|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Prawda jest taka że PKowanie jest legalne do pewnego momętu... I puki jesteś w grze, to TY masz pilnować żeby cie nie zabili. Mówisz o Knigcie? Wiesz co by było, gdyby takie boty dać czarodzieją?! Bp of *** zalały by gre... zastanów się chwile
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Po drugie wyciągnęłeś zdanie z kontekstu, pisało, że pekowanie jest w takim samym stopniu nielegalne co afk... Afk jest legalne, więc pk? Tak, dobrze myślisz... Radzę pochodzić na krusy czytania ze zrozumieniem i nie wycinania zdań z kontekstu na siłę... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Lokacja: przed monitorem
![]() |
![]() wszystko co przed chwila przeczytalem to stek bezsensownego pieprzenia. i to na tyle chyba mojej wypowiedzi.
po co sie w tej kwestii klocic? i tak nie dojdziecie do zadnego porozumienia, co wiecej - jeszcze bardziej sie nawzajem poutwierdzacie z swoich poronionych teoriach. cheaterzy zawsze byli, sa i beda... PS. z xx.pl sciagasz TBI i robta co chceta.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() مشخصات سيستم خودتان را
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() sory ale texty typu ze tych co afkuja banowac to mnie dobijaja po 1 mam siedziec z pampersem przy kompie po 2 limit 15 minut jest wlasnie po to ze czasami moze sie cos wydarzyc co sprawa ze musisz odejsc odkomputera i to jest LEGALNE bo po to ten limit czmeu niby gm (przynajmniej powinien) czekac przy osobie posadzonej o macro stac 15 min??ale jednak napewno zostawiajac postac nawet na sek bez ochrony narazasz ja ale wyobraz sobie sytuacje najlepsyz knight na kolejnego skila czek duuuuuuuuuuuzo wiecej godzin niz nawet umiesz sobie wyobrazic
![]()
![]() |
#27 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() Cytuj:
Jak u mnie masz rooka na wszystkich postaciach. See you in tibia! Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Porzeracz Trawy - 09-05-2005 o 00:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 02:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() sorx zle wyciete to z odpowiedzi poprzednika
![]() ![]() ale to inna sprawa bo wtedy postac daje oznaki zycia i jezeli nie odpowiada gmowi to moze on smialo banowac ale jezeli postac nie beirze czynnego udzialu w grze ma prawo do stania bez ruchu 15 min ![]()
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Jejku poczytałem sobie wasze posty. Tym co upierają się , że afk jest legalne , szczerzę współczuję ----> -----> nie możecie narzekać na nadmiar inteligencji ... Nie dość , że po chamsku oszukujecie , bo co to za gra jak w nią nie gracie, zostawiacie swoja postać i idziecie w cholerę. Bardzo dobrze , że was zabijają. Koleś , który założył ten temat , to już w ogóle bije wszelkie rekordy głupoty. Jasne program będzie cię alarmował , że cię ktoś atakuje ... I co jeszcze , może dołożyć parę opcji ... Będzie za Ciebie expił , robił runki, zbierał kasę ... Człowieku po cholerę ty grasz w tibię ... Zagraj se w MU na prywatnym serwerze, zrób w godzinę 1000 leveli i będziesz szpanował. Ja siedzę przy swoim rycku i go pilnuję ... Czytam wtedy tibie.pl i jest oko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() wiesz sa rózni ludzie, jedni są popieprzeni inni mniej, najgorsze jest to ze jak oni zabijają jest wszystko ok lae zacznij ich ścigać to bedziesz hunted i rok czeka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak jesteś afk to ryzyko ataku jest porównywalne z tym jak jesteś przy kompie.Tylko że wtedy nie możesz się obronić.To twój wybór czy będziesz bezbronny czy nie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 02:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Cytuj:
Pomysl co piszesz AFK'owanie jest legalne, ale po co zabijac za to ze go np. nie bylo 30sek-2 minuty -.-" |
|
![]() |
![]() |