|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I miałeś wtedy... 8 lat? Topic: Kolega przyszedł, pokazał, ściągnąłem, i zacząłem grać. Miałem wtedy mnóstwo wolnego czasu i żadnej lepszej gry, więc grałem i grałem.. Na szczęście skończyłem.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Eh...
6 lat temu na informatyce.... Qmpel odpalil tibie i zaczol lazic po roku, wszyscy "omg co za shit, hahahaa" za 3 dni wszyscy juz grali ![]() Tak zaczelo sie moje maniactwo. Naszczescie od 3 lat juz nie jestem "w tibi" tak sobie gram dla jaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() pardon double post
![]()
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 20-06-2006 o 12:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cytuj:
Wszyscy tak mówią :> topic 4 klasa (?) lekcja informatyki przychodzą "starszacy" i odpalają tibię...my ich wyśmiewamy, że taka żałosna "grafa" (joł?) etc. 5 klasa tylko ja z chłopców nie gram w tibie nagle odpalają na informatyce, ja czytam poradnik z tibia.pl odpalam i w ciągu 2 miechów wbijam 14 lvl!!! no i myślałem że to gra anatomiczna bo kilka dni wczensije mialem w szkole jezykowej lekcje o ciaławieku...
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps: Swoim pierwszym charem miech wychodzilem na maina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cos kolo 2 lat temu, na informatyce koledzy gadali i grali w Tibie.. Ja zajrzalem, i sie dziwie.. Co to za okienko? jakies hasla? OMG, co oni robią?!
tydzien pozniej, znow.. Juz widzialem jak chodzą w podziemiach.. Sie pytam "a tutaj inni tez graja? " ![]() Potem nie wytrzymalem, za kilka tygodni chyba juz gralem (probowalem). Na poczatku pytam sie facia, jak kase zbierac. on na to, ze z potworow. a ja mowie, ze do bani, bez sensu.. Gosciu pomogl mi poznac Tibie, a potem palant chcial mnie nabrac na "kopiowanie" itemow ![]() Przez te 2 lata mialem tyle postaci i profesji, ze najwyzszym lvlem bylem palkiem. 16 lvl. Skille 3x/2x sworda ;P Teraz juz lepiej.. Koledzy mnie motywowali.. Ale nowa grafa mnie odrzuca ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Początki były trudne...
"Tibia? Jaka kość?" No koledzy się zachwycali Tibią niezmiernie, ale nie chcieli mi powiedzieć skąd to wziąść. Wiedziałem tyle tylko, ze to gra. Więc sam wpisałem w necie www.tibia.pl (zawsze jak szukam jakiejś gry to wpisuję www.nazwa_gry.pl, a jak nie wyjdzie to szukam w Googlach). Znalazłem stronę -> Download i się gra. Na początku mi się nie podobało (grafa blee), ale wciąga i zabija nudę. Aktualnie nie gram, bo mi się znudziło, ale chyba znowu powrócę. Ostatnio edytowany przez Ranveld - 20-06-2006 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() 30 Grudnia 2003 - kuzyn przyjechał do mnie na sylwestra. Siadł przy komputerze, i powiedział: "Jest jakaś fajna gra on-line, coś ala Ultima, tylko masz 4 profesje, kumpel mówi, że lipa z logowaniem, bo 2 godziny po restarcie server już się trudno dostać". Znaleliśmy strone tibia.com, zrobiliśmy konto...i zaczeliśmy czytać Manuala etc. Zanim zaczęliśmy grać 2 godziny badaliśmy strone [Pomimo mojej wielkiej ciekawości do gry, musiałem się powstrzymać, bo kuzyn 2 lata starszy, i jak się sprzeciwie, to będzie battle =) ]
Wkoncu stworzyliśmy postać. 1 próba logowania? Pudło, 2 Pudło.....2 godziny puźniej, bo wpadnięciu na ambitny pomysł kopiowania i wklejania hasła, udało się nam zalogować. Zobaczyłem gre, klepłem się w czoło, wstałem i poszedłem pograć w kosza na osiedle. Wróciłem, kuzyn dalej siedział, miał 5 lvl. Następnego dnia, gdy kuzyn spał, zrobiłem swoje konto, a cuż, moze mi się spodoba? - pomyślałem, i zacząłem grać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @topic kumpel mi pokazał i, tak o to w ten sposob zaczałem grac
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snajpica
Świat: Refugia
|
![]() U mnie to tak bylo... Kiedys pojechalem do kolegi na drugi konec Warszawy no i sobie siedzimy on cos tam w necie patrz ja tez cos tam oglondam i on wlanacz nagle Tibie. Wchodzi i patrze jak na ratach chodzi zbiera jakies zólte koleczka
![]() ![]() Wchodze ucieszony ze sobie pogram i wyskakuje mi okienku ze musze czekac i jest ilus playersow, jezeli dobrze pamietam bylo ze 250. Wreszcie sie doczekalem wchodze i patrze ale GOWNO, nic nie umialem zrobic. Wylonczylem i gralem w cos innego. Kilka tygodni pozniej znow zalogowalem sie i zaczolem grac. Tak sie zaczela moja przygoda z Tibia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A coto za problem? My w zime z qmplami sciagamy kurtki i gramy w sniegu w gale ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() U mnie było tak... 4 klasa Tibia??? o so chosi??,koledzy mi wytłumaczyli i ... gra do dupy. 5 klasa jednak gram ale tak do 10 lv i mnie schackowali
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdy pierwszy raz usłyszałem (dosłownie usłyszałem) słowo tibia, to już wiedziałem czym to się je, bo gadałem o tym wcześniej z kumplem na gg. A gdy pierwszy raz dowiedziałem sie o Tibii... Ej, a co to jest?
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Chojnów
Imię: Tricky Angel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Company
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Skille: 100/100
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() hmm a u mnie bylo tak.... zaczeło sie od tego ze grałem z kumplem z rl (HAIL WIPIG)
![]() ![]() sry za błędy ortograficzne... jak jakies są... ![]() Ostatnio edytowany przez weviz - 23-06-2006 o 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() u mnie było tak
Rok temu siedziałem na forum gothica i patrze jakiś użytkownik ma wpisane "graj w tibię naprawde warto" Ja zaciekawiony wpisuje TIBIA do przeglądarki i ogladam. Mówie ale fajna gra tylko skąd ściągnąć ![]() ![]() Potem załozyłem nowego emaila i konto(dobrze zrobiłem) bo nie wiedziałem że na jednym koncie można mieć nieskończenie wiele postaci i tak grałem na nowym koncie już nie gram 3 miesiące ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
|
![]() było to w ciepły wakacyjny dzień poszłem se do kawiarenki internetowej żeby se pograć z kumplami w medala lub canterka i załuważyłem jak pare gosci gra se w tibie moje pierwsze wraszenie (Co to jest) popatrzyłem jak se grają i z podabało mi się poszłem do domu i z ciekawosci sprawdziłem w słowniku od angola co znaczy tibia ale miałem breche jak sie dowiedziałem że ktos nazwał tą wspaniałą gre (piszczel).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Wlkp
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Ja kiedys poszedlem se z Qmplami pograc do kafei w W3, Cs'a albo w Cod'a
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() to tak :
starszy kuzyn przychodzi i wlancza se kompa wchodzi na jaka stronke (tibia.com) i scioga tibie - po sciognieciu loguje sie na swojego chara (wtedy 70+ knight) !! kuzyn wrecz zmusza mnie do gry mimo moich protestow robi mi konto ,nie wiem jak znalazlem sie na przed klawiatura z odciskiem pionchy na policzku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Oooo, to bylo dawno temu.
zobaczylem, jak kolega gra, a ze bardzo lubilem rpg t sie zapytalem o tytuł ![]() |
![]() |