|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Darmin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
![]() eh ludzie jak ja sie domyślam to jest jej pierwszy fejk wiec....
może pomysł nie jest dobry i wykonanie także, ale od czegoś trzeba zacząć a jeżeli ktos jest taki mądry to niech sam zrobi swój fejk i zobaczy komentarze PS. całkowicie sie zgadzam z mrówqa @down może masz racje Ostatnio edytowany przez KoZioL - 06-01-2005 o 21:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
A może byś sie uspokoił ??!?!?! WIDAĆ ŻE WSZYSTKIM SIE DO NIE PODOBA (sorka .. większości) ... Więc poco już wogule sie odzywasz jeśli i tak nie wygrasz??? Lepiej jest sie chociaż raz przyznać do tej przegranej niż wlaczyć w nieskonczoność ! Skoro ta Wojna pociągnie kolejne nędzne fake za sobą (sorka ale tak uważam... naprawde ![]() Edit: Up: Masz racje że jest jej to pierwszy fake ale chyba za wcześnie jak dopiero zaczyna chyba grać ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Pierścień jest krzywo przyklejony... skille trochę niskie...ten ogien powinien być co 1 kratka... tak to ok... myślę że 6/10 będzie... Ja robie podobne fake'i ale nie publikuje...
![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 06-01-2005 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() fake fajny podoba mi sie, sam nie znam sie na robieniu fake'ów, wiec nie wypowiem sie do jego trudnosc.
Off-topic Czy dla was, kazdy nowy temat z fake'iem jest mozliwoscią sie do pochwalenia w ile to TY robisz takie fake'i ? Zrob swoj i powiedz ile robiles, a nie ze sie podniecasz bo ty robisz takie 6 minut krocej. Poza tym za często czepiacie sie szczegółów w sumie nie istotnych :/ To tyle, pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Giran Castel Twon
Stan: Na emeryturze
Imię: Chester ze Stargardu
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 67
Poziom mag.: 65
|
![]() Mnie tam sie podoba...
A tak wogule to ile wy macie lat skoro klucicie sie jak male dzieci???:/ Zamieszczajcie tylko komentaz a nie nabijacie bezsensowne posty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Lokacja: Płock
![]() |
![]() no troche mls (magic long sword to dla nobow) jest 2 reczny ... a te krzywo powklejane demony...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() Nawet fajne, podoba mi się
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zauwazyliscie jednego
![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 07-01-2005 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Poznań
![]() ![]() |
![]() Spoko fake, może te demonki to dzieci jeszcze
![]() Pozdrów siostrę, wg. mnie ma talent a pozatym chyba mało dziewczyn interesuje się obróbką grafiki.
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Demony zamale, i pola explozji sa za daleko od siebie
![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Cytuj:
wiesz o co chodzi w fejku? o to ze ma to byc foto montaz ale jak najbardziej realistyczny a nie ze ja se zrobie scrina z moim 7 lvlem (aktualnie ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legend of Ogg
Profesja: Paladin
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 53
|
![]() Znakomity pomysł z demonami/eq/skillami, szkoda tylko, że odrobinką stracił na oryginalności po wcześniejszym użyciu go przez 247965 twórców fake'ów.
(Dla tych z IQ<100 - tak, to JEST sarkazm). Graficznie praca w porządku, poradź siostrze, żeby na drugi raz zainstalowała sobie przynajmniej GIMPa, bo robienie czegoś takiego w paincie to katorga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Ja lubie Fake'i i bardzo lubie je oglągać a ten jak na 3 godzinną robote to niewygląda ale i tak jest WYCZEPISTY a pozatym gdzie moge znalesc program do robienia fake'ów???
![]() GDZIE MOGE ZNALEŚĆ PROGRAM DO ROBIENIA FAK'ÓW?????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() takie cos robic 3h slabe jest ................
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() wyczepisty buahaha to ma byc wyczepiste źle zrobione wybuchy za daleko
magic longsword jest dwuręczny czyli nie może byc tarczy fake słaby |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() lol!!!
ten temat powinni zablokować!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() fakny !! widac ze sie jej nudzilo
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
|
![]() ten fake jest dobry tylko że mi sie nie podoba.Pogratuluj siostrze fake
![]() ![]() P.S kazdy ma swój gust ale to nieznaczy że ten fake jest wyczepisty dla mnie nie jest ale dla ciebie może tak......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() mnie sie podoba twoja siostra sie postarala tylko tak jak juz duzo osob pisalo demony za male
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |