|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
|
![]() Od dłuższego czasu można zauważyć, że powiększa się grono ludzi, którzy myślą, że wszystko im wolno (głównie chodzi o ataki podczas skilowania z potworkami). Z reguły jesteśmy w jakimś oddalonym miejscu, ćwiczymy swoje skile .... w między czasie robimy coś (często nie przy komputerze) i jakiś zafajdany kretyn wykorzytsuje moment i nas zabija
![]() ![]() Z góry dziekuję za pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() jesli to niebedzie złe to powiem ze tiba gg PLX NOT BAN PLX
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() cheat to cheat, a ten o którym wspominasz jest jeszcze gorszy niż makro do podnoszenia spearów. Może wogóle zostawiaj trenującą postać podczas szkoły i za pomocą SMS-a będzie sterował? Prawda jest taka, cokolwiek nie robisz, czy to mana-sitting, trening to masz obowiązek (w dosłownym tłumaczeniu) być przy klawiaturze, ja np. nawet jak trenuję to siedzę przy biurku z kompem i robię coś, czy to lekcje czy czytam forum na przeskalowanym oknie przeglądarki, abym widział paski życia i linijkę public channel-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
Nie odpowiadam za swoją ortografię... gram na arcanii i niestać mnie na pacca... Ostatnio edytowany przez Bucik - 05-05-2005 o 23:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
afk jako afk nie jest nielegalne. nikt nam nie moze zabronic tego ze odchodzimy od komputera ( wylogowujesz sie za kazdym razem jak ktos puka do drzwi, idziesz sie wysikac czy z jakiegos innego powodu musisz wstac od kompa? ). do 15 minut ( dokladniej po 16 ) mozna byc afk. po 16 minucie serwer nas odlacza tzn po 16 minutach idlowania. tibia rules mowi wyraznie: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
- nie daje nam przewagi nad innymi graczami ( chociaz tutaj mozna by sie bylo klucic ) - nie modyfikuje pakietow przychodzacych czy wychodzacych do nas/od nas - nie wykonuje zadnej czynnosci za nas to samo moze sie tyczyc programow, ktore mogly by pokazywac tylko i wylacznie ile xp prakuje nam do lvl
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() Jeśli jesteś afk, to to że umarłeś to twoja wina....a eśli Ci to nie pasuje to servery non pvp nie narzekają na przeludnienie...Pacera plx?
![]() ja jak skilluje to czytam<np dzisiaj potop dzięki czemu nie ubiło mnie 3 brazoli...przy okazji- br są spoko> albo się ucze, czy czytam forum ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
|
![]() Wszyscy odrazu Afk ... ja się odjedzie od kompa na 2-3 min to już trzeba zabijać. Może mam grać w kiblu ....
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nerio - 06-05-2005 o 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Cytuj:
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: W-wa
![]() ![]() |
![]() @up: Zgadzam się w pełni z Radix'em.
Cytuj:
Jakkolwiek, jestem zwolennikiem tego, żeby w miarę możliwości pozostawać przy kompie podczas grania, bo to rzeczywiście jest uczciwsze. Ostatnio edytowany przez _Adamo_ - 08-05-2005 o 09:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cóż, coś słyszałem ze ten tibia.xx.pl stworzył jakiś Bot do tibii, podobno jest lepszy od tibia suite i sa alarmy o przesunieciu oraz atakowaniu.. Ja tam nie uzywam zadnych cheatow bo sie boje hacku
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Cytuj:
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Radzę Ci się przenieść na non-PvP... albo nie, bo niedługo założysz temat: "Jakiś zafajdany kretyn zabija mi potworki, z ktorymi trenuje, proszę o program, który strzela wokół mnie i potworków magic walle etc. " |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |