|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Taube - za pisanie postow w sposob zmuszajacy do myslenia - dobry sposob na "bezmozgie yeti" panoszace sie po tym forum
Sozemego - nie widzialem jeszcze zeby napisal cos debilnego - niewielu uzytkownikow tego forum moze pochwalic sie takim wyczynem.
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Walekifa - za caloksztalt, wiecej nie trzeba.
VV - za niski poziom i chwilowy brak mozgu =/ . |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() moderatorzy i administratorzy też?przecież to ma być zwykły Szarak ;p
Matek-zazwyczaj potwierdza swoje posty wiadomościami wyszukanymi z internetu.i klotnia z nim nie polega na wyzywaniu sie tak jak w wiekszosci przypadkow;/ mam więce typów ale dałem jednego i porządnie zargumentowanego. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Matek i hoomik - bo dobrzy userzy to byli... (są...
![]() Odpowiadają zawsze z sensem, nie zawsze poprawnie (politycznie ofkors ![]() ----------------------- a teraz parę uwag co do sposobu głosowania ![]() Można by przedłużyć czas, 4 dni to naprawdę mało jak na takie głosowanie, jeśli się nie mylę rok temu było więcej czasu ![]() i pkt 4) why ma być nie karany? Każdemy zdarzają się wpadki i to jest jakieś głupie... rok temu było lepsze wystarczyło powiedzieć na kogo i no problemo...
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Slay za próby odratowania działu Twórczość.
Ghost Nieudany... Właściwie to nie wiem za co. Prawdopodobnie za to, że nie pływa po tej samej intelektualnej mieliźnie co 90% userów.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Tanatess i Wieszok <-- overall performance.
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Slay - za swoją świetną twórczość.
Gremlin - zna się na Tibii, a to chyba forum o Tibii jest, więc to ważne. Jeśli modów wybierać nie można to zamiast Gremlina: Baron Kaldrick - za inteligentne wypowiedzi i wiedzę ogólną. |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Matek- bardzo mądry user, zazwyczaj opiera swoje wypowiedzi artykułami z internetu.
SuPeRmAn- Wieeelkie poczucie humoru i wyczucie smaku. ![]()
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Mam więcej niż dwóch kandydatów
S.P.M - za godne objęcie funkcji lidera MM po odejściu Doba hoom - dobrze gada, polać mu Kaldrick - j.w Wybrałbym jeszcze kilku, ale postanowiłem modków zostawić w spokoju. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Ghost Nieudany i Kaldrick. Oboje za całokształt.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje głosy oddaje na :
Ville Vallo - spoko gościu zasługuje na ten tytuł wyrozumiały zawsze mi coś doradzi. Matek-pisze mądrze na temat jestbardzo widocznym userem na forum
Pijesz?- Nie pisz!! Ostatnio edytowany przez Iron - 01-02-2006 o 11:58. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Matek - za całokształt i za to że można z nim pogadać/pobić sie na tematy związane z wojskiem
![]() Thristen (I) - za bycie dobrym qmplem ![]() Pozdro!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Dobra, zarty na bok - czas na powaznych kandydatow:
1) slay - fajnie pisze opowiadania, zawsze pomoze i nigdy nie marudzi ze osobnik zwany VV jest niekumaty ![]() 2) Baron Kaldrick - zasluzyl na ten tytul i wiele osob o tym wie. Chcialbym wyroznic jeszcze jedna osobe ktora zerowo udziela sie na forum ale nikt na ircu nie powie na niego zlego slowa - shae
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() tak sobie rozmyślałam.. kogo by tu wytypować od siebie...
hmn.. no i wnioski do jakich doszłam to: Tana - za to, że wyraża się mądrze, prosto z mostu jasno i klarownie (znaczy się jak ktoś pokazuje głupotę, to ona ładnie pokazuje jemu jego głupotę w dziennym świetle bez zbędnych uprzejmości i dochodzeń ![]() ![]() Matek - no chyba zasługuje.. ma swoje zdanie które czymś podpiera i nie pisze zazwyczaj totalnych bezsensów ![]() ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#35 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja głosuję na:
Superman - on wie za co ![]() Baron Kaldrick - ponieważ potrafi pojechać tak że nie wiesz czy cie obrażono czy pochwalono
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() a gdzie glosy na mnie? -.-
Matek - za caloksztalt... No i eeee no nie wiem -.- niech bedzie ze Mejlun (S.P.M) - za Metal Militie ![]()
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
![]() |
![]() Taube - rzadko bo rzadko, ale czasem daje swoje proby pisania "czegos" i tylko w zasadzie ona cos i nich pisze
![]() Matek - pomogl mi odmulic kompa, jego cierpliwosc jest wielka, bo wytrzymal moje lamenty i nieudolnosc w dzialaniu. Dzieki Ci wielkie.
#38 |
Użytkownik forum
|
![]() Matek - za całokształt i za to że można z nim pogadać/pobić sie na tematy związane z wojskiem
Sergo - bo to qumpel |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Matek-No chyba wiesz za co ?
Tana-Też chyba nie musze tłumaczyć
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() słonik - za całokrztałyt jeko pjeknych postuw na tym foróm (hłopak pisze bez błenduf*)
* żartowałem Ps. błędy zamierzone! |
![]() |