Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-01-2007, 23:57   #4301
Xando
Użytkownik forum

Xando's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Elbląg

Stan: Na emeryturze
Imię: Xando
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 83
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
Domyślny

Xenthor <3
hail Kazordoon~
hail thc team
Xando jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-01-2007, 01:01   #4302
Trialowiec
Guest

Domyślny

Xando <3
Hail Kazordoon~
Hail thc team
Hail Foedus Regum

@Tharrin
Weź Ty się już skończ popisywać jaki supcio to Ty nie jesteś.
Nawet z Ravem sie zgodze chyba pierwszy raz w zyciu ze noob jestes.
I Ty mowisz ze padles 30 razy od monstera lol. Jakie Ty chcesz miec pvp jak potwora nie umiesz zabic. I nie zwalaj ze padasz zawsze przez laga albo kicka. Bo ja jakos mam neostrade na ktora wszyscy narzekaja a od potwora nie padlem przez 78 levele. A w calej swej karierze ubil mnie tylko Konda i Raa a trapow od hwl mialem wiecej niz Ty wlosow na jajach.
Twoje gadanie mozna okreslic jednym slowem "biegunka", nic sie nie czyma kupy, sam sobie wkrecasz jakies wymyslone historie. Nie schizuj sie wyloozuj.
Prawda jest taka ze era palkow gdy dominowalo del toro minela i twoja postac jest nikim mimo ze ma 120 lvl czy ktory tam masz. Daj mi knighta na faccu z 50 lvl a w ciasnym pomieszczeniu zasoluje Cie jak rata.
I skoncz najezdzac na cheaty bo polowa twojej gildi ich uzywala a Ty ich ciagle broniles.

Dobra wracam sie uczyc na psychologie

stary 20-01-2007, 02:32   #4303
Lukus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Domyślny

01:29 Something sinister is going on in the desert north of Darashia.
Lukus jest offline  
stary 20-01-2007, 11:20   #4304
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88 Pokaż post
Ja pie... jaki Ty jestes koles głupi( brak mi słow na twoja osobe)-.-. A powiedz mi dzieki komu konda mogł grac ? Nie znasz odpowiedzi na to pytanie i na inne pytania dotyczące tego serwera. Wiec prosze Cie nie udzielaj sie tu wiecej bo to tetam właśnie o galanie -.-. Nie będe Ci tłumaczył o co mi chodzi bo ludzie ktorzy sie znają wiedza o czym mówie.
Konda dzieki sobie mogl dalej grac, i nie chodzi mi o ta wojne tylko te wczesniejsze gdzie konda wychodzil i solo potrafil zabic pare osob takich jak np. cieciu pali itp na tibia.com nie moglem znalesclisty fragow tych wojen, bo usuneli chyba. Pewnie widziales te filmiki oladnij sobie jeszcze raz ;>

http://www.tibicams.tibianetwork.net...wars//Galana/0
Adelaoo jest offline  
stary 20-01-2007, 11:33   #4305
Atlas
Użytkownik Forum

Atlas's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
Domyślny

@Trialowiec
Napisałem Ci na PM ze 2 dni temu. Wciąż czekam na odpowiedź.

PS. Piszę tutaj bo chyba nie patrzysz na pm.

Pozdrawiam.
stary 20-01-2007, 12:31   #4306
Uzu
Użytkownik Forum

Uzu's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland

Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+
Domyślny

Tharrin pomoz mi napisac prace, bo widze ze jestes swietny w pisaniu wypracowan na pol strony Albo nie , sorki odwoluje bo ty duzo piszesz ale z tego nic nie wynika pomysl czasem o streszczaniu i konkretyzacji
Uzu jest offline  
stary 20-01-2007, 13:30   #4307
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

@uzu
Nie polecam tharrina ^^, robi pelno ortow i bledow wszelkiego rodzaju ^^ tak przezywa ...
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 20-01-2007, 14:13   #4308
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
Cool Hi Guys

Chcialbym poprosic Ravena i Tharrina o zakonczenie monotonnej klotni kto lepszy itd. Oboje mieliscie swoje fraggi , swoj poglad na ta gre, ale co najwazniejsze to to, ze oboje wbiliscie wysokie Levki...

A propos Kondy. To co napisal Adelao to to, co ja chcialem w swoim poprzednim poscie napisac. Ale Tharrin zdazyl mnie zjechac, ze co ja moge wiedziec o przeszlosci skoro chara kupilem....A duzo wiem i pamietam wojny, gdzie Konda po 20 fraggow z czego polowa solo...

A to tak na marginesie =

Boltina [129]: Selling Golden Legs,Skull Helmet,GoldenArm(Acc Cash,Items) Buying B Robe<13k>C Legs<18k> .... Selling House , Venore 130sqm+(only good offeraccept) BUYING PEGS LEGS,EYES PATCHES and HOOKS....

Jakby ktos byl zainteresowany pisac w grze....

PozDro
stary 20-01-2007, 14:39   #4309
Uzp
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 01 2007

Stan: Usunięty
Domyślny

Boltina nuuub
Uzp jest offline  
stary 20-01-2007, 14:41   #4310
Boltina89
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uzp Pokaż post
Boltina nuuub
No co?

Do Ciebie to juz na bank nic nie mam

A oferty nadal aktualne
stary 20-01-2007, 14:43   #4311
Uzp
Użytkownik forum

Domyślny

Te ceny sa smieszne zwlaszcza za c legi
Uzp jest offline  
stary 20-01-2007, 14:45   #4312
Boltina89
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Te ceny sa smieszne zwlaszcza za c legi
A tam.. Lepiej czasem poczekac i kupic dobrze...

Poza tym wole trudzic sie z cenami, bo i tak w tych lagach nic nie da sie zrobic...

PozDro
stary 20-01-2007, 14:46   #4313
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Ja nie mowie ze jakas role odgrywalem w wojnie, bo wojna glownie trwala w wakacje a wyjechalem wtedy ^^

Ale tharrin tak gada ze smiac sie chce xD
wlasnie ze pisales, przez te wszytkie postyp isales od samego poczatku ze zrobiles wiece niz my, ze my to dupy wy mielsicie usper akcje itp, od tego to sie wzssytko zaczelo, znow asm sobie zaprzeczasz. PS: wojna trwala kwiecien do teraz, wyjechales na pol roku? O.o to kto pisal za ciebei na forum?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yuris Pokaż post
Padłes bo nie wiedzieć czemu dałeś się wysunąć. Uhałeś się świetnie przyznaje. Jednak pareset postów wcześniej przyznałeś, że nie byla to niczyja wina że "dostałeś combo większe niż masz hp" - czy coś w tym stylu. Odszedłeś? Twoja sprawa. Dla mnie Galana nie ma przyszłości - chyba ze z HWL wypadnie Rica Thim i inni pkerzy.
padlem bo nie zdazylem zareagowac jak wpadli na mostek, tylko dlatego ze mialem malego laga, ci co graja wiedza ze jak ci nagle grupa 10 osob wejdzie na screen to tak ejst, nie bede sie klocil i udowadnial, nie wiecie to znaczy ze malo wiecie i tyle i to nie zalezy od rodzaju neta. ale mimo wzssytko moglem wyjsc z tego trapa w pare sekund jakby gildia mi pomogla, a tam tylko dravenor probowal dfy uzywac, reszta zwiala i tyle. nie mam zalu ze padlem, zdarza sie takei ryzyko, moglem dac loga a nie probowac nas zebrac na mostku i walczyc, podjalem ryzyko i opleglem, prosta sprawa. wojna to wojna bylem na to gotowy. jedyne na czym sie zawiodlem to tzw "guild mates".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trialowiec Pokaż post
Xando <3
Hail Kazordoon~
Hail thc team
Hail Foedus Regum

@Tharrin
Weź Ty się już skończ popisywać jaki supcio to Ty nie jesteś.
Nawet z Ravem sie zgodze chyba pierwszy raz w zyciu ze noob jestes.
I Ty mowisz ze padles 30 razy od monstera lol. Jakie Ty chcesz miec pvp jak potwora nie umiesz zabic. I nie zwalaj ze padasz zawsze przez laga albo kicka. Bo ja jakos mam neostrade na ktora wszyscy narzekaja a od potwora nie padlem przez 78 levele. A w calej swej karierze ubil mnie tylko Konda i Raa a trapow od hwl mialem wiecej niz Ty wlosow na jajach.
Twoje gadanie mozna okreslic jednym slowem "biegunka", nic sie nie czyma kupy, sam sobie wkrecasz jakies wymyslone historie. Nie schizuj sie wyloozuj.
Prawda jest taka ze era palkow gdy dominowalo del toro minela i twoja postac jest nikim mimo ze ma 120 lvl czy ktory tam masz. Daj mi knighta na faccu z 50 lvl a w ciasnym pomieszczeniu zasoluje Cie jak rata.
I skoncz najezdzac na cheaty bo polowa twojej gildi ich uzywala a Ty ich ciagle broniles.

Dobra wracam sie uczyc na psychologie
wow nie padles bo expisz na ratach, palkiem bez tarczy w 5-6 sekund mozesz pasc na malym lagu. aha, i tak w ogole - masz lev 2x mn iejszy, czyli parokrotnie mniej expa = expiles parokrotnie mniej razy, ze 2-3 conajmniej, wiec padles 10 x? to przemnorz to przez 3 to ci wyjdzie 30, poza tym nie liczylem sowich dedow nigdy, tak saobie rzucilem jak napisalem "zeby dowartosciowac ravertonka". jak ci to sprawuia przyjemnosc to moge powiedziec ze padlem 50x a aola nigdy nie uzywalem poza wojna, kumple towiedza, a co myslicie wy 2 to mnie nie interesuje. patrzcie jak ravenrton przezywa zewidizal moje cialo na dragu zazdrosc? pewnie to bylo wtedy co sobie marzyels ze mnie wykopiesz z dl iar i ci nie wyszlo, do tej poty cie to gryzie? co do deadow - w sumie tak, wiekszosc dedow mialem na kickach, a czy w to wierzysz to twoja sprawa. cos krotko masz ta neo albo do dupy pamiec bo bywaly czasy ze neo kickowala non stoop i dawalo sie grac tlyko nocami, i to tez niepewnie. przyjmuje zaklad, zaloze tarcze i mozesz mi naskoczyc "miernoto" zablokuje cie jak roota i co wtedy mistrzu? moge tak stac od ssa do ssa i mnie nie ruszysz. gadasz slowa bez pokrycia, tak samo jak to jak ty to bedziesz bil hwl itp, moge wkleic historie z mojego msna, gdzie sa te twoje akcje? gdzie sa jakiekolwiek czyny na oparcie twoich slow? nie ma. zachowujezs sie jak typowy polaczek ktorymi sie tak brzydzis, ja w wojnie odnioslem porazke, zrobilem co moglem dopoki mialem na to checi i motywacje, bo potem po prostu zrezygnowalem, ale jakby nie bylo na poczatku sie staralem,a ty co zrobiles? zdaje sie ze byle nawet po naszej stronie w gildii przez jakis czas

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@uzu
Nie polecam tharrina ^^, robi pelno ortow i bledow wszelkiego rodzaju ^^ tak przezywa ...
phi, na tym forum nawet przewaznie interpunkcji nie stosuej bo po co? a co do "bledow" to wow, robilem pare razy w slowie pomoze, i co z tego? zimp mnie w koncu nauczyl a gdzie reszra tych bledow? to jest wg ciebie "pelno"?prosze cie mistrzu pokaz mi je a najlepiej zacznij rozumiec znaczenie slow ktore uzywasz. i nie zapomnij wlaczyc slownika jak bedziesz pisal

boltina ja tu gram odkad galana miala hmm z 5 miechow, i nie bylo wojny gdzie konda mialby 20 fragow, moze podasz mi przyklady? co najwyzej jejihev mogl sie tak wykazac, i tylko on.

to co was wkurza to to ze nei potraficie uargumentowac swoich wypowiedzi, a co do streszczen: nie lubisz czytac? to nie czytaj

ogolnie to zamierzam zignorowac obu w/w panow bo to sie robi nudne. szkoda was spammowac oni wiedza swoje, ja swoje - wiec to do niczego nie prowadzi.

jeszzce malenki PSik:
xenthor czytamy u ciebie "hail fodeus~"
chcialem ci powiedziec, ze twoi idole tehac itp zabili haldira, twojego lidera jesli kiedykolwiek byles w FS, wiec gdzie twoja lojalnosc? sam powinienes ich ganiac. czego jak widac po twoich postach nie robiles, a jesli nie robiles, to stwierdzenie hail FS jest tu conajmniej falszywe.

KONIEC.
nie zamierzam juz nawet tego czytrac bo nic tu nie wczytam ciekawego. wiecej info mam bedac afk w dp przez 10 min
stary 20-01-2007, 14:49   #4314
Uzp
Użytkownik forum

Domyślny

Heh.. Niewiem czemu wszyscy ciagle gadaja ze maja lagi ze japier...ja prawie wogole nie mam.
Uzp jest offline  
stary 20-01-2007, 14:58   #4315
Boltina89
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post

boltina ja tu gram odkad galana miala hmm z 5 miechow, i nie bylo wojny gdzie konda mialby 20 fragow, moze podasz mi przyklady? co najwyzej jejihev mogl sie tak wykazac, i tylko on.
Jesli dobrze pamietam Patsi przeciwko Unb~ i Desp~....

Wtedy co padl od Van Hell~... Fragow mial powyzej 12... 20 to bylo zaokreglenie , by ladniej wygladalo, ale duzo tego bylo

I raczej wiec niz troche w pojedynke..Tak jak Adelao napisal wychodzil z guild house lecial na fraga i back do gh...

Cos przekrecilem Tharrinku ?
stary 20-01-2007, 15:14   #4316
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ....

@tharrin
Im wiecej czytam twoje posty tym bardziej chce mi sie smiac.
Nie pisze ze slownikiem, to ze jestem o ciebie iles tam lat mlodszy robie mniej bledow pomimo ze jestem dysgrafikiem o czyms swiadczy, na pewno nie o tym ze pisze ze slownikiem, bo nei mam na to czasu ^^.
W wojnie nie mowie ze ja robilem, kiedy bylem active dzialo sie wiecej niz ty...
Jak gralem to my chcielismy open battle a nie oni? W maju mnie zfragowali i przestalem expic czekalem tylko na akcje i jakies sporadyczne sie udawaly.
Nastepnie byly wakacje ^^... pokaz mi jak duzo postowalem w wakacje ...
lmao. Nic nie argumentujesz tylko gadasz i mowisz ze tak. Debilu powtarzam ci, kiedys szczyciles sie ze nie padles na dragu to ci mowie ze widzialem twoje puste cialo na dragu. AoL? 2. MOZLIWOSC TROLLU KTOS WYLOOTOWAL TWOJE CIALO...
Losiu sluchaj, sam bym cie nigdy nie zabil chyba ze bys mial koniec uhow i mf'ow, ty sam tez bys mogl mi naskoczyc, a wywalanie cie hmm nie rob z siebie kozaka ze cie nie wywalilem bo ja tylko mowilem LEAVE cos takiego a ty sie podniecasz, i tak czesc z twojej gildi wylecialo
Tharrinku twoj ubogi zasob slow mnie zadziwia. Napisalem "zamrozic" od razu wyleciales ze swoim pefrat englash i powiedziales frozen cos tam napisales, a jak ci podalem znaczenia tego slowa to od razu ze slownika uzywam. Powiem ci ze tobie na pewno by sie cos takiego przydalo. Pawlon nie musisz mnie dowartosciowywac- osoba ktora tego potrzebuje jestes ty^^. Nie pisze ze robisz bledy interpunkcyjne bo na necie sam je robie, ale kilka razy walnales orta. Wiedzialem ze napiszesz ze padles przez laga, wczesniej pisales co innego nie chce mi sie wracac do tego bo duzo stron przelecialo ^^ jak chcesz sie obronic to powiedz mi mniej wiecej na ktorych stronach to jest .
Tharrin swietny pojazdz- EXPISZ NA ratach omg.
Jakos mialem czesto lagi jak gralem i nie umieralem pallem, wiadomo ze kick to dead ale juz tak nie przezywaj tego, wiadomo ze twoje deady sa spowodowane lagami itp. Sam ktos napisal ze dobrze sie uhales... to chce wiedziec hmm... jak to robiles na lagu? SAM SOBIE ZAPRZECZASZ...
Tharrin ty sie na mostku zebrales hahahah SOLO vs HWL, twoje pvp rox nie zwalaj na wszystkich winy ze padles... sprobuj poszukac winy w sobie .
Mam neostrade i gralem w dzien w nocy i rzadko mialem lagi...
Zeby nie bylo....

@Galana
Dzumior dela vega zrobil topic na tiba com ze "WONNNA" wrocic, jego kaleczacy angielski zostal mu wytkniety, a Irlo pojechal go ze lize dupe keekzowi ^^.
Toxo organizuje POI, a konda znowu zaczyna fragowac zaczal skromnie od 95 lvl ^^

Tematu nam nie zamkna ^^
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 20-01-2007, 15:55   #4317
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

......

@ Catrishia
Zmień obrazek po lewo bo już nie aktualny

Picture of the Day 17/03/2007
http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918

My Proposals

"About faster Selling loot"
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999

http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 20-01-2007 o 16:09.
Lord Hybrid jest offline  
stary 20-01-2007, 16:01   #4318
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Heh.. Niewiem czemu wszyscy ciagle gadaja ze maja lagi ze japier...ja prawie wogole nie mam.
bo jak bys poczytala tibia.com news to bys wiedziala
stary 20-01-2007, 17:11   #4319
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

[quote=Poznanski Rycerz;1210075]@tharrin
Im wiecej czytam twoje posty tym bardziej chce mi sie smiac.
Nie pisze ze slownikiem, to ze jestem o ciebie iles tam lat mlodszy robie mniej bledow pomimo ze jestem dysgrafikiem o czyms swiadczy, na pewno nie o tym ze pisze ze slownikiem, bo nei mam na to czasu ^^.
W wojnie nie mowie ze ja robilem, kiedy bylem active dzialo sie wiecej niz ty...
Jak gralem to my chcielismy open battle a nie oni? W maju mnie zfragowali i przestalem expic czekalem tylko na akcje i jakies sporadyczne sie udawaly.
Nastepnie byly wakacje ^^... pokaz mi jak duzo postowalem w wakacje ...
lmao. Nic nie argumentujesz tylko gadasz i mowisz ze tak. Debilu powtarzam ci, kiedys szczyciles sie ze nie padles na dragu to ci mowie ze widzialem twoje puste cialo na dragu. AoL? 2. MOZLIWOSC TROLLU KTOS WYLOOTOWAL TWOJE CIALO...
Losiu sluchaj, sam bym cie nigdy nie zabil chyba ze bys mial koniec uhow i mf'ow, ty sam tez bys mogl mi naskoczyc, a wywalanie cie hmm nie rob z siebie kozaka ze cie nie wywalilem bo ja tylko mowilem LEAVE cos takiego a ty sie podniecasz, i tak czesc z twojej gildi wylecialo
Tharrinku twoj ubogi zasob slow mnie zadziwia. Napisalem "zamrozic" od razu wyleciales ze swoim pefrat englash i powiedziales frozen cos tam napisales, a jak ci podalem znaczenia tego slowa to od razu ze slownika uzywam. Powiem ci ze tobie na pewno by sie cos takiego przydalo. Pawlon nie musisz mnie dowartosciowywac- osoba ktora tego potrzebuje jestes ty^^. Nie pisze ze robisz bledy interpunkcyjne bo na necie sam je robie, ale kilka razy walnales orta. Wiedzialem ze napiszesz ze padles przez laga, wczesniej pisales co innego nie chce mi sie wracac do tego bo duzo stron przelecialo ^^ jak chcesz sie obronic to powiedz mi mniej wiecej na ktorych stronach to jest .
Tharrin swietny pojazdz- EXPISZ NA ratach omg.
Jakos mialem czesto lagi jak gralem i nie umieralem pallem, wiadomo ze kick to dead ale juz tak nie przezywaj tego, wiadomo ze twoje deady sa spowodowane lagami itp. Sam ktos napisal ze dobrze sie uhales... to chce wiedziec hmm... jak to robiles na lagu? SAM SOBIE ZAPRZECZASZ...
Tharrin ty sie na mostku zebrales hahahah SOLO vs HWL, twoje pvp rox nie zwalaj na wszystkich winy ze padles... sprobuj poszukac winy w sobie .
Mam neostrade i gralem w dzien w nocy i rzadko mialem lagi...
Zeby nie bylo....

Mam tego dosc gowniarzu zamilcz bo to juz przesada...-.-
Po pierwsze nie nazywaj Pawlona debilem, albo sprawdz co znaczy to slowo a wtedy zacnij go uzywac bo chyba go nie rozumiesz..
Powiem ci cos od siebie, mianowicie mostek i smierc Tharrina przebiegla w taki sposob jaki opisal- bylo polecenie na ventrillo zeby sie na mostek wbili wszyscy ale zwiali..zostalem ja,ascario i spell~ o ile pamietam to we 3 tylko probowalismy cos tam tharrowi pomoc!
Smierc na lagu zdarza sie kazdemu- ja przez 4 miesiace nie expilem nie dlatego ze nie mialem czasu, czy mi sie nie chcialo tylko mialem lagi i kicki tak czeste ze expiac na czyms lepszym niz rooty pewnie wczesniej czy pozniej bym padl na 5+ minutowym kicku.(padlem na lagu na 59 poziomie w tombie gdy ktoregos razu naszlo mnie na expienie..)
Ortografia/interpunkcja-sam robie duzo bledow choc wiem jak poprawnie napisac dane wyrazy badz gdzie wstawic jaki znak przystankowy...ale.. watpie zeby to byl najwazniejszy aspekt zycia choc jestem w stanie sobie dac reke uciac, ze pawlon by cie jeszcze czegos nauczyl, tak samo w pvp imho(in my honest opinion- zebys wiedzial co znaczy ten skrot ) a bledy sa przewaznie wynikiem szybkiego pisania i braku koncentracji- znajac Thara to pisze posta przewaznie 5 minut przed wyjsciem z domu
Co do angielskiego to obaj sie podszkolic musicie i to porzadnie wiec temat zamknijcie i anglika w to nie mieszajcie bo robi sie to juz tak zalosne ze nawet na wymioty sie nie zbiera jak na poczatku-.-
@Tharrin to sie ciebie tez tyczy- tylko bez tego slowka na litere "g"!!

P.S. przeniescie spor na priva albo wezcie na wstrzymanie! Smieszne to bylo jakies 230 stron wczesniej ale teraz moze sami juz nie widzicie jakie to glupie wciaz probowac sobie nawrzucac- a szczerze mowiac obaj gowno za przeproszeniem sobie potraficie wzajemnie udowodnic i uargumentowac-.-
Choc pawlon jest na moj gust gora w tej dyskusji...
Zegnam na kolejny tydzien, moze dwa i obym nie musial znow widziec 100 stron waszych wypocin na te tematy...-.-
Dravenor
Kurier jest offline  
stary 20-01-2007, 17:19   #4320
Uzp
Użytkownik forum

Domyślny

@cati
Nie jestem dziewczyna debilu -.-'
Uzp jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 0, gości: 8)

Zasady postowania