|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Profesja: Druid
Poziom: 31
Poziom mag.: 44
|
![]() mi sie wydaje ze lepsze jest granie w tibie niz w cs (w cs wkółko to samo) w tibi przynamniej oprócz expienia mozna cos innego porobic a co do mu to mi sie wogle niepodoba ....
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
Zapachniało powiewem jesieni Z wiatrem zimnym uleciał słów sens Tak być musi, niczego nie mogą już zmienić Brylanty na końcach twych rzęs... Tam gdzie mieszkasz już biało od śniegu Szklą się lodem jeziorka i błota Tak być musi, już zmienić nie zdoła niczego Zaczajona w twych oczach tęsknota... Wróci wiosna, deszcz spłynie na drogi Ciepłem słońca serca się ogrzeją Tak być musi, bo ciągle tli się w nas ten ogień Wieczny ogień, który jest nadzieją |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Różnie to bywa. Zdarzało się, że ludzie zamiast po kolei, na spokojnie wytłumaczyć dla przykładu, jak zaczarować jakąś rzecz, kodują wszystko jeszcze bardziej odpowiadając "Musisz wziąść Magic ruby, zmixować go z itemkami od pana X, później zdobyć Ethereal flask, iść do pana Y, który połączy obie rzeczy, a następnie udać się do pana Z, który zaczaruje z otrzymanych przedmiotów rzecz." (To tylko przykład, sytuacja wymyślona) Mimo wszystko, lubię posprzeczać się z takimi osobami jak Ty ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
WarCraft'a i kiedy zaczynałem, miałem na forum pewne problemy z dogadaniem się, bo niektórych zdań nie szło zrozumieć. Ale dzień po dniu kroczek po kroczku, wspomagając się słownikiem stworzonym na forum przez graczy sam teraz mogę tak zdania kodować ![]() Któryś użytkownik napisał że Tibia jest prosta w obsłudze i w 2tyg można się spokojnie nauczyć grać. Po 2tyg. na battlenecie w WarCraft'a nie miałem naprawdę żadnych problemów. I nie sądzę by ktokolwiek mógł mieć. Wystarczy trochę samozaparcia i dobre chęci ![]() I cytacik: "Myśleć trzeba o tym co naprawdę ważne. O celu co przyświeca. Nieustannie. Nie rozpraszając myśli. Wtedy i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga" A.Sapkowski "Pani Jeziora"
Zapachniało powiewem jesieni Z wiatrem zimnym uleciał słów sens Tak być musi, niczego nie mogą już zmienić Brylanty na końcach twych rzęs... Tam gdzie mieszkasz już biało od śniegu Szklą się lodem jeziorka i błota Tak być musi, już zmienić nie zdoła niczego Zaczajona w twych oczach tęsknota... Wróci wiosna, deszcz spłynie na drogi Ciepłem słońca serca się ogrzeją Tak być musi, bo ciągle tli się w nas ten ogień Wieczny ogień, który jest nadzieją |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wrzucic, tylko wkopac, a skoro juz zaczales gadac o sporcie, to te twoje pytanie "czemu grasz w tibie, a nie w inne gry?" rownie dobrze mogloby brzmiec "czemu lubisz pilke nozna, a nie np siatke?", poprostu kazdy robi to co lubi i nie musi sie z tego tlumaczyc, wiec daruj sobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |