|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: ;>
Profesja: Sorcerer
|
![]() co odrazu nasunelo wam sie na mysl?
mi (prawdziwie), gdy qmple w budzie mowili cos o Tibi spytalem, oO nowa dziewczyna? ;P @edit qrna mialo byc w nazwie tematu "uslyszeliscie"...
Ostatnio edytowany przez Fax - 17-06-2006 o 21:59. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odrazu wiedziałem, ze to gra, bo gadalismy z kolegami o grach, a on z tibia wyskoczył!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Konin
Imię: Rothawess
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
|
![]() Ja nie musiałem słyszeć o tibi. Kuzyn przyszedł do mnie, stworzył postać, i zmusił mnie do grania. Po kilku minutach tak mnie "wciągnęła" że, grałem w tibię przez najbliższe 6 godzin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... było to dawno temu, ale wiedziałem ze to gra bo gadałem o tym z kolegą. To co nasunelo mi sie na mysl to : fajna nazwa, pozatym nic wyjatkowego
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Kumple (w szkole) bardzo żywo rozprawiali na temat minotaurów na rooku, więc się spytałem o czym oni gadają i powiedzieli, że o Tibii.Z początku nazwa ta nie przypadła mi do gustu(z resztą do teraz uważam, ze mogłaby byc lepsza).Jak pierwszy raz zalogowałem się do Tibii i zobaczyłem tą grafike to pomyślałem "co to za gówno", ale poźniej z nudów zalogowałem się jeszcze raz i skapowałem o co w tym wszystim chodzi i mnie wciągnęło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() pierwszy raz słowo 'Tibia' usłyszałem w 2003r. i nawet zacząłem wtedy grać
![]() ![]() A myśląc o Tibii hmm.... nie wiem co myslalem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kamchal - 20-06-2006 o 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja gdy uslyszalem Tibia od kuzyna, pomyslalem, ze to bedzie jakas super fajna gra.... Mowi, ze znalazl ja w necie i jest super extra. No to zalozyl mi postac, ja wchodze, super zaciekawiony.... Loguje mnie... Nie zorientowalem sie w sytuacji, zrobilem 5 krokow, poweidzialem "Ale gowno" i wylaczylem ta gre
![]() ![]() ![]() Btw. Nigdy bym sobie Tibi z nową dziewczyną nie skojazyl xDD
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Kraków
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 34
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja usłyszałem, wtedy gdy siedzieliśmy u kolegi przy piwku i chipsach, zaczęlismy gadać o jakiś grach, jeden przyjaciel powiedział Tibia, ja sie spytałem co to , a ten choć pokażę Ci, zobaczyłem, potem dał mi linka i tak zacząłem grać.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() Tibie?Jakie Tibie?
Co za Tibie?O co chodzi ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Ja z Tibia po raz pierwszy zetknalem sie w 5 szkole podstawowki...na lekcji informatyki, moja Pani w ta gra grala/gra nadal
![]() ![]() Nie widzialem ze to tak wciaga, w sumie popatrzalem Pani przez ramie i przeszedlem obojetnie. Pare m-cy pozniej zaczalem grac ![]() Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 18-06-2006 o 13:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() tibia ? a co to za gówno? pograłem pierwszy raz może 2h i nagle przestałem nie minął tydzien i tak o to powstał mój pierwszy 20 knight
![]()
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
|
![]() Hmm zaczeło się jakieś 2-3lata temu. Gadałem z kumplem na gg w co tu grać. Gadaliśmy przez jakąś godzine i on walną Tibia. Se pomyślałem co on pier.... . Wszedłem na wp.pl i sprawdziłem w katalogu gier Tibi niebyło.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() normalnie. kolega mnie namówił, sam wszystko rozgryzłem, potem miałem dość i niedawno znów wróciłem ale z nowym kontem bo starego zapomniałem
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() 2 lata temu grałem w MU Online. Pewnego razu opowiadałem koledze o tej grze, na co on odpowiedział:
-Słyszałem o czymś podobnym, Tibia czy jakoś tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ja oczywiscie ze wiedzialem ze to gra bo mnie kumpel namawial wlasnie
![]() ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 19-06-2006 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Cytuj:
I napewno kazdy kto pierwszy raz gral tak samo mial jak ja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() ja se gralem w jakies badziewa na roznych serwisach i nagle pisze do mnie kolega z oferta tibi. wlaczylem (on zrobil mi postac) patrz go.... i wylaczylem. po pewnym czasie poszedlem do niego do domu patrze siedi a gra w to. powiedzial mi zey zaczaol to mi da najlepsze rzeczy. ja zaczelam grac. nauczyl mnie wychodzic z rook (bylem pallkiem ale walilem z cluba bo nie wiedzialem co to ten pallek) i on mi dal jakiegos chain armora. ja sie pytam czy sa jakies strony o tibi i mi powiedzial ze www.tibia.pl wchodze i patrze pancerze i tak mu w szkole zlomotalem ze dal mi "najlepszego arm" - chain armora i to na mainie dobielem 12 lvl i dotego momentu mialem ok. 10 postaci
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Był rok 2001 z tego co pamiętam. Łaziłem po googlach w poszukiwaniu gry w którą mógłbym pograć. Znalazłem w jakiejś topliście stronke "www.tibia.com" z opisem że jakas fajna etc. Wlazłem z ciekawości, patrzę instalka niewiele zajmuje no to ściągam. Ściągnąłem zainstalowałem i tu miałem kłopot, bo jak grać? Czytałem jakieś poradniki na jakiś stronach fanowskich i se zrobiłem konto i zacząłem grać. Początki były trudne ale wtedy było najciekawiej gdy wraz z kumplami przemierzaliśmy dziure z ratami podając sobie serek
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Rok 2001 czy jakos tak.
Gralem w Red dragona, ciagle pojawiala sie reklama "You will never forget Your first dragon" . No i wlazlem na to..bo ciagle sie pojawiala ... no i ... poprostu tak to sie zaczelo i na szczescie sie skonczylo . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |