![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
![]() |
![]() nie mgoe zrobic quote bo jestem na infie -.-
ale to co powiedzial misiekmen "niezie sie z was usmialismy" fajnie celujecie sdkami nom niedlugo powtorka;] aha szkoda ze takie slabe lv pekowaly gdybysmy mieli mniejwiecej takie jak wy to byscie lezeli ;] wiec pocwiczcie chlopcy pozdro dla ekipy:*
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() congratulejszyns ;]
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: leszno/poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: titania
Poziom: 7
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
***any z ciebie skull hunter do tego pl btw chcecie pking to napiszcie date @MISIEKLAMUS cos im sie wydaje ze pogadam z kumplami z unitu skoro taki za wojną jestes: D Ostatnio edytowany przez Wistuvo - 29-09-2005 o 15:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm... noobowski filmik jeśli chodzi o pk... nie wyszło wam szczerze mówiąc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm... noobowski filmik jeśli chodzi o pk... nie wyszło wam szczerze mówiąc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hail Strong Revens !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
|
![]() Albo cos jest nie tak z moim kompem albo z tym linkiem bo ja tam widze jak zabijacie hydry;/;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Początkujący
Imię: Thraalin
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 20
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Ty mówisz, że wojna i nie chcesz tracić run? Tracenie run to będzie na wojnie jak nawet z explo nie trafisz. Moja rada: Weż kochaniutki GFB bo z explo to może w trapie będzie chłopaków trafiał, albo załatw Aimbota. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: leszno/poznań
Stan: Na Emeryturze
Świat: titania
Poziom: 7
Poziom mag.: 60
|
![]() wasza gildia to noooooobowski team zagadam w grze do kumpla z unitui powiem ze sie zle wyrazacie o unicie na polskim forum LETS BURN THIS NOOOOOBISH TEAM
bla bla bla wystarczylo exori i bys mial 3 bp uh noooooobku (misiekmen) |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Czas zemsty się zbliża, a tak wogóle, Misiekman zarzucił mi, że schodziłem na dół i do góry. Było ich dwóch Raxxel i Patry~ Knight. Po uciecze z obozu Amazonek na górze Carlin, znalazłem się na murach Carlin. Był to mój błąd. Ale ci panowie byli tak ciemni, że tego nie wykorzystali. Up i down, jedden siedzi na dole drugi na górze, i atk. mnie. Ale to był zbyt geniuszowski pomysł żeby go wykorzystać.
Raxxel z tymi m wallami miał 2 razy okazje strapowac. Szczelił owszem, ale na drugi koniec ekranu, gratuluję ![]() A wymówki, żę byli piajni to sobie możesz wsadzić w odbyt ![]() Swoim 32 palkiem na Danubi oraz z kolega 34 palkiem potrafiłem bez problemu upierdzielić odpowiednią taktyką 43 ek (gdy został zabity miał przy sobie jeszcze 3~bp of UH). Wam 77ek i 115 rp nie udało się póki uhy miałem upierdzelić mnie przez długi, długi czas. ( Mentos the fresh maker)
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 29-09-2005 o 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Spoko filmik, ale ty w tym filmie poprostu wymiatasz xDDDDD jakbyś jeszcze przeżył to by było za***iście.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dekoz
Profesja: Knight
Gildia: Poszukuje !
Świat: Calmera
Poziom: 61
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() kiedy nastepne pk bo sie pisze na to
40 knight
"Teraz tez w gorzkosci jest mowa moja i reka karania mego ociezala nad wzdychanie moje. Kto by mi dal abych poznal i znalazl go i przyszedl az do stolicy jego! Przeloze przed nim sad, a usta moje napelnie lajaniem. Abych sie dowiedzial slow, ktore by mi odpowiedzial i wyrozumial co mi bedzie mowil" |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Deko(z) zagadaj ze mną na GG 2121947
![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Knight ktory zaluje many na exori bo jest wojna. Palek ladujacy bezmyslnie sd w knighta ktory sie uha. Calkowity brak zgrania palka z sorcem, ten knight uhal sie na yellow hp wystarczy sd combo i lezy, ale nie bo po co lepiej robta co chceta. 30 knight z ue...... Smiechuu warte xDD. Nie myslalem ze polscy haj levale z titanii (ktorych defacto znam) sa tacy slabi. Misiek mowi ze szkoda run bo wojna jest, a Opall wastuje sd. Przeciez wiadomo ze nie masz szans go ubic chlopie po pierwsze z twoi skillem po drugie z twoja sila czarow.A tak w ogole... to zawsze wiedzialem ze z was pipy. Pozdro
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Świat: Aldora
|
![]() Pekowanie knajtem na takim niskim lewelu jest bardzo nudne , co z tego ze uciekales 30 minut paru 50 lewelkom , wasza eqipa byla malo zgrana ,a wasze pk smieszne .
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() PRzynajmniej bylo smiesznie ;p
Ja tez sie na to pisze. Sam z Bialym ustalam szczegoly ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() wg mnie Misiek tutaj nie zawinil duzo ale Opall mógl bardziej być celny -.-
Ostatnio edytowany przez Szaliński - 30-09-2005 o 14:54. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8