|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() hmm moze i glupie pytanie ale xD czy fe trenuje sobie mlv xD?
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
To z Ciebie się można śmiać bo to jedno i to samo. Ludzie nazywają taką osobę różnie. Czasem nawet rookmaster. Więc nie wiem po co się śmiejesz -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdzieś na forum był filmik z spiderem, co cyca spokojnie rozwalał
![]() No ale niestety mość cyc musiał się przeżucił i "spidera-mutanta" zatłukł.. Taki spider wtedy wchodził po 50! Nawet na rooku żadko 5 wejdzie, a co dopiero 40-60... sobie można wyobrazić DSa, z którym się na dragach siedziało 2 godzinki...:"zostaw HMM! DS sam rozwali!" ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Dziwie się, że ludzie posiadający skile powyżej 50 nie zauważyli wyższych hitów od moobków?! Ja już na wersji 7.3 gdy skilowałem na rotku to sie skapłem, że istnieją jakieś anomalie, bo rotki zostawione do trenienie shieldingu stawały się bardzo silne.
Ktoś wyżej pisał o tym filmie spider vs cyc, otóż wpadłem na pomysł: jak ktoś treni na rotach, to niech przygotuje jakiegos mega-wyskilowanego i skombinuje summona (najlepiej jakiś monk albo DS) i nagra filmik! ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Hm, to prawda , raz wpadam do kopalni w kaz i patrze, ktos skilluje... po chwili patrze - zielony ziom, a tu sie okazuje ze to dragon skilluje!!!
Mam nawet skrina ale nie wiem jak umiescic . ![]() |
![]() |
![]() |