|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Mysle ze jestes typowa c.i.pą Zdaje sie ze częsciej ustalasz zasady niz walisz sobie konia. Jak smiesz mówic ze to prezent?
Ty ****u . Nie cierpie takich ludzi (bachorów) jak ty. Zdaje sie ze w przedszkolu skarzyles na wszystich i często płakałes. Dziwka z ciebie i tyle i co dasz mi bana ? ty pallancie zrobie sobie 100 nicków i sie wypowiem jak bede chcial . S. P.i.e.r.d.a..l.a.j |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Może modkowie byli by wstanie zrobić pod nickiem liczbe punktów jaką się ma na koncie. Co o tym sądzicie? Przynajmniej każdy mugłby wiedzieć na ile jeszcze może sobie pozwolić
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Modkowie ? Kim są owi nie znajacy jezyka ciecie. Posłuchajcie szanowni Nodkowie... do roboty !!! I nauczcie sie pisać bo mnie szlag trafia jak was czytam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Wiedzialem , ze jestes typowa c.ip.a. Ty i ci twoji kumple . Moze weźmiecie udział w paradzie równosci? Mysle ,ze tam znależlibyście jakieś spełnienie. Może poczulibyście , ze wam staje na widok faceta? Kto wie... Widzisz nawet nie odpowiedziałes na mój post , a wyznaczasz jakieś skale i zasady. Zastanów sie nad sobą. Chcesz miec posprzatane to posprzątaj ,a nie daj mi bana za nic. Chyba sie zaraz połacze -tak mi smutno. Myśle ,ze dostane kolejnego bana od pan. OJEJKU JEJKU jak mi żle. Pedał ban ,Jabol pank. Aha jeszcze ostatnia rada; Jak juz coś wymyślasz to rób to konkretnie i licz sie z krytyką dzidzuś.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Klucznik
Żal mi ciebie ![]() ![]() ![]() @Down Nikt cię tu nie trzyma, to że nie podoba Ci się czyiś sposób pracy(to jest praca), nie daje Ci prawa do obrażanie tej osoby, możesz jej grzecznie wytłumaczyć co Ci się nie podoba, jeśli tak naprawdę chcesz zrobić porządek na forum. Ale jak narazie, jesteś dla mnie pospolitym chamem. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 12-12-2004 o 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() O czym ty do mnie rozmawiasz? "Bylibyśmy zobowiazani..."? co to jest ?....Dr unknow. Na forum jest śmietnik ,bo tacy są moderatorowie albo maderatorzy.Jeszcze mi pisze Prezent na świeta ze bedzie dawal "od 10 do 30 punktów karnych za idiotyzmy" . No prosze państwa o czym my gadamy?
To są jakies *******y brudzące forum ....no ale ...no ale ....no ale to modek napisal ...on nie brudzi? Jeszcze w takiej formie , ze sie stalin przypomina . Ja nie wiem z kim ja gadam. <edit by aktus> twoj poziom inteligencji dowodzi ze raczej nie powinienes przebywac na tym forum ani na zadnym innym i poza tym "talk to my hand" Ostatnio edytowany przez aktus - 12-12-2004 o 14:57. |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
"Nieznajomość prawa szkodzi"... Sam widzisz...
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
|
![]() Ja nie moge! ha ha.
@klucznik weź wrzuć na luz. Co ty w ogóle mówisz? Naćpałes sie? Moze nie pisz juz wiecej. Jedziesz po ludziach nie wiadomo po co , dlaczego i bez sensu. Ktoś dał poprostu pomysł , a ty sie zachowujesz jakby ci babcie zastrzelili. Co do samej ideii ...to mysle , ze jest nie do zrealizowania w praktyce. Widzisz... zawsze sie znajdzie taki klucznik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Przeciez przed napisaniem postow cos zazyl
![]() ![]() On Topic: Uwazam ze to byl dobry pomysl, bo ja sie przyznam ze nie c zytalem regulaminu. ![]() Btw: Opcja SZUKAJ jest zalosna. Pomyslcie, przeciez po kiego #&*^% mi temat sprzed 5 miesiecy, dawno temu ? Przeciez w tibi moglo sie duzo zmienic !! Wkurzaja mnie modkowie dajacy ostrzezenia itp za temat typu "Gdzie znajde naprawde duzy resp Slimow" <--- Taki temat byl, zostal on zamkniety i modek odeslal do tematu "Gdzie znajde danego potwora". Nie wiem czy dostal ostrzezenie ale to nei ma sensu. przeczytajcie go. ON JEST ZALOSNY !! np. Slimy : Okolice Venore.. Czy to jest konkretna informacja ? no wlasnie .. NIE ! Proponuje o zrobienie takiego tematu ponownie, usuwajac posty typu "Fajny temat, wreszcie wszytsko wiem" bo to tylko uniemozliwia sprawne szukanie informacji. A wszelkie uwagi na prv do tworcy!! To chyba dobry pomysl ! ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |