Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-05-2005, 21:56   #21
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2003
Lokacja: Międzyzdroje

Imię: Saigai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Air
Świat: Titania
Poziom: 66
Skille: 86/67
Poziom mag.: 17
Rikimaru ma numer GG 3171131
Domyślny

Shu: "Wielcy mistrzowie milczą, wiele mówiący nie wiedzą. Prawdziwej siły nie widać". Oceń moje pvp gdy obejżysz któryś z moich filmików, a były tutaj z moimi walkami dwa o ile się nie mylę.

Cóż, np moim zdaniem kompletną głupotą było puszczenie tego kolesia na black hp przy zamku tibianusa, wystarczyło zejść i walnąć gfb/bursta i by się wywrócił. Błędem było nie wykorzystanie siły dwóch sorców, rozdzielenia się i praktycznie brak użycia ue, nie raz mieli sytuację w której mogli obydwoje walnąć ue a tego nie zrobili, no cóż moim zdaniem byli słabo zgrani. Popatrz na sorców, z tego filmiku co "potop.rec", albo z filmu z wojny z Danubii tam jest zgranie. Ja nie mówię że Masakrowiec jest zły, ale tym sorcem ma max 750 hp co jest dużą ilością, a prawde mówiąc nie pokazał nic czego by nie zrobił przeciętny gracz, w końcu miał ogromnę siłę ognia, ale wykorzystał ją tylko częściowo. Możecie się bezkresnie nim podniecać ale chyba nie widzieliście dobrego pvp, jak chociarzby Drrakon pkujący jakimś drutem/sorcem około 25 lvla.

Pvp to sztuka wykorzystywania jak najlepiej dostępnej postaci i runek,a nie bicie dwoma sorcami 100+, takiego 100 RP bo nie jest to wielka sztuka, ubić kolesia którego ma się na jedno kombo.

Ostatnio edytowany przez Rikimaru - 10-05-2005 o 21:59.
Rikimaru jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-05-2005, 22:42   #22
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kazz100
Powoli ludzie wykruszaja sie z tych gildi gdyz niema sensu siedziec jak to mowia 24/7 h w Pz .

Kto siedzi w PZ, ten siedzi.:/

@Atletico(Madrid blz)
Nie musisz byc az taki agresywny! xDDDDDDDD

Ostatnio edytowany przez Telupeje - 10-05-2005 o 23:03.
Telupeje jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-05-2005, 22:57   #23
Atletico
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 10 2004

Domyślny

Ja *******e co za idioci...

Nie lubie Masaka, nie nawidze go, to idiota, ale jako gracz w tibie jest dosc dobry i wie co robi. Nie ryzykuje, ma red skulla i o jeden ban to delete, to nie zabija nikogo kto go wczesniej nie zaatakowal zeby nei robic unjustified.

Co do reszty polaczków to sa c***a warci, bez dwuch zdañ. Tylko jak Masak i Nemtor daja loga to wszystcy do Pz czekac az wroca...

A co do TibiaSuite, co wy myslicie ze jak to odpalasz to nie mozesz run strzelac normalnie ?? O.o'

W****iajace jest ze takie nooby jak tu sa, gadaja niewiedzac o co chodzi nawet...

Poczekajcie a zobaczycie co znaczy prawdziwy PvP

Hail the Black Widows !! ~ Telepeje :*

Ostatnio edytowany przez Atletico - 10-05-2005 o 22:59.
Atletico jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2005, 00:32   #24
Masakrowiec
Użytkownik forum

Masakrowiec's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Above the clouds.

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rikimaru
Shu: "Wielcy mistrzowie milczą, wiele mówiący nie wiedzą. Prawdziwej siły nie widać". Oceń moje pvp gdy obejżysz któryś z moich filmików, a były tutaj z moimi walkami dwa o ile się nie mylę.

Cóż, np moim zdaniem kompletną głupotą było puszczenie tego kolesia na black hp przy zamku tibianusa, wystarczyło zejść i walnąć gfb/bursta i by się wywrócił. Błędem było nie wykorzystanie siły dwóch sorców, rozdzielenia się i praktycznie brak użycia ue, nie raz mieli sytuację w której mogli obydwoje walnąć ue a tego nie zrobili, no cóż moim zdaniem byli słabo zgrani. Popatrz na sorców, z tego filmiku co "potop.rec", albo z filmu z wojny z Danubii tam jest zgranie. Ja nie mówię że Masakrowiec jest zły, ale tym sorcem ma max 750 hp co jest dużą ilością, a prawde mówiąc nie pokazał nic czego by nie zrobił przeciętny gracz, w końcu miał ogromnę siłę ognia, ale wykorzystał ją tylko częściowo. Możecie się bezkresnie nim podniecać ale chyba nie widzieliście dobrego pvp, jak chociarzby Drrakon pkujący jakimś drutem/sorcem około 25 lvla.

Pvp to sztuka wykorzystywania jak najlepiej dostępnej postaci i runek,a nie bicie dwoma sorcami 100+, takiego 100 RP bo nie jest to wielka sztuka, ubić kolesia którego ma się na jedno kombo.

No to dales mi powód do smiechu Masakrowiec ma duzo hp, bla bla bla I mogli robi ue bla bla bla...

Hahahah widac ze nie masz pojecia o tym co mówisz. Po pierwsze 750 hp to mniej wiecej 4 sd od tych palków z którymi sie ganialem wiec nie jest trudno pasc jesli kazdy z nich ma tibiasuit i wystarczy ze ma cie na ekranie by mógl cie trafic, nie sadzisz ?? Gdybym chociaz raz mial na Ekranie Ulatha,Kiperlane,Herodesa i jakiegokolwiek palla padłbym na 1 combo, czaisz ??

a co do UE to zauwaz ze moglem z tego czaru zdjac full noobów bez których niegdzie nie odbiegal zaden z przeciwników. Zauwaz tez ze czar ten mógł zabic Nemtora który praktycznie moze pasc od 1 ue.

Z tego co widze potrafisz tylko gadac

P.S. pozdro dla all Polaczków w BW, kocham was :*
Masakrowiec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2005, 00:39   #25
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny Love Masa:D

My też cie kochamy
:*******
Telupeje jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2005, 05:32   #26
Danthorr
Użytkownik Forum

Danthorr's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wejherowo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Monstaar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Group Six
Świat: Iridia
Poziom: 110
Poziom mag.: 61
Danthorr ma numer GG 2109092
Domyślny omfg

Jeżeli ktoś widzi zgranie w filmiku potop~ to niech mi pokaze w którym miejscu...
bo walnąć ue kazdy glupi potrafi...

A co do idiotów którzy mówią, że Masa i Nemtor mieli walnąć UE to pomyślicie zanim coś napiszecie... bo inni ludzie to przeczytaja.
20:13 Danthorr: bylem odreagowac
20:13 Lamalas Armanio: Waliles konia patrzac na logi z naszej rozmowy?
Cytuj:
17:48 Danthorr [11]: I tought I was always nice and polite
17:48 Rage Titus [113]: u were wrong about urself
17:48 Rage Titus [113]:
Cytuj:
20:21 Ledzeppelin [137]: jestes moim mistrzem
Danthorr jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2005, 12:00   #27
Zecik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 03 2005

Domyślny

@Rikimaru a zrobisz lepiej xD?

ps niedlugo bedzie wiecej filmow jak przeciwnicy wyjda z pz >.<
Zecik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2005, 12:12   #28
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Domyślny

Nie wiem czy ty masakrowiec jesteś ślepy czy głupi ale parenaście minut się ganiałeś z kolegą z jakimś knightem i nie było ue. Po drugie na jaką cholerę nosicie te stone skinny, dla ozdoby? A srzelanie przy pomocy aimbota do sorca na 120 lvlu z gran hurem, to nie jest łatwa sprawa uwież mi, próbuj zrobić info o 120 sorcu na gran hurze klikając shift+lewy na battle, zobaczysz jaki efekt. Ja nie mówię że masz biegnąć w stado przeciwników i walić ue, bo widziałem że były tam n00by bez skulli, ale nie raz ganiałeś się z przeciwnikiem i tylko traciłeś sdki, zamiast ue. Gdybyście byli dobrze zgrani to byście walili ue bez użycia stone skinów, wystarczy że jesteście na krańcach ekranów. Nie oceniaj mojego pvp jeżeli go nie widzisz. Powiedz mi dlaczego nie padł fedeso, dlaczego nie padł jonny carter i jeszcze pare osób? Nie wiem o jakich ty 4 sd mówisz bo ludzie którzy w ciebie strzelali zwykle walili 100-170 więc nie wiem o jakich 4 sd mówisz.

Ostatnio edytowany przez Rikimaru - 11-05-2005 o 12:47.
stary 11-05-2005, 16:15   #29
Drah
Guest

Domyślny

Cytuj:
Powiedz mi dlaczego nie padł fedeso
Mi sie wydaje, ze on nie padl, bo 110 ek ma w cholere hp...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2005, 16:25   #30
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Domyślny

1715 hp, oni razem z ue walą 1000-1200, czyli albo dwie serie ue, albo seria z sd a potem ue;]
stary 11-05-2005, 19:20   #31
Masakrowiec
Użytkownik forum

Masakrowiec's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie wiem czy ty masakrowiec jesteś ślepy czy głupi ale parenaście minut się ganiałeś z kolegą z jakimś knightem i nie było ue. Po drugie na jaką cholerę nosicie te stone skinny, dla ozdoby? A srzelanie przy pomocy aimbota do sorca na 120 lvlu z gran hurem, to nie jest łatwa sprawa uwież mi, próbuj zrobić info o 120 sorcu na gran hurze klikając shift+lewy na battle, zobaczysz jaki efekt. Ja nie mówię że masz biegnąć w stado przeciwników i walić ue, bo widziałem że były tam n00by bez skulli, ale nie raz ganiałeś się z przeciwnikiem i tylko traciłeś sdki, zamiast ue. Gdybyście byli dobrze zgrani to byście walili ue bez użycia stone skinów, wystarczy że jesteście na krańcach ekranów. Nie oceniaj mojego pvp jeżeli go nie widzisz. Powiedz mi dlaczego nie padł fedeso, dlaczego nie padł jonny carter i jeszcze pare osób? Nie wiem o jakich ty 4 sd mówisz bo ludzie którzy w ciebie strzelali zwykle walili 100-170 więc nie wiem o jakich 4 sd mówisz.
Noobie oni maja tibiasuit strzelaja do mnie wciskaja "delete" albo inny przycisk,a co do Johnnego to nie padl bo schowal sie miedzy noobów i balem sie o gfb

Powiedz mi z jakiego jestes servera i kim grasz to sprawdze twoje pvp

Ostatnio edytowany przez Masakrowiec - 11-05-2005 o 19:37.
stary 11-05-2005, 19:34   #32
Masakrowiec
Użytkownik forum

Masakrowiec's Avatar

Domyślny

my bad~ double post -.-

Ostatnio edytowany przez Masakrowiec - 11-05-2005 o 19:35.
stary 11-05-2005, 19:41   #33
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Domyślny

Titania - kiedyś 60 RP, teraz 18 sorc

Jonny nie padł bo wskoczył na skałę bo zamiast puścić UE to się zesrałeś.
Skoro boisz się używać czarów, to może schowasz się w depo i tam będziesz siedzieć?
Masz jakieś dziwne pojęcie o tibiasuite, wydaje ci się że są bogami jak mają aimbota... człowieku ty się ich boisz, zamiast nimi rządzić...

Ostatnio edytowany przez Rikimaru - 11-05-2005 o 19:47.
stary 11-05-2005, 19:45   #34
Iron
Użytkownik Forum

Iron's Avatar

Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 2

Iron ma numer GG 1080629
Domyślny

Też gram na Aldorze wogóle aldorka rządzi I to co oni pokazują innym świadczy o tym że Polak też umie dużo.Pozdrowienia dla całej ekipy z forum:< i z Aldory

Iron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2005, 20:13   #35
Para
Użytkownik Forum

Para's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Strzegom

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: :)
Skille: :)
Poziom mag.: :)
Para ma numer GG 3720658 Para ma login Tlenu paara@tlen.pl
Dumny Głupia kłutnia

Moim zdaniem waż spór nei ma sensu poniewaz masa~ nie ma zlego pvp i walczyl bardzo dobrze a kazdy moze wymadrzac sie po obejrzeniu filmu ciekawe co zrobili byscie na jego miejscu gdzie z jednej stronie myslisz o zabicu jak najwiekszej liczby osób i wygraniu wojny a z drógiej strony pamietasz o kasacji konta jaka ci grozi wiec postaw sie na jego miejscu i jescze raz przemysl co bys zrobil. btw. ty nie walczysz i na snucie taktyk masz duzo czasu a masakrowiec musial sie decydowac natychmiast

Pozdrówka

Niegdys Kongo Mike ... a teraz czas na nowa nadzieje...
Para jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2005, 20:13   #36
raven
Użytkownik Forum

raven's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
Domyślny

Cytuj:
1715 hp, oni razem z ue walą 1000-1200, czyli albo dwie serie ue, albo seria z sd a potem ue;]
ALBO SERIA Z SD A POTEM UE << to bylo za***iste XD seria sd -> knight UH
walna 2 ue, tez sie uhnie a 2 razy ue trafic to tez nie jest latwo , bo przeciez taki knight tez biega dosyc szybkoa ue nie puszcza sie w pelnym biegu....

btw. ty Rikimaru jak bys mial rs'a i jedno zabicie = delete char to bys na*******al w stado n00bow z ue i z gfb i wogole zeby zabic tylko kogos ta? za***isty jestes <spoko> n/c -.-
raven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2005, 20:19   #37
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Oglądałem oba filmiki i mogę powiedzieć że są swietne Dobre pvp (widać, że raczej aimbota nie masz), oraz to co tygryski lubią najbardziej czyli UE oraz deady innych postaci. GL in war \,,/
stary 11-05-2005, 20:46   #38
Rikimaru
Zbanowany

Rikimaru's Avatar

Domyślny

Ta ue się nie puszcza w biegu, jeżeli jesteś takim kaleką to się nie puszcza, ale ja umiem puszczać ue w biegu i nie widzę w tym żadnego problemu.... -.-

I czy jja ****a kiedykolwiek napisałem żeby wbiegł w środek n00bów i walnął UE? NIE! Ale np motyw gdy goni go 2-3 pallów, ich lvle nie są wysokie 30-60 lvl, zamiast się cofnąć i z kolegą puścić ue i ich zmieść to lepiej było uciekać. Jego przeciwnicy generalnie mieli 30-60 lvl więc o czym wy pieprzycie?

Ostatnio edytowany przez Rikimaru - 11-05-2005 o 20:49.
stary 11-05-2005, 21:12   #39
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Asa Bay

Imię: Myth'xas
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 90/70
De'sH ma numer GG 8522761
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Masakrowiec
a co do UE to zauwaz ze moglem z tego czaru zdjac full noobów bez których niegdzie nie odbiegal zaden z przeciwników. Zauwaz tez ze czar ten mógł zabic Nemtora który praktycznie moze pasc od 1 ue.
I dlatego Nemtor ma deda od Masy?:> a tak btw ładnie wam poszło panowie;] wczyta zlapalem jak padla Kiperlana;] a filmik chyba dosc szybko dostalem teraz pora na Masakrowiec & Nemotor: The Movie : Tribute for Seth-drone. Szkoda go;/

Ostatnio edytowany przez De'sH - 11-05-2005 o 21:21.
De'sH jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-05-2005, 21:38   #40
Kapyna z brodzikiem :]
Użytkownik forum

Kapyna z brodzikiem :]'s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2005

Domyślny Filmik za***isty :D

Filmik chyba jeden z lepszych jakich widzialem Btv Nemtor padl pare dni pozniej bo go masa~ za***al hehehehe, ale przez przypadek . Na aldorze ostatnio jest masa hackow :/. Seth-drone ponad 100 lvl (polak) mial hacka i ma 20 lvl...next Buwufape 102 ek po hacku ma 42 lvl :/, Pingping ponad 100 lvl, a teraz 27 Herodes von dracula 90 ktorys lvl, a teraz 6 lvl itd itp - looool masakra

Kappyna banditt
profession: master sorcerer
lvl: 26 (prawie 27)
mlvl: 45 (byl 46 gdyby nie dead - nie ma to jak rs )
wrl: aldora

....
Kapyna z brodzikiem :] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania