|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Ja wole tibia.pl, dlatego od razu zalozylem tu konto, na gery.pl wpadam czasem, ale rzadko. Tutaj podoba mi sie qltura wypowiedzi, ze nie wyzywaja od razu kogos za cos, tylko staraja mu sie to spokojnie wytlumaczyc.
Tak trzymac.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() No tak, lepiej lizać i głaskać się po tyłkach, niż sprowokować kogoś do samodzielnego myślenia hehehe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Dla Ciebie, Christbutcher każdy komplement to lizanie tyłka? Ja też uważam, że Admin i Moderatorzy są bardzo wyrozumiali, jeśli chodzi o komentowanie postów i nadzorowanie forum. Przypuszczam, że ja często bym zareagował troszkę brutalniej jeśli chodzi o niektórych użytkowników forum, ale to już nie moja sprawa. Ja oceniam ich pracę na 4.5. 8)