|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
![]() oj tak... soule bardzo zmiejszymy mozliwosci klepania uhow przez 3-4 uhmakerow... Ostatnio edytowany przez sat - 14-01-2007 o 16:12. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#43 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Co do dawnego luringu, dobrze pamiętam, jak spotkałem witch-a tam gdzie nie powinien być, prawie padłem, zawołałem kolege. Ten w drodze do mnie padł od gs-a (lekko za mostem koło venore), a ja po 10 minutach wrocilem caly do miasta. ![]() ![]() ![]() @Topic (zeby nie bylo) CipSoft powinien stanowczo ulepszyc pal/knight, szczegolnie tego drugiego, co wali z aksa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: przed kompem
Imię: Vallyx Stona
Profesja: Knight
Gildia: Niema i nie szuka:D
Świat: Honera
Poziom: 16
Skille: 49/47
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja sam gram sorckiem teraz. Ale według mnie Cipy powinny zdecydowanie ulepszyć knighta który jest dużo gorszy od reszty profesji... Na Silnych potworach knight raczej sam nie poexpi... A nawet jeśli to bedzie miał duże waste. A sorc, druid czy pall... bez problemu mogą expić na silniejszych potworkach z +... Jak cipy nie ulepsza knighta to jego populacja zacznie wymierać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Piasek
Imię: Jedrek Reege
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hola Candia
Świat: Candia
Poziom: 35
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 115
|
![]() @All
tak czytam te wszystkie posty i sobie mysle...czy wy nie rozumiecie ze po to cipsoft stworzyl 4 profesje zeby sie od siebie roznily...palek jest od klepania na dystans,knight wszystkiego* z broni, sorc od magii ofensywnej a druid od defensywnej *to na czym expi knight,palek,sorc,druid to inna bajka a raczej to na czym oplaca im sie expic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() @UP
Jasne.. Podział na druida i sorca polega na tym że jeden ma Ue i mort hura a drugi sio i mass heala.. W praktyce druid używa sio zamiast vity, a sorc od czasu do czasu mort hura. Wielka mi różnica o_O |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@maszter321 Knight jest od klepania slabych potworow, pal srednich, druid dobrych a sorc najlepszych. @karate ![]() Druid uzywa vity, a sorc expi z ue na 200+ z zyskiem. Roznica jest spora. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Hmmm. Giant spider jest raczej dobrym potworem (dla knighta to nawet bardzo dobrym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
Niewielu raczej expi z ue, większośc dalej albo mortuje wrl, albo ostatnio przyszła moda na mort hur na poi dls |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() Cytuj:
To mnie rozmieszyłeś. Z 1 różdżki takiego guarda bił byś chyba 5 lat. Do tego dochodzi baaardzo duże prawdopodobieństwo, żę natkniemy się na 2 uciekając co przeważnie kończy się śmiercią dla 8-13 sorca. Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 24-01-2007 o 22:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
|
![]() @d4rqu
Giant Spider nie jest dobrym, a srednim potworem. Tylko knightem trudno go zabic. Reszta profesji bez problemu sobie z nim radzi od 50 lvla ponieważ gs nie posiada ataku dystansowego. Magiem od 100 lvla można na nich expić solo w zwarciu z visa bez manashielda. @karate ![]() Na wyższym poziomie druid leczy sie głównie exura granem (podobnie jak sorc), bo ma malo hp i expiąc na dobrych potworach nie ma sensu czekac na mocne combo zakończone śmiercią, więc ludzie leczą się od razu po zejściu na deep green lub początek żółtego. Z deep green zarówno gran jak i sio uleczą do maxa, a gran zabiera o 30 many mniej czyli jest bardziej oplacalny. Sio uzywa sie tylko w naglych przypadkach, np. jesli nas potwory zjada do red hp. Z UE expi wielu sorcow na 200+ bo nie dosc ze sie zwraca to exp jest 400+k/h czyli duzo wiekszy niz z mortów na wrl. @Ciufcia Rotfl, ja mialem na mysli expienie na soldach+guardach, a nie na samych guardach. 245/13=19 strzałów z wanda, a to trwa tylko 38 sekund. 13 hp to średnia porównywalna ze średnią 8 sorca ze skillami 15/16 z warhammerem na rotach (nawet nieco większa), a soldy+guardy dają lepszy loot niż roty i szybciej można zarobić na manaski na dalszy exp. Ostatnio edytowany przez goburu - 24-01-2007 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Weź się ode mnie odczep Gremlin. Ja teraz gram sobie knightem 42lv dla zabawy, ale kilka miesięcy miałem hlev ryca tylko pozbyłem się konta. Jak mówię grałem długo już wszystkimi profesjami poza palladynem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
50 pal z 75 dista ma prawie zawsze combo 100+ z bolta i hmm. Knight nie posiada w ogole ataku dystansowego poza runami. (w tym przypadku hmm) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pokaz mi druida z levelem 200+ ktory bedzie oszczedzal 1/3 mana fluida i podejmowal ryzyko nieluczenia sie do pelna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
|
![]() Pokaż mi 200+ druida ktory bedzie sie leczyl za 70 many skoro z takim samym skutkiem moze sie uleczyc za 40... Przypominam ze drut podczas expienia na dobrych potworach leczy sie juz pod koniec greena wiec gran i sio daja tyle samo hp, obydwa lecza do maxa. Gran zawsze zabiera mniej many.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ARGH, demony to loteria, nie zawsze sie zwraca, skad w ogole ten pomysl ? pozatym loota z demonow trzeba jeszcze sprzedac, a czasem to zajmuje pare dni ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() //oczywiscie jest to wielka ironia z mojej strony niemajaca racji w tibi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
|
![]() Na moim serwerze:
mpa - 1000-1500k (ja sprzedaje po 1500) gl - 200k mms - 200k gs - 30k demonka - 60k |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Marciniek
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
|
![]() A nazwy serwera nie podasz pewnie dlatego, że nie znajdziemy tam nikogo odpowiadającego Twoim opisom dot. Twojej postaci...
BTW... zróżnicowanie cen jest komiczne, że nie powiem niemożliwe. Ostatnio edytowany przez Marciniek - 25-01-2007 o 22:55. |
![]() |
![]() |