|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() Też miałem podobną sytuacjęm, tylko jeszcze laga.
Wszedłen na huntera patrze o jest może wypadnie jakiś loot fajny?. A tu nagle laggggggggggggggg Nie mogłem się ruszyć więc postanowiłem sprawdzic czy działają strony; nie dziełały więc dałem szybko exit'a. Szczęście że było rano bo po 2 minutach czekania napierd****** w kalwiaturę net zaczął działać, i wbiłem się za pierwszym razem. Miałem około 20 hp szybko full def i schodzie na dol, uh, wchodzę na góre, 50, 47, 73, i reszta hp (w huntera oczywiscie) Pozdrawiam i nie życze takich sytułacji w przyszłości ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Cytuj:
Nikt nie każe Ci iść na huntery na 20 lvlu, ja zacząłem koło 30 z maglvl ~45, tylko że wtedy nie robiłem 7,5 a około 5k expa na bp HMM. Edit: początkowo zamierzałem to zostawić bez komentarza, ale zmieniłem zdanie: Cytuj:
Edit2: re:down: troche drogo ale metoda jak najbardziej bezpieczna ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Ja nie mam problemow z hunterem.....zabijam go na invisibility
miuriel-19lvl-driud-trimera |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() ja tez nie nawidze hunterow juz mnie 2 razy zabil ....
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Podobna sytuacja przytrafila sie mojemu przyjacielowi. Wraca se spokojnie z OrcLand i mysli ze zajdzie se na hunterka.. (moze sie trafi ten luk...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Ja zawsze gdy mam zabic huntera to zakladam na palec Energy Ring(Mana Shield) i lece na hama na niego gdy juz jestem bardzo blisko jego (0-2 kroków) to odkladam Energy Ring i dla mnie wiadomo ze mnie mocno niewalnie bo najelpszy on jest z daleka. Gdy juz jestem obok niego to go nawalam z HMM.
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
A nie latwiej by bylo invisible? Prawdopodobnie mniej many ci zejdzie. A jesli jestes paladynem to po co urzywasz mana shield? Exura vita da ci duzo wiecej zycia.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Dla knighta hunter to ciota ale dla palla to napewno big problem wiec nie polecam...
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2004
|
![]() kiedys miałem mały incydent na edron ktory kosztował mnie -25k expa
![]() ![]() ![]() Pozdro dla wszystkcih napaleńcow PS. ( nigdy nie biegaj po lesie za jelonkiem) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Huntery to bardzo wredne typy,juz mnie kropneli ze 3 razy...moze by je ktos tępił..
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2003
Lokacja: Świebodzin
![]() |
![]() eheh huntery to maszyny do zabijania a jak ich jest wielu raz miałem pewna przygode z hunterami byl pienkny dzien (bo nabilem se 2levele
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2004
|
![]() Eee, ja mam 25lv druida i sie boje na Huntery! Wole Roty ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Hunter jest wredny ale tylko na odległosć. Mam knighta na 23 lvlu o skilach 50/45
![]() WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara (Wziął się ostro do treningu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() huntery potrafia przypierniczyc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
![]() |
![]() Hunter to jest jeden z gorszych potworkow do rozwalenia przez niedoswiadczonych graczy z daleka moze nawet walnac lecz z bliska jest jak maly baranek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() I tak najlepsze akcje są jak taki hunterek ubije jakiegos newbie, a ten biega pozniej po miescie i krzyczy " hunter is pk !!!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Dziwią mnie problemy sorków i driudów z hunterami. Robisz invisibility i im więcej hamów tym lepiej dla ciebie
![]() Ja osobiście bardzo lubie na nie polować, bo dużo dead people można znaleźć - niezły loot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() ehh ja bije spokojnie te hunterki ale i tak musze miec zawsze uh one sa tak qlupie jak mino archery raz bija 1 strzalem a pozniej 10 ....
![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() Ja gdy szedłem na Hunterka to mnie GS zaczął dojeżdżać ale na szczęscie mu uciekłem. <ufff>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Ja po zauważeniu huntera żyłem jeszcze 2 sekundy... mój kumpel który szedł za mną - 3!! Ale miałem wtedy 10lvl a kumpel 8... Teraz nie wychodze daleko od miasta... I tylko czekam na 15mlvl żeby mieć Invisibility!! Zemsta będzie słodka!!
A swoją drogą to szkoda że nie można summonować takiego Hunterka... Ale wtedy byłaby sieczka ![]() |
![]() |
![]() |