto to bylo duzo do czytania o ile dobrze pamietam) wiec olalem to. Standardowo - nie spammowac, nie bluznic , NO QUEST SPOILING.

Btw: Opcja SZUKAJ jest zalosna. Pomyslcie, przeciez po kiego #&*^% mi temat sprzed 5 miesiecy, dawno temu ? Przeciez w tibi moglo sie duzo zmienic !! Wkurzaja mnie modkowie dajacy ostrzezenia itp za temat typu "Gdzie znajde naprawde duzy resp Slimow" <--- Taki temat byl, zostal on zamkniety i modek odeslal do tematu "Gdzie znajde danego potwora". Nie wiem czy dostal ostrzezenie ale to nei ma sensu. przeczytajcie go. ON JEST ZALOSNY !! np. Slimy : Okolice Venore.. Czy to jest konkretna informacja ? no wlasnie .. NIE ! Proponuje o zrobienie takiego tematu ponownie, usuwajac posty typu "Fajny temat, wreszcie wszytsko wiem" bo to tylko uniemozliwia sprawne szukanie informacji. A wszelkie uwagi na prv do tworcy!! To chyba dobry pomysl ! Pomyslcie o tym
nick: Vorment Firefist
Uoch. Stare :S
Prof: No Vocation
lvl:skills:1, 10/10 0mlvl
best solo,team: nie ma/best team RAT
nick: Vorment Firefist

Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist.
Vormencik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania