![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() 21:24 xxx [xxx]: nie bede gdzies lecial
21:24 xxx [xxx]: ku chwale przedmiotu w domku szu :d widac sie sprawdzilo ![]() ![]() tzn moze nie do konca bo u ditza lezy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Gryfice
Imię: Markus The Dark Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
ja zabiłem rata na 100 lvlu i sie nie chwale... to może wszystki rarki na servie powinny byc twoje za to, że jesteś taki zajebisty? ja nie osiągnełem tyle co ty ale moge powiedziec, że jesteś idiotą haha i nikt mi tego nie zabroni GZ ZABICIA MoRgArOtHa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2007
Lokacja: Mój pokój
Stan: Niegrający
Imię: Falcor Rengara
Gildia: Brak :(
Świat: Refugia
Poziom: 88
Poziom mag.: 62
|
![]() Nie będe sie mieszał w to tylko Moon plx, nie wymyslajcie takich historyjek jak z orsheem, ze np bylo napisane ze dzitz lurnal go (sry dzitzy jesli bylo napisane inaczej), lurnal go pheonix loire (90ed) lub "ksen dzielnie zucil sie aby odbic orshaa (nie chce zebyscie to wzieli za jakas aluzje) ale ksen wtedy przesunal sie ledwo pare kratek w strone orshaa.
@Topic Dzitzy sellniesz go, czy na wystawke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Dzitzy
Gildia: Moonblades
Poziom: 197
Skille: 18/27
Poziom mag.: 76
|
![]() nie, to był Souland (phoenix haro)
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
|
![]() Pucii say's:
Dzitz jak bys niebyl taki ch** to bys zrobil loterie etc. albo licytacje, [cala kasa z niej bedzie dzielona na osoby ktore byly] w sumie juz tutaj niegram ale mnie interesuja losy naszych bohaterow -.^... bb to na tyle z mojej strony |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() robicie wszystko zeby monsy niemieli hamera :| ale prawda jest taka ze jak by szu bloczyl czy tam lord albo kto kolwiek to i oni by sie nie dzielili ![]() ps. Hamer jest u ksen bo to on bloczyl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sauron Fanatic
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
|
![]() Mam pytanie. Jak sobie mogę obejrzeć ten filmik i inne ? Poradźcie mi bo też chce sobie pooglądać ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Chorzów
Świat: Celesta
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Imię: Nodions Zash
Poziom: 108
Skille: 92/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Chwila chwila.. to wszytko nie tak
To NIE MOON puśiciło fame na forach że ubiło morga .. ba że sami to zrobili.. to nie Moon z tego co widzę decyduje.. To wy na swoich GC ubzduraliście to sobie sami.. Gadałem wczoraj z Magusem po popołudniu o całej sprawie.. i co cały dzień u siebie się w tym umacniali że to my... Nie dało się nic na spokojnie.. przemyśleć co i jak.. czy co z tym fantem dalej zrobić.. były tylko oskarżenia.. Czy to był pierwszy morg na ref .. NIE NIE.. Pytanie do Choh kto wtedy miał bloczył sami dobrze wiecie... i udało się .. NIE NIE ... Gdyby wtedy się udało i poleciał TH wątpie żeby w ogóle przeszła przez myśl dzielenia.. Czy jakby ktoś inny wyciągnął TH.. czy w ogóle by było o czym dyskutować.. nie tylko odrazu było by to już historia... Ostatnio edytowany przez Nodions Zash - 17-05-2007 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sauron Fanatic
Świat: Hiberna
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() niektore slowa wychodza pod wplywem emocji i nie zawsze trzeba brac je powaznie, z wiekiem servera mozliwosci rosna wiec nie nalezy gdybac "co by bylo gdyby", na refugi zdawalo sie ze jest zgrana grupa ktora poradzi sobie z kazdym przeciwnikiem, ale widac zawsze musi byc jakies "ale".
Pozatym atmosfera sie nakreca ze wszystkich stron np czytajac posty kto jak sie zasluzyl ![]() Ostatnio edytowany przez Arh - 17-05-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Gildia: Savage Brotherhood
Świat: Nova
Poziom: 143
Poziom mag.: 73
|
![]() Pobijcie sie o te xxx pikseli... Jak macie problem co zrobic z tym mlotkiem to go wyrzuccie do wody ( tylko ta osoba co bedzie go wyrzucac niech film nagra zeby nooby potem nie mowily ze wyrzucil 1gp a nie TH )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Imię: Ksen
Profesja: Elite Knight
Poziom: 159
|
![]() Cytuj:
Nie ma to jak "zawisc , zazdrosc , zamiast starac sie miec wiecej..."
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Gratulacje dla wszystkich którzy poszli zdedować dużego czerwonego demona i gratulacje dla posiadającego loot.
Niemożliwym było oczywiście normalne pogratulowanie bez kłótni, bo to przecież Refugia :O
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Głuchołazy/Wrocław
Imię: Virgo the Wise
Poziom: 68
|
![]() Randal powiem Ci jedno.... kiedys mialem Cie za normalnego.
Mimo tego ze nasza znajomosc polegala tylko na lizaniu mojej dupy przez Ciebie. Smiac mi sie chce jak widze co piszesz bo robisz z siebie tylko idiote. Teraz sa to dla Ciebie pixele? Nigdy nie chciales byc w Moonblades? Mam Ci przypomniec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
|
![]() Nigdy ci dupy nie lizalem chcesz przyklad ? przypomniej sobie 1 orsha jak nie poszedlem chociaz powiedziales zebym szedl.
1 nigdy w moon ksen nie bylem a owner sie nie zmienil chyba raczej twoj 2 w moon nie chcialem byc od samego poczatku, raz bylem na imprezce w waszzym gh co nie zanaczy ze chcialem do waszej gildi -.- 3 virgo tez uwazalem cie za sensownego zanim nie zaczales od*******ac na 2 orshu ze chce zajebac loot a potem zasmieciles domek ksena tylko ciekawe ktorego bo kseny sie chyba zmieniaja co jakis czas Oo. takze mi nie wyskakuj tutaj z moralnosciami bo to ty dojebales i zrobiles fake mojej wypowiedzi "Spyhu ukradniemy TH ^.^" i wyslales ja ksenowi takze mozesz mnie cmoknac centralnie w odbytnice. btw. nigdy nie pisalem do galki spyhu i nigdy nie robilem ^.^ tylko ^^ ;] dlatego wtedy spierdoliles akcje. cu Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 21-05-2007 o 02:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Poziom: 105
|
![]() Cytuj:
@Randall Chociaż cię lubie musze stwierdzić, że trochę przesadzasz, chociaż trochę prawdy masz.
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 162
Poziom mag.: 79
|
![]() Cytuj:
pozatym jestes bardzo plytki wiecej szacunku do ludzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
|
![]() Kurwa nie no ludzie bedziecie mi wmawiac ze bylem w moon buhahahaah ? Spyhard byl w moon, widze ze to schorzenie calych mooonblade, najpierw myliliscie error z naction teraz mylicie mnie ze spyhardem -.- pro
|
![]() |
![]() |