|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
![]() Wiele organizacji świeckich uznaje ich jednak jako znaną religię (co orzekł również Europejski Trybunał Praw Człowieka), dlatego obecnie w większości krajów świata są oni zarejestrowani jako legalny związek wyznaniowy.
Cio**, przeczytaj o Swiadkach w wikipedia.pl!!! Potem mozesz pier***** na forum... ok ok ponioslo mnie Ostatnio edytowany przez Asakura - 01-11-2006 o 16:30. |
![]() |
|
![]() |
#42 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 01-11-2006 o 16:33. |
||
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @down No może to wyidealizowany obraz, ale i tak opisuje większość.
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 01-11-2006 o 16:50. |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Co w tym złego, że przysiada się i gada te farmazony, daje książeczki etc. ;s Werbują tych co mają dołek psychiczny <nie zawsze>
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Kolega z mojej byłej (gimnazjalnej) klasy powiedział kiedyś, żeby się ich zapytać o jedną rzecz: "Czy to prawda, że u was ojciec może je*ać się z córką?" i po tym jednym pytaniu odchodzą.
Nie wiem ile w tym prawdy (może kumpel chciał być cool) i nigdy tego nie próbowałem. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avargak
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
|
![]() @Ktos tam co powiedzial ze ŚJ to sekta
Chrzescijanstwo dzieli sie na kilka kosciolow: Kosciol katolicki, protestancki itd. A kosciol ŚJ jest zapisany do tych kosciolow, poniewaz ich zrodlem wiary jest Biblia. Wiec mowiac ze ŚJ sa sekta, musimy tez mowic ze MY jestesmy sekta >.< @Ryłek Ja znam kolesia, Jehowego, co mi pomagal w Gothica 1 grac. (30lat czy cos, hydraullik> Ostatnio edytowany przez Avrerk - 01-11-2006 o 17:15. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() a chrześcijanie chrzczą dzieci bez ich zgody !1!111
powiedz że to kretyni itp. -.-
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ja Szczur
Profesja: Paladin
Świat: Honera
|
![]() Wszyscy żjemy w jednej wielkiej dyktaturze. Jest nią kościół! Nie widzicie tego!? Dzieci chrzczone są kiedy jeszcze nie wiedzą co się dzieje. Kościół ma nad nami władzę! Wszstko to ma na celu zdobycie władzy! (Pewnie myślicie, że jestem, niewieżący. Nie macie racji) Religia oddziałuje na nas psychicznie, duchowo a pewni ludzie czerpią z tego korzyści! Jechowcy działają na takiej samej zasadzie tyle, że katolicy nie chodzą od domu do domu bo i tak maja nas w garści. Gdyby katolicy byli mniejszością też byliby zapewne nachalni jak ŚJ!
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, dziecko do 18 roku jest pod opieką rodziców?
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() a ŚJ 'uderzają' do moherowych babć ? zresztą jak ktoś nie che wierzyć to nie wierzy czy jest pod opieką rodziców czy kogokolwiek innego
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() A miej sobie poglądy jakie chcesz, zwisa mi to.
Czyżby ateizm był ostatnio trendy? (pytanie ogólne)
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No i co z tego? Zarowno Jezus jak i pierwsi chrzescijanie otrzymywali chrzest w wieku dojrzalym.
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 01-11-2006 o 19:09. |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
|
![]() ojej ojej...
znam jednego "jehowego" i jest calkiem wporzadku : ], pozatym jest zajebistym bramkarzem : ] a do tych ktorzy uwazaja ze chrzescijanie piora mozgi... jakbyscie sie urodzili malym czarnym ludkiem to byscie wierzyli w jakiegos bororo skoro urodziliscie sie w polsce to wierzycie w j.c. co nie zmienia faktu ze mozna zrozumiec jakie to glupie i dac sobie spokoj : ] Ostatnio edytowany przez De'sH - 02-11-2006 o 17:11. |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() uważasz się za chrzescijanina a nie chodzisz do kosciola? gratz, to mozna powiedziec, ze jestes ateista, prawda?
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() @offtop
Sam jestem wyznania prawoslawnego. Nie mam nic do katolikow, zydow czy swiadkow jehowych. Nie lubie tylko natretow ktorzy laza po domach i namawiaja do zmiany wiary. @topic Do mnei od jednego incydentu nie przyszli ani razu. Sobotni poranek (godzina 10 z minutami). Ja po oblewaniu ostatniego piatku w tym tygodniu (zawsze sie znajdzie okazja zeby cos wipic :-P). Budzi mnie dzwonek. Otwieram drzwi i zaspany i zachrypniety "Ssssuchchamm <zieeew> (chuch jeszcze lekko alkoholowy :-P)" i krotka odpowiedz SW " To moze my przyjdziemy pozniej." I sie zmyli. Jak pozniej sie zobaczylem w lustrze, to sie rzestalem dziwic ich reakcji. Wlosy ostro rozczochrane (a efekt wzmacnia ich dlugosc :-P), oczy podkrazone, wzrok metny. Wygladalem jak cpun po tygodniowej libacji xD
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() up@:
Też chodzę do kościoła bardzo żadko, ale to nie znaczy, że w Boga nie wieżę (tak samo jak od lat nie chodzę do spowiedzi - spowiadam się Bogu, nie księżom).
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ateista to osoba, ktora nie wierzy w istnienie Boga, ani zadnej wyzszej sily sprawczej.