|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Film fajny, gdyby nie:
powtarzające sie scenki gleby(!!!) Mogłeś się troche postarać z tymi trickami, jedyne czego nei robiłem to skok z budynku xD ( skakałem z wieelkiej góry, może zrobie filmik ) Zapomniałbym, czym nakręcasz filmiki? Na pewno korzystałeś z WINDOWS MOVIE MAKER i z czego jeszcze? Ja kombiuje FRAPS + WMM Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 14-08-2005 o 16:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Eee...
Mi się nie podoba... za to że jakoś tak... na hama to było zrobione, nie dokładnie i po amatorsku. Pozatym Hou, nie wyśmiewaj innych za to że ci coś złego powiędzą. I ty zrobiłeś filmik za ciosem, czyli za hryzentami złocistymi, a powiedziałeś że w tibi cam (filmiach) nie ma nic nowego etc. i ty właśnie NIC nie wniosłeś, pozatym ty wykonujesz tylko 360, albo skok przez samochód/siatke n/c ...
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() @UP
A co miał pokazać ? Jak sra? Może jak uprawia seks z denise? Idź spać -.- Filmik mi się podobał tak jak przedtem ;p. KORN \m/
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() UP: ****a o co ci chodzi bronisz go jak jego matka ?? jestes jego chlopakiem (dziewczyna) czy co ?? czlowieku wyluzuj a co do filmu potwierdzam to co napisal grzysztof
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja wyrażam opinnie, a ty mnie obrażasz, to zmienia postać rzeczy -.- Pozatym, mi się WCALE nie podoba to co pokazał, i zdania mojego nie zmienisz, na rl czy w tibi. (czy forum) więc nie rwij bystraka, bo już nie jeden taki był, i wogle po co mam pokazywać takim jak Ty, oco chodzi na forum.
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() =.='
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
koleś ty masz jakieś popieprzone w głowie i wogle nie masz toleracji, każdy ma prawo do swojego wyboru i poglądów... że ty popierasz leppera i takich innych "rynkowiczów" to twoja sprawa, ja napisałem że jest fe, wogle te tricki nie są wykrącone do 100 % profesjonalnie, po prostu zrobił 10 tricków które mu wyszło, posklejał i dał na forum... pozatym te tło jest tak perfidne z window movie maker, że wiesz... -.-
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |