Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Tajemnice Rookgaardu

Notki

Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-02-2007, 17:03   #41
Coray
Guest

Domyślny

@2up
Ty to wszystko rozumiesz tak : "Są 2 grupy. Jedni popierają Coraya a inni nim gardzą". Napisałem już : "Zrobiłem to ponieważ daję szansę innym rookstayerom, na odkrycie tego questa, o ile on w ogóle istnieje. Nie chciałem aby ta tajemnica była tylko w waszych łapach". Chcę żeby wszyscy byli na równi. Nie możecie się tym wywyższać, że wy jesteście o krok dalej. [!] Co to możesz wiedzieć na ten temat, że większość to newbie? No powiedz co ty możesz o tym wiedzieć ?! znasz każdego osobiście ?!?!?! NIE ? Więc na ten temat - milcz.
PS. Każdy powinien pamiętać twoje pierwsze konto na forum, mianowicie : Stonoga.

@up
Dzięki. Odwzajemniam.

@down !
Człowieku ! ROZUMIESZ ?! Dostałem prównywalnie tyle wskazówek co ty ! SAM TO ODKRYŁEM Z DROBNĄ POMOCĄ MOJEGO BRATA ! ROZUMIESZ ?! Dopiero potem Gallar mi powiedział spoila, którego już znałem. -.- NIE WIESZ ?! - również milcz -.-

@DO WSZYSTKICH KTÓRZY MAJĄ W PODPISIE COŚ O MNIE ^^
Co to wam daje ??? Na mnie to wrażenia nie robi.

Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 17:18.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-02-2007, 17:07   #42
Res Khmer
Undead

Res Khmer's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk

Imię: Unn Recca
Profesja: Rookstayer
Świat: Elysia
Poziom: 41
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciufcia Pokaż post
[...]A WY teraz macie pretensje, że ktoś rozwiązał tą zagadkę i podzielił się nią z innymi.[...]
CORAY nic nie odkrył... Rozumiesz??? Dostał Spoila bo ludzie mu zaufali... i następnie bezszczelnie go opublikował.
Res Khmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 17:12   #43
filobossek2
Użytkownik Forum

filobossek2's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner Pokaż post
@Coray.
Większość, która cie popiera to newbie którzy cieszą się, że potrafią zniknąć Spike... a, że są kim są to sprawia im wielką radochę... nie rozumiem tej satysfakcji. Przeczytanie paru zdań i dostosowanie się. To co wy, cieszycie się, że czytać umiecie? Aaa, trzeba było jeszcze kliknąć LPM na "Pokaż". Niedługo pojawią sie filmiki "paczcie jak znikam spajke nikt tego nie umi". Powstrzymuję się od powiedzenia "a nie mówiłem"...

Vial

Ty jesteś Newbie, a nie wszyscy Cię przypominają...

Może niektórym sprawia radość znikanie Spike Sworda, ale mają do tego prawo.
Ciebie na przykład rajcuje nabijanie postów...

@down

żal.pl ??
Czy wy do "jasnej Anielki" nie możecie pojąć, że znikanie SS to nie jest "klest" !!! Może jest częścią "klesta", ale dowodów NIE MACIE.

P.S Ten cytat bardzo pasuje do niektórych osób wypowiadających się w tym temacie - "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006

Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :*

Ostatnio edytowany przez filobossek2 - 06-02-2007 o 17:20.
filobossek2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 17:17   #44
Promel
Guest

Domyślny

dla mnie jezyk blind orca to quest i nie powinno byc na forum takich rzeczy+opis jak zrobic by ss znikl -.- to nie tibia.org.pl i nie powinno tu sie zamieszczac takich wiadomosci, bo jezeli ktos szuka rozwiazania questa to wchodzi na tibia.org.pl ^^ chyba, ze chca wiecej ludzi na tym forum, poniewaz wiele newbie szuka rozwiazan questow i zawsze zwiekszy to srednia odwiedzajacych
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 17:22   #45
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciufcia Pokaż post
Moim skromnym zdaniem Coray (którego w tym momencie pozdrawiam) dobrze zrobił, że napisał to co napisał. Ci z forum, którzy już wiedzieli zaliczają się do -nazwe to - 'Śmietanki Tajemnic Rookgaardu'. Myślicie, że jesteście lepsi bo WY wiedzieliście jak znika SS podczas gdy inni nad tym główkowali? Piszecie, że odkryli to najbardziej zaslużeni rookstayerzy. Więc skąd WY to wiecie?Pewnie jeden z WAS dowiedział się o tym i w ten sposób się dowiedzieliście. Założe się, że nawet połowa z tych osób co o tym wiedziała nie kiwnęła nawet palcem, żeby zrobić coś w tym kierunku. Jak Coray mógł zdradzić waszą super hiper mega strzeżoną tajemnicę. Przecież ona należy tylko do WAS! Nikt nie może się dowiedzieć jak spowodować zniknięcie SS'a bo przecież WY to odkryliście. Jestem ciekaw czy chociaż jedna osoba, która robiła wkrętke w temacie SOF Done odkryła to sama. Raczej w to wątpie. A WY teraz macie pretensje, że ktoś rozwiązał tą zagadkę i podzielił się nią z innymi.

Tyle mam do powiedzenia.

Nie uwazam sie za smietanke czegokolwiek. Ty Ciufcia chyba nei rozumiesz o czym ja mowie. Coray powiedzialby ci na PW spoko, Coray powiedzialby Komustam na PW tez dobrze, Tom powiedzialby Corayowi na PW nie ma sprawy. chodzi o TEMAT na forum. Oczywiscie ze rookstayerzy ktorzy szukali i przyczyniali sie do odnajdywania zagadek zasluguja na ta informacje, ale czy wszyscy na tym forum rownie ciezko pracowali? Nie znam Cie wiec nie dziw sie ze nie powiedzialem Ci, a nawet nie pytales o to. Mam kolege na rooku Pani Klocek i myslisz ze nie powiedzialem mu? Po tym jak razem ze mna wstawal o 7 rano zeby przetestowac kilka przypuszczen?
Powiedziec mogl ale nie w takiej formie jak to teraz zrobil. Sam widzisz, ja nei wiedzialem o tym, dopiero pozniej mi powiedzieli, czyli jednak nie jest to SUPER TAJNA INFORMACJA. Mi chodzi o QS i zabijanie klimatu...
Uff moze teraz ktos zrozumie.

@Michoss
Dokladnie dzieki za link, teraz poczytaj o tych stronach. Widzisz gdzies tam tibia.pl? O jest! Czyli nei wolno spoil, spoil is bad i zabroniony.
Widziesz gdzie tibia.erig.net? Nie? Czyli moga sobie na tej stronei pisac CO TYLKO ZECHCA!
Erg.net nie jest tym samym co tibia.erig.net. Nie zawiera spoilow dlatego jest SUPPORTED.
Czy to jest takie trudno do zrozumienia? No ja nie wiem :/

Aha i pokreslam TO NIE JEST TEMAT DO BLUZGANIA CORAYA. Jego temat zostal skasowany przez modow, czyli uznali ze jednak mialem racje. Mialo byc bez bluzgow wiec wstrzymajmy sie troszke?

Co do mojego podpisu Coray, to tylko moja opinia. Nie pisze "precz" bo jest to otwarte forum i kazdy moze pisac nawet taki jak ty

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 06-02-2007 o 17:27.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 17:28   #46
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Res Khmer Pokaż post
CORAY nic nie odkrył... Rozumiesz??? Dostał Spoila bo ludzie mu zaufali... i następnie bezszczelnie go opublikował.
a ty oklamywales ludzi ze masz spike sworda
\
czemu mi nie odpowiesz juz hcyba z 5 postow pytam DLACZEGO OKLAMYWALES LUDZI W TEMACIE SOF DONE? NO DLACZEGO? TAK BARDZO CI NA SLAWIE ZALEZY? A TERAZ KRYTYKUJESZ INNYCH BO WSZYSCY WIEDZA ZE JESTES NOOBEM I KLAMCA
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 17:29   #47
Coray
Guest

Domyślny

@2up
Ale czy ty kur...de nie rozumiesz?!?! NIC, A NIC. Niektórzy szukali tego bardzo, a bardzo długo i ciężko ! I co ?! - nie znaleźli ! Dlaczego ?!, bo nie mieli takich kumpli jak ty !!! Nikt nie mógł im tego powiedzieć. Żaden kumpel taki jak ty, ponieważ ich nie mieli !!!!! I właśnie dla nich to wszystko zrobiłem i mam nadzieję, że to docenią, bo dużo mnie to kosztowało !

Nie każdy ma takich dobrych kumpli jak ty ...

@up
Dokładnie.

@down
Powinno być "Przemilczę"

@3down
Wielka prawda ! Dokładnie. Nic dodać nic ująć !

Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 17:38.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 17:29   #48
Res Khmer
Undead

Res Khmer's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk

Imię: Unn Recca
Świat: Elysia
Poziom: 41
Domyślny

@Draggy_Slayer
przeczytaj co pisałem... w temacie SoF done! Tam znajdziesz odpowiedź.

Szybko analizujesz +50 stron

Ostatnio edytowany przez Res Khmer - 06-02-2007 o 17:35.
Res Khmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 17:32   #49
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Domyślny

szukalem i nie znalazlem wiec wybacz

dla mnie jestes tam samo noobem jak i on chociaz nie mam nic przeciwko temu qs

jego sprawa co robi

a ty dla watpliwej i chiwlowej slawy oszukiwales kupe ludzi tutaj...to wez ty sie zastanow czlowieku

@up
bylem z nim na bierzaco wiec raczej bym pamietal
chyba ze chodzi ci o to - ze chcesz przywrocic rpg bla bla bla

gowno.. zachowujesz sie jak zwykly noob ktory szuka podziwu

Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 06-02-2007 o 17:36.
stary 06-02-2007, 17:37   #50
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Choć nie miałem się z początku wypowiadać, powiem tylko jedno do tych, którzy wielce się obrażają przez pojawienie się solucji.
"Głupotę siejecie (patrz "Sof done") to głupotę zbieracie (patrz solucja)" nie chcę tym nikogo wyzywać od głupków, ale spójrzcie prawdzie w oczy. Gdyby nie ten flame i ta cała impreza którą z premedytacją wywołaliście, solucja by się zapewne nie pojawiła!
stary 06-02-2007, 17:37   #51
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coray Pokaż post
@2up
Ale czy ty kur...de nie rozumiesz?!?! NIC, A NIC. Niektórzy szukali tego bardzo, a bardzo długo i ciężko ! I co ?! - nie znaleźli ! Dlaczego ?!, bo nie mieli takich kumpli jak ty !!! Nikt nie mógł im tego powiedzieć. Żaden kumpel taki jak ty, ponieważ ich nie mieli !!!!! I właśnie dla nich to wszystko zrobiłem i mam nadzieję, że to docenią, bo dużo mnie to kosztowało !

Nie każdy ma takich dobrych kumpli jak ty ...

@up
Dokładnie.
No trudno zawsze beda osoby ktore nie maja kumpli bo ich nie potrafia miec. To nei usprawiedliwia cie ze mozesz robic QS na supported fansite. Chcesz byc ich kolega i byc taki dobrodusznys no to super, ale rob to na PW ja nic wiecej do ciebie nie mam.
Nie rozumiem tego precz z Panem Klockiem samolubem, wskaz mi gdzie sie wykazalem egoizmem to sie poprawie.

@Draggy_Slayer
Skoncz, przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM i wtedy wroc i sie wypowiadaj. Ani razu nigdzie nie padl tekst "my mamy i wiemy a wy nie!!! jestesmy lepsi!!!" nikt tak nei powiedzial.

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 06-02-2007 o 17:39.
stary 06-02-2007, 17:39   #52
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

@Pan klocek
Poszukałem i mam.
1) Wejdź na tibiacity przez fansity
2) Wejdź w library
3) Quest list
4) Teraz daj "here"
5) Blessed Wooden Stake Quest

Prosz...Już 2 strony mają QS i jakoś żadna nie straciła znaczka ani nic.
Poza tym, ponawiam, proszę o fragment regulaminu na tibia.com o nielegalności QS
stary 06-02-2007, 17:40   #53
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coray Pokaż post
@2up
Ty to wszystko rozumiesz tak : "Są 2 grupy. Jedni popierają Coraya a inni nim gardzą". Napisałem już : "Zrobiłem to ponieważ daję szansę innym rookstayerom, na odkrycie tego questa, o ile on w ogóle istnieje. Nie chciałem aby ta tajemnica była tylko w waszych łapach". Chcę żeby wszyscy byli na równi. Nie możecie się tym wywyższać, że wy jesteście o krok dalej. [!] Co to możesz wiedzieć na ten temat, że większość to newbie? No powiedz co ty możesz o tym wiedzieć ?! znasz każdego osobiście ?!?!?! NIE ? Więc na ten temat - milcz.
PS. Każdy powinien pamiętać twoje pierwsze konto na forum, mianowicie : Stonoga.
Cytuj:
Ty jesteś Newbie, a nie wszyscy Cię przypominają...
Naszych łapach? Nie jechałem niebieskim jeepem. Głowiłem się nad tą zagadką 3 dni po jakieś 5h. W końcu powiedział mi o tym kolega (który zrobił to dzięki solucji Master Slayera) i dlatego że sam tego nie zrobiłem obiecałem sobie, że nigdy nie doprowadzę do zniknięcia Spike Sworda. Nie wywyższam się, nigdy tego nie robiłem i nie zamierzam. Jeśli już, to na pewno nie newbie. Byłem kiedyś newbie (Stonoga), teraz nim nie jestem. Noob - to już bardziej trafne określenie. ^^ Yupi! Pozdrawiam wszystkich nupów z okolic!

Nie wiem jak wy, ale ja zauważyłem jedno. Rook nie jest już taki jak kiedyś.

Edit!

@Michoss.
Taka jest smutna prawda. Niedługo wszyscy zapomną o QS.

Vial
macha swoim fiutem do taktów partytury

Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 06-02-2007 o 17:42.
Tom The Tanner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 17:41   #54
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek Pokaż post

@Draggy_Slayer
Skoncz, przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM i wtedy wroc i sie wypowiadaj. Ani razu nigdzie nie padl tekst "my mamy i wiemy a wy nie!!! jestesmy lepsi!!!" nikt tak nei powiedzial.

oprocz tekstu tego 90+ rokstayera ze mu znikl po 1 hicie
nie pamietam nicku kolesia ktory to napisal

byl jakis taki log
cos w stylu

x-zniknal
x-po jednym hicie
x-owca zjadla sofa

to nie jest sugestia ze go macie/mieliscie?
??
a z czytania ze zrozumieniem niezle mi idzie
matura probna z polskiego na 74%
stary 06-02-2007, 17:44   #55
Coray
Guest

Domyślny

@Klocek.
Ręce opadają ... To nie jest qs i koniec ! Oczywiście ty uważasz to za qs, ja nie. I tak robi się błędne koło ... I nie zwalaj nic na osobu, które kumpli nie mają, a się baaaaardzo starają. To ich wina, że często są odtrącane ?!?!

@Stonoga.
Ja tą zagadkę SAM rozwiązałem, więc się podzieliłem !!! A czy ja napisałem, że jechałeś z niebieskim jeepem ? Mając na myśli "WAS", miałem całego niebieskiego jeepa i Ciebie.

@3down
Okazało się qs'em, ponieważ jeden moderator tak uważa. Dlaczego was ? A bo dlatego, że jechałeś na doczepkę. KPW?
Pisząc was mam na myśli : KOLCKA, TOMA i CAŁY NIEBIESKI JEEP !
Wbij to sobie do główki, bo nie oznacza to, że mówię o niebieskim jeepie tylko o WAS

@4down
Nie oczekuj na odpowiedź. Ciebie to już kompletnie ignoruję. Całą noc powiadasz? A to ciekawe ... Żeby tylko im dogryźć ? Powiedz mi kto zaczął zamieszczać te głupoty w podpisach. Twoje zdanie jest dla mnie niczym. I nic takiego nie powiedziałem :
Cytuj:
Powiadasz, że zrobiliśmy temat z SoFem, bo uwagi nam brakowało?
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

JUŻ SOBIE WYOBRAŻAM JAK ALL SPAMUJĄ DLA SHIJNX'A NA GG

Cytowanie moich tekstów nie robi na mnie wrażenia Pell... Tylko to potrafisz ?

Ostatnio edytowany przez Coray - 06-02-2007 o 18:16.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 17:44   #56
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

Uwaga uwaga! Do wszyskich co piszą że QS jest nielegalny i nie wolno zamieszczać, i powinni skasować z tibia.pl

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibia game guides
However, you should not do that even though so-called "quest spoiling" is not officially illegal under the Tibia Rules.
"quest spoiling" is not officially illegal under the Tibia Rules.
"Zdradzanie misji nie jest oficjalnie uznane za nielegalne według Zasad Tibii"
stary 06-02-2007, 17:45   #57
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner Pokaż post
Naszych łapach? Nie jechałem niebieskim jeepem. Głowiłem się nad tą zagadką 3 dni po jakieś 5h. W końcu powiedział mi o tym kolega (który zrobił to dzięki solucji Master Slayera) i dlatego że sam tego nie zrobiłem obiecałem sobie, że nigdy nie doprowadzę do zniknięcia Spike Sworda. Nie wywyższam się, nigdy tego nie robiłem i nie zamierzam. Jeśli już, to na pewno nie newbie. Byłem kiedyś newbie (Stonoga), teraz nim nie jestem. Noob - to już bardziej trafne określenie. ^^ Yupi! Pozdrawiam wszystkich nupów z okolic!

Nie wiem jak wy, ale ja zauważyłem jedno. Rook nie jest już taki jak kiedyś.

Edit!

@Michoss.
Taka jest smutna prawda. Niedługo wszyscy zapomną o QS.

Vial
Wlasnie niewiem czemu Oni ciagle wypominaja Wam (i poniekad mi) ze sie wywyzszaliscie ze MACIE A ONI NIE. Ja jakos tego niewidzialem. De' Bove napisala raptem z 4 posty i w zadnym sie nie chwalila i nasmiewala z tych co nie miaja, tak samo z reszta wiec o co chodzi?

Mozemy jzu skonczyc? Okazalo sie ze to byl jednak QS wiec po co dalej to drazyc?

@Michoss
Ludzieeeeeee, TO JEST TIBIA.PL!!!!!!!! Poczytaj regulamin.
A co do tibia.com sprobuj zrobic temat z qs na forum to zobaczysz jak szybko ci go skasuja. Nie dostaneisz za to bana, ale tematu nie pozwola zrobic...

Klocek-Clan

-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 06-02-2007 o 17:47.
stary 06-02-2007, 17:49   #58
filobossek2
Użytkownik Forum

filobossek2's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek Pokaż post
Wlasnie niewiem czemu Oni ciagle wypominaja Wam (i poniekad mi) ze sie wywyzszaliscie ze MACIE A ONI NIE. Ja jakos tego niewidzialem. De' Bove napisala raptem z 4 posty i w zadnym sie nie chwalila i nasmiewala z tych co nie miaja, tak samo z reszta wiec o co chodzi?

Mozemy jzu skonczyc? Okazalo sie ze to byl jednak QS wiec po co dalej to drazyc?

@Michoss
Ludzieeeeeee, TO JEST TIBIA.PL!!!!!!!! Poczytaj regulamin.
A co do tibia.com sprobuj zrobic temat z qs na forum to zobaczysz jak szybko ci go skasuja. Nie dostaneisz za to bana, ale tematu nie pozwola zrobic...

Ty jesteś jeden, wielki QS !!!!!

Z mojego posta : Czy wy do "jasnej Anielki" nie możecie pojąć, że znikanie SS to nie jest "klest" !!! Może jest częścią "klesta", ale dowodów NIE MACIE.

Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :*
filobossek2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 17:49   #59
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Powinno być "Przemilczę"
Coray, widzę, że już na coraz niższy schodzisz pułap, żeby tylko dogryźć Klockowi i Resowi. Powiadasz, że zrobiliśmy temat z SoFem, bo uwagi nam brakowało? Z tego co widzę po wielkości i kolorach twojej czcionki, to tobie coś zaczyna brakować tej uwagi. I nie bądź taki "hop" do przodu z tym wytykaniem błędów, bo jak ja ci policzę wszsytkie twoje, to do jutra będziesz je poprawiał ;3

Cytuj:
I właśnie dla nich to wszystko zrobiłem i mam nadzieję, że to docenią, bo dużo mnie to kosztowało !
Wow, mogę ci dać reputka?

Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Otóż to.

Ostatnio edytowany przez - Prodigy - - 06-02-2007 o 18:10.
- Prodigy - jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-02-2007, 18:02   #60
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

@Michoss.
Nie odkryłeś Ameryki... mi jednak nie chodzi o zasady i różnicę pomiędzy org, a pl. O to coś, co zostało na Rookgaardzie i w chwili obecnej zanika. Wychodzi na to, że lepiej nie dzielić się takimi info na tym forum. Zyski:

• Jedna wielka kłótnia, kupa wyzwisk itd.
• Afera z ok. 5 tematami.
• Teraz zobaczyć Spike na wysepce jest jeszcze trudniej niż wcześniej zobaczyć jak go nie ma.
• Niewątpliwie przyspieszyliśmy zanik QS na Tibia.pl.

Master Slayer najwyraźniej źle zrobił dając te kilka wyrazów podpowiedzi. Proponuję przestać się kłócić?

Vial
macha swoim fiutem do taktów partytury

Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 06-02-2007 o 18:07.
Tom The Tanner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania