![]() |
#382 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() a Ci znowu płaczą ...
http://wiadomosci.onet.pl/1737957,11,item.html Wg. mnie nie ma podstaw do odwołania egzaminu, nawet sam dyrektor CKE tak mówi. Niech uczniowie z rodzicami i dyrektorami wyciągną konsekwencje z tego a nie, że niby przez nich cała Polska ma pisać jeszcze raz. Ja się tam cieszę ;D Bo mi egzamin zarówno humanistyczny jak i matematyczno-przyrodniczy bardzo dobrze mi poszedł ![]() P.S znalazłem to na onecie w komentarzach z czym zgadzam się w 100000000000 % Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Ojciec Dyrektor - 26-04-2008 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
|
![]() Mi poszło tak średnio ale przynajmniej już z głowy
![]() Czasem sie skupić nie mogłem bo jeden typ z komisji co siedział koło mnie sapał i miał katar i wciągał gile ... Ale cóż życie ![]() Ostatnio edytowany przez szocik3200 - 26-04-2008 o 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Tibia.pl Support
|
![]() Cytuj:
Ja mam 49.. 1 błąd identyczny jak domin3x .. nawet też zaznaczyłem Mitoza choć z wzoru uwalniania energii 4 zadanka up wynikało że to oddychanie... hah. Całość była lekko mówiąc banalna... To zadanie z kulą gdzie podane były wzory.. żal. Poziom zerówki? Albo trójkąt 30' 60' 90' haha to było robione 100tki razy... Całość zajęła jakieś 45 min... Tylko nad 1 myślałem 5 min ![]() Z polaka zamknięte nie były proste.. były prostackie ![]() Szkoła.. hm III LO Białystok im. autora wiersza który znalazł się w egzaminie ![]()
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Nie mieszkam w Białymstoku, ale nie sugerowałbym się czymś takim. O mojej szkole też słyszałem, że kujony, że wyścig szczurów i w ogóle nuda, a tym czasem nigdy nie miałem tak pozytywnie niewpełninormalnych ludzi w klasie jak teraz.
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Popieram. Dla niektórych spokojni ludzie interesujący się nauką są normalni, dla innych kibole i męty, więc wszystko zależy od poglądów
![]() |
#388 |
Blondynka
|
![]() Poza tym, czesto takie plotki sa nieprawdziwe. O mojej szkole mowili tak samo, ze my to kujony etc... A uczylam sie mniej niz oni wszyscy ;P.
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje LO tez podobno dla globusow i samych kujonow. Okazalo sie, ze w 90% jest wypelnione inteligentnymi osobami, ktore nawet jesli sobie nie radza do konca z nauka to sa dobrze wychowani. Prawdopodobnie to jest wyznacznikiem 'poziomu' w liceum, szczerze mowiac wole grono inteligentnych (co nie znaczy sztywnych!) osob niz przekozackich idiotow. A plotkami NIE SUGERUJCIE sie w ogole. Konczy sie rok szkolny, a ja nadal moge wejsc do autobusu pod normalnym katem (plota chodzila, ze w tej szkole glowa tak rosnie, ze sie w drzwiach autobusu nie miesci czlowiek).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Tibia.pl Support
|
![]() Cytuj:
![]()
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Powiem tylko tyle. Gdy moj ojciec uczyl sie wlasnie w III LO w Bialymstoku (prawie 30 lat temu) uczen zabil siekiera nauczycielke
![]() Nie twierdze, ze cale III LO to jakies kujony-psychole ;] Po prostu jest tam wysoki odsetek takich osobnikow, glownie przez nauczycieli ktorzy faworyzuja wlasnie taki typ cichego, grzecznego i przytakujacego im ucznia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Sweden
Imię: Thoremos
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Jesli chodzi o ta afere, jest to troche nie sprawiedliwe poniewaz uczniowie beda placic za bledy nauczycieli. Lektury sa obowiazkowe wiec sprawa jest przegrana to nie jest wina CKE a nauczycieli ktorzy ich nie przerabiali sam nie mialem ich w materiale i oddalem pusta kartke no coz takie zycie szkoda tylko ze moze mnie to kosztowac cala moja przyszlosc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Kumpel z klasy nie czytał tych lektur, napisał charakterystykę Santiago z 'Latarnika'. Jeżeli nie zrobi błędów dostanie 15 pkt. (za zgodność z tematem był tylko jeden punkt).
![]() |
#394 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#395 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Myszoon
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Mondry cytat: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Myszun - 26-04-2008 o 23:55. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() Nie wiem jak inne OKE, ale w Krakowie, podał komunikat następującej treści:
Ukryty tekst:
Tak więc do jutra życzę miłego czekania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Boski Grzegorz
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora