![]() |
#4302 |
Guest
|
![]() Xando <3
Hail Kazordoon~ Hail thc team Hail Foedus Regum @Tharrin Weź Ty się już skończ popisywać jaki supcio to Ty nie jesteś. Nawet z Ravem sie zgodze chyba pierwszy raz w zyciu ze noob jestes. I Ty mowisz ze padles 30 razy od monstera lol. Jakie Ty chcesz miec pvp jak potwora nie umiesz zabic. I nie zwalaj ze padasz zawsze przez laga albo kicka. Bo ja jakos mam neostrade na ktora wszyscy narzekaja a od potwora nie padlem przez 78 levele. A w calej swej karierze ubil mnie tylko Konda i Raa a trapow od hwl mialem wiecej niz Ty wlosow na jajach. Twoje gadanie mozna okreslic jednym slowem "biegunka", nic sie nie czyma kupy, sam sobie wkrecasz jakies wymyslone historie. Nie schizuj sie wyloozuj. Prawda jest taka ze era palkow gdy dominowalo del toro minela i twoja postac jest nikim mimo ze ma 120 lvl czy ktory tam masz. Daj mi knighta na faccu z 50 lvl a w ciasnym pomieszczeniu zasoluje Cie jak rata. I skoncz najezdzac na cheaty bo polowa twojej gildi ich uzywala a Ty ich ciagle broniles. Dobra wracam sie uczyc na psychologie ![]() |
![]() |
#4303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Świat: Galana
|
![]() 01:29 Something sinister is going on in the desert north of Darashia.
![]() |
![]() |
![]() |
#4304 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
http://www.tibicams.tibianetwork.net...wars//Galana/0 |
|
![]() |
![]() |
#4305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne
Stan: Aktywny gracz
Imię: Atlas de'Ath
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
|
![]() @Trialowiec
Napisałem Ci na PM ze 2 dni temu. Wciąż czekam na odpowiedź. PS. Piszę tutaj bo chyba nie patrzysz na pm. Pozdrawiam.
#4306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: South-East of Poland
Imię: Uzupatorka
Poziom: 70+
|
![]() Tharrin pomoz mi napisac prace, bo widze ze jestes swietny w pisaniu wypracowan na pol strony
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Chcialbym poprosic Ravena i Tharrina o zakonczenie monotonnej klotni kto lepszy itd. Oboje mieliscie swoje fraggi , swoj poglad na ta gre, ale co najwazniejsze to to, ze oboje wbiliscie wysokie Levki...
A propos Kondy. To co napisal Adelao to to, co ja chcialem w swoim poprzednim poscie napisac. Ale Tharrin zdazyl mnie zjechac, ze co ja moge wiedziec o przeszlosci skoro chara kupilem....A duzo wiem i pamietam wojny, gdzie Konda po 20 fraggow z czego polowa solo... A to tak na marginesie = Boltina [129]: Selling Golden Legs,Skull Helmet,GoldenArm(Acc Cash,Items) Buying B Robe<13k>C Legs<18k> .... Selling House , Venore 130sqm+(only good offeraccept) BUYING PEGS LEGS,EYES PATCHES and HOOKS.... Jakby ktos byl zainteresowany pisac w grze.... PozDro
#4309 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Stan: Usunięty
|
![]() Boltina nuuub
![]() |
![]() |
![]() |
#4310 |
Użytkownik Forum
|
![]() No co?
![]() Do Ciebie to juz na bank nic nie mam A oferty nadal aktualne ![]()
#4311 |
Użytkownik forum
|
![]() Te ceny sa smieszne zwlaszcza za c legi
![]() |
![]() |
![]() |
#4312 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tam.. Lepiej czasem poczekac i kupic dobrze...
Poza tym wole trudzic sie z cenami, bo i tak w tych lagach nic nie da sie zrobic... PozDro
#4313 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() boltina ja tu gram odkad galana miala hmm z 5 miechow, i nie bylo wojny gdzie konda mialby 20 fragow, moze podasz mi przyklady? co najwyzej jejihev mogl sie tak wykazac, i tylko on. to co was wkurza to to ze nei potraficie uargumentowac swoich wypowiedzi, a co do streszczen: nie lubisz czytac? to nie czytaj ![]() ogolnie to zamierzam zignorowac obu w/w panow bo to sie robi nudne. szkoda was spammowac ![]() jeszzce malenki PSik: xenthor czytamy u ciebie "hail fodeus~" chcialem ci powiedziec, ze twoi idole tehac itp zabili haldira, twojego lidera jesli kiedykolwiek byles w FS, wiec gdzie twoja lojalnosc? sam powinienes ich ganiac. czego jak widac po twoich postach nie robiles, a jesli nie robiles, to stwierdzenie hail FS jest tu conajmniej falszywe. KONIEC. nie zamierzam juz nawet tego czytrac bo nic tu nie wczytam ciekawego. wiecej info mam bedac afk w dp przez 10 min ![]()
![]() |
#4314 |
Użytkownik forum
|
![]() Heh.. Niewiem czemu wszyscy ciagle gadaja ze maja lagi ze japier...ja prawie wogole nie mam
![]() |
![]() |
![]() |
#4315 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wtedy co padl od Van Hell~... Fragow mial powyzej 12... 20 to bylo zaokreglenie , by ladniej wygladalo, ale duzo tego bylo ![]() I raczej wiec niz troche w pojedynke..Tak jak Adelao napisal wychodzil z guild house lecial na fraga i back do gh... Cos przekrecilem Tharrinku ![]()
![]() |
#4316 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @tharrin
Im wiecej czytam twoje posty tym bardziej chce mi sie smiac. Nie pisze ze slownikiem, to ze jestem o ciebie iles tam lat mlodszy robie mniej bledow pomimo ze jestem dysgrafikiem o czyms swiadczy, na pewno nie o tym ze pisze ze slownikiem, bo nei mam na to czasu ^^. W wojnie nie mowie ze ja robilem, kiedy bylem active dzialo sie wiecej niz ty... Jak gralem to my chcielismy open battle a nie oni? W maju mnie zfragowali i przestalem expic czekalem tylko na akcje i jakies sporadyczne sie udawaly. Nastepnie byly wakacje ^^... pokaz mi jak duzo postowalem w wakacje ![]() lmao. Nic nie argumentujesz tylko gadasz i mowisz ze tak. Debilu powtarzam ci, kiedys szczyciles sie ze nie padles na dragu to ci mowie ze widzialem twoje puste cialo na dragu. AoL? 2. MOZLIWOSC TROLLU KTOS WYLOOTOWAL TWOJE CIALO... Losiu sluchaj, sam bym cie nigdy nie zabil chyba ze bys mial koniec uhow i mf'ow, ty sam tez bys mogl mi naskoczyc, a wywalanie cie hmm nie rob z siebie kozaka ze cie nie wywalilem bo ja tylko mowilem LEAVE cos takiego a ty sie podniecasz, i tak czesc z twojej gildi wylecialo ![]() Tharrinku twoj ubogi zasob slow mnie zadziwia. Napisalem "zamrozic" od razu wyleciales ze swoim pefrat englash i powiedziales frozen cos tam napisales, a jak ci podalem znaczenia tego slowa to od razu ze slownika uzywam. Powiem ci ze tobie na pewno by sie cos takiego przydalo. Pawlon nie musisz mnie dowartosciowywac- osoba ktora tego potrzebuje jestes ty^^. Nie pisze ze robisz bledy interpunkcyjne bo na necie sam je robie, ale kilka razy walnales orta. Wiedzialem ze napiszesz ze padles przez laga, wczesniej pisales co innego nie chce mi sie wracac do tego bo duzo stron przelecialo ^^ jak chcesz sie obronic to powiedz mi mniej wiecej na ktorych stronach to jest ![]() Tharrin swietny pojazdz- EXPISZ NA ratach omg. Jakos mialem czesto lagi jak gralem i nie umieralem pallem, wiadomo ze kick to dead ale juz tak nie przezywaj tego, wiadomo ze twoje deady sa spowodowane lagami itp. Sam ktos napisal ze dobrze sie uhales... to chce wiedziec hmm... jak to robiles na lagu? SAM SOBIE ZAPRZECZASZ... Tharrin ty sie na mostku zebrales hahahah SOLO vs HWL, twoje pvp rox nie zwalaj na wszystkich winy ze padles... sprobuj poszukac winy w sobie ![]() Mam neostrade i gralem w dzien w nocy i rzadko mialem lagi... Zeby nie bylo.... @Galana Dzumior dela vega zrobil topic na tiba com ze "WONNNA" wrocic, jego kaleczacy angielski zostal mu wytkniety, a Irlo pojechal go ze lize dupe keekzowi ^^. Toxo organizuje POI, a konda znowu zaczyna fragowac zaczal skromnie od 95 lvl ^^ Tematu nam nie zamkna ^^ |
![]() |
![]() |
#4317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...... @ Catrishia Zmień obrazek po lewo bo już nie aktualny ![]()
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 20-01-2007 o 16:09. |
![]() |
![]() |
#4318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() bo jak bys poczytala tibia.com news to bys wiedziala
#4319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() [quote=Poznanski Rycerz;1210075]@tharrin
Im wiecej czytam twoje posty tym bardziej chce mi sie smiac. Nie pisze ze slownikiem, to ze jestem o ciebie iles tam lat mlodszy robie mniej bledow pomimo ze jestem dysgrafikiem o czyms swiadczy, na pewno nie o tym ze pisze ze slownikiem, bo nei mam na to czasu ^^. W wojnie nie mowie ze ja robilem, kiedy bylem active dzialo sie wiecej niz ty... Jak gralem to my chcielismy open battle a nie oni? W maju mnie zfragowali i przestalem expic czekalem tylko na akcje i jakies sporadyczne sie udawaly. Nastepnie byly wakacje ^^... pokaz mi jak duzo postowalem w wakacje ![]() lmao. Nic nie argumentujesz tylko gadasz i mowisz ze tak. Debilu powtarzam ci, kiedys szczyciles sie ze nie padles na dragu to ci mowie ze widzialem twoje puste cialo na dragu. AoL? 2. MOZLIWOSC TROLLU KTOS WYLOOTOWAL TWOJE CIALO... Losiu sluchaj, sam bym cie nigdy nie zabil chyba ze bys mial koniec uhow i mf'ow, ty sam tez bys mogl mi naskoczyc, a wywalanie cie hmm nie rob z siebie kozaka ze cie nie wywalilem bo ja tylko mowilem LEAVE cos takiego a ty sie podniecasz, i tak czesc z twojej gildi wylecialo ![]() Tharrinku twoj ubogi zasob slow mnie zadziwia. Napisalem "zamrozic" od razu wyleciales ze swoim pefrat englash i powiedziales frozen cos tam napisales, a jak ci podalem znaczenia tego slowa to od razu ze slownika uzywam. Powiem ci ze tobie na pewno by sie cos takiego przydalo. Pawlon nie musisz mnie dowartosciowywac- osoba ktora tego potrzebuje jestes ty^^. Nie pisze ze robisz bledy interpunkcyjne bo na necie sam je robie, ale kilka razy walnales orta. Wiedzialem ze napiszesz ze padles przez laga, wczesniej pisales co innego nie chce mi sie wracac do tego bo duzo stron przelecialo ^^ jak chcesz sie obronic to powiedz mi mniej wiecej na ktorych stronach to jest ![]() Tharrin swietny pojazdz- EXPISZ NA ratach omg. Jakos mialem czesto lagi jak gralem i nie umieralem pallem, wiadomo ze kick to dead ale juz tak nie przezywaj tego, wiadomo ze twoje deady sa spowodowane lagami itp. Sam ktos napisal ze dobrze sie uhales... to chce wiedziec hmm... jak to robiles na lagu? SAM SOBIE ZAPRZECZASZ... Tharrin ty sie na mostku zebrales hahahah SOLO vs HWL, twoje pvp rox nie zwalaj na wszystkich winy ze padles... sprobuj poszukac winy w sobie ![]() Mam neostrade i gralem w dzien w nocy i rzadko mialem lagi... Zeby nie bylo.... Mam tego dosc gowniarzu zamilcz bo to juz przesada...-.- Po pierwsze nie nazywaj Pawlona debilem, albo sprawdz co znaczy to slowo a wtedy zacnij go uzywac bo chyba go nie rozumiesz.. ![]() Powiem ci cos od siebie, mianowicie mostek i smierc Tharrina przebiegla w taki sposob jaki opisal- bylo polecenie na ventrillo zeby sie na mostek wbili wszyscy ale zwiali..zostalem ja,ascario i spell~ o ile pamietam to we 3 tylko probowalismy cos tam tharrowi pomoc! Smierc na lagu zdarza sie kazdemu- ja przez 4 miesiace nie expilem nie dlatego ze nie mialem czasu, czy mi sie nie chcialo tylko mialem lagi i kicki tak czeste ze expiac na czyms lepszym niz rooty pewnie wczesniej czy pozniej bym padl na 5+ minutowym kicku.(padlem na lagu na 59 poziomie w tombie gdy ktoregos razu naszlo mnie na expienie..) Ortografia/interpunkcja-sam robie duzo bledow choc wiem jak poprawnie napisac dane wyrazy badz gdzie wstawic jaki znak przystankowy...ale.. watpie zeby to byl najwazniejszy aspekt zycia choc jestem w stanie sobie dac reke uciac, ze pawlon by cie jeszcze czegos nauczyl, tak samo w pvp imho(in my honest opinion- zebys wiedzial co znaczy ten skrot ![]() ![]() Co do angielskiego to obaj sie podszkolic musicie i to porzadnie wiec temat zamknijcie i anglika w to nie mieszajcie bo robi sie to juz tak zalosne ze nawet na wymioty sie nie zbiera jak na poczatku-.- @Tharrin to sie ciebie tez tyczy- tylko bez tego slowka na litere "g"!! P.S. przeniescie spor na priva albo wezcie na wstrzymanie! Smieszne to bylo jakies 230 stron wczesniej ale teraz moze sami juz nie widzicie jakie to glupie wciaz probowac sobie nawrzucac- a szczerze mowiac obaj gowno za przeproszeniem sobie potraficie wzajemnie udowodnic i uargumentowac-.- Choc pawlon jest na moj gust gora w tej dyskusji... Zegnam na kolejny tydzien, moze dwa i obym nie musial znow widziec 100 stron waszych wypocin na te tematy...-.- Dravenor |
![]() |
![]() |
#4320 |
Użytkownik forum
|
![]() @cati
Nie jestem dziewczyna debilu -.-' |
![]() |