|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() Witam serdecznie
Z okazji zblizajacych sie swiat Bozego Narodzenia chcialbym podarowac Wam prezent. Moze nie bedzie on zbyt okazaly i nie wszyscy beda z niego zadowoleni, jednak sadze, iz wieksza czesc uzytkownikow ucieszy sie z niego. Otoz, ze wzgledu na duza liczbe tematow oraz postow, ktore sie powtarzaja, uzytkownicy nawet nie czytaja dzialu poradniki oraz zakladaja dziesiatki takich samych tematow, postanpowilem poinformowac Was jakie konsekwencje moga zostac wyciagniete w stosunku do takich osob. lista skrocona: jesli temat juz byl - od 1 pkt do 3 pkt ostrzezen jesli jest poradnik o tym - od 3 pkt do 6 pkt ostrzezen jesli temat byl walkowany milion razy - od 6 pkt do 10 pkt rozpowszechnianie informacji nieprawdziwych - od 3 pkt do 6 pkt 2 posty pod rzad - 3 pkt ostrzezen (nie dotyczy zdjec zamieszczanych w dziale "zdjecia", "fake" i innych tematow przeznaczonych tylko do zamieszczenia zdjec) 3 posty pod rzad - 6 pkt ostrzezen (nie dotyczy zdjec zamieszczanych w dziale "zdjecia", "fake" i innych tematow przeznaczonych tylko do zamieszczenia ) nie zastosowanie sie do decyzji moderatora - 6 pkt - 10 pkt wulgaryzmy - od 3 pkt do 10 pkt quest spoiling - od 6 pkt do 10 pkt zlamanie regulaminu tibia.pl - od 1 pkt do 10 pkt rozpowszechnianie programow hakerskich/cheaterskich - ban proba wyludzenia numeru i hasla do konta w inny sposob - ban handel postaciami/ przedmiotami za rl pieniadze - ban spam - ban w przypadkach nieujetych na liscie, decyzja nalezy do moderatora 10 pkt ostrzezen oznacza automatycznego bana wyjatki od regul: w szczegolnych przypadkach kary moga zostac zwiekszone (ban) zamieszczenie 30 zdjec w dziale zdjecia, przy czym kazdy bedzie w osobnym poscie - od 6 pkt do 10 pkt "nie zastosowanie sie do decyzji moderatora" - oznacza takze, iz jesli moderator lub inna osoba, ktora zalozyla temat, napisala takze regulamin tematu to nalezy sie do niego stosowac - nie zastosowanie sie bedzie oznaczalo od 6 pkt do 10 pkt (takim dzialem jest np "handel" lub "gildie" oraz tematy konkursowe i wiele innych), regulamin mozna przeczytac w pierwszym poscie tematu pozdrawiam p.s. regulamin ten, jest moim i na razie tylko moim regulaminem - pozostali modkowie moga karac duzo surowiej - prawda drom? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez MayGyver - 07-12-2004 o 22:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ufff
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() A teraz wyobraźcie sobie nowicjusza, który przychodzi na to forum bez pojęcia o zasadach na nim panujących. Co dostaje na powitanie Trzy punkty karne~
|
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() piszac posta na tym forum zgadza sie przestrzegac regulamin
a w regulaminie jest zeby najpierw poszukac, nie spamowac etc. mam gdzies czy to nowy czy stary uzytkownik wszystkich obowiazuja te same zasady dostepne w regulaminie forum
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() Hmm, czy troche nie za ostro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() fajny prezent
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Patimrok - 07-12-2004 o 19:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
![]() No to ladny prezencik dostalismy
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() no wreszcie ktoś na coś wpadł
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Jak można się dowiedziać, ile posiadamy punktów ostrzeżeń??? Czy jest to możliwe??
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Pomysł baaaaardzo doobry!!
(Wkurzają mnie tacy ludzie którzy zakładają jeden po drugim tematy na ten sam temat [ masło maślane ![]() Regulamin (nie oficjalny co prawda) sam w sobie jest luzik! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @roland
Taa, klikasz na górze po prawej Szybkie Linki i Przeglądaj własne ostrzeżenia. @topic Cytuj:
![]() Jak już tak pisałeś to co się dostaje za próbe sprzedaży/wymiany postaci?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Choć w sumie rzadko tu bywam - popieram pomysł w 100%. Kultura musi być, chamstwo trzeba tępić a głupotę leczyć (o ile to wogle możliwe). Martwię się tylko żeby nie wystąpił taki paradox że tamat tematem, a przeczyta go może 30 osób...
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() A o co dokladnie chodzi z dwoma postami pod rzad? Czy jak sie komus niechcacy zdubluja poprzez dwukrotne klikniecie wyslij, to tez sa pkt karne, czy tylko za nieumiejetnosc edytowania postow?
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nieobecny.
|
![]() Jak May dał, to ja dorzuce tylko to, co jest zmienione:
quest spoiling - ban zlamanie regulaminu tibia.pl - od 1 pkt do 10 pkt rozpowszechnianie programow hakerskich/cheaterskich - ban proba wyludzenia numeru i hasla do konta w inny sposob - ban spam - ban reszta albo tak samo, albo mi sie nie chce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() szkoda , tera nie wie ja sie zachowywać
![]() hehe , a tak to może być regulamin nie których zasad nie tegez ja ale kit z tym |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
![]() no gratz tylko mam pytanko : czy jak sie dostanie auto bana do na ip i na ile dni?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() @May
No ja rozumiem, ale to taki prezent długoterminowy. A może z okazji Świąt podwoić albo potroić kary? Takie super-kary świąteczne? (wiesz... więcej zbanowanych = mniej ludzi na forum = więcej ludzi przebywających w rodzinnym gronie w czasie Świąt) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
"Przeczytałem, i w pełni zgadzam się z zasadami forum Tibia.pl." A zasady te sa wypisane troszke wyzej nad tym check-boxem wiec tlumaczenie ze "nie wiedzialem" nie wchodzi w gre. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 09-12-2004 o 00:30. |
||||
![]() |
![]() |