![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Gdzie według ciebie napisałem głupstwo? To, że bardzo mi się nie podoba to, że u ludzi się przyjęło nazywaniem kogoś, że jest "elo"? To jest według ciebie błąd do którego powinienem się przyznać? Ad. 2 Raperem nie jestem, chociaż wychowałem się na Hip-Hopie i mam do wszystkich ludzi związanych z tą muzyką ogromny szacunek i nie chciałbym żebyś używał mojego "nicku forumowego" do swoich mało śmiesznych aluzji, nie wiedząc czego dokonała firma PROSTO.! Ad. 3 Przepraszam cię bardzo za ten mój przeogromny błąd z tym "idiotom". Mam nadzieję, że mi wybaczysz! Ad. 4 Dyskutować potrafię, jednak dzisiaj nerwy mnie trochę poniosły widząc kolejny temat, który jest spisany na straty przez to, że zaczynają się kłótnie. Dlatego jak chcesz podyskutować to zapraszam na PW. @Edit Jak już każdy każdego poprawia to i ja spróbuje.. Na pewno piszę sie osobno, Even (patrz swój pierwszy post w temacie). Tyle..
Real Madryt fan...Tak było, jest i będzie !! ![]() Hala RAUL, Hala Madrid !! =) 14:43 You advanced from Level 99 to Level 100. 15:44 You have found a demon armor. Ostatnio edytowany przez P.R.O.S.T.O. - 19-02-2008 o 22:39. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() a tu filmik z cyklu "Jak to jest wewnątrz Etoriczka" http://pl.youtube.com/watch?v=A2Ww-BTUoTw
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() ten film to chyba ktos nokia 3310 robil
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Tak właśnie zrobiłeś, bo wątpię w to, że nie zrozumiałeś, co miał na myśli. Albo dobra, nie będę obrażać subkultur. @down Dobra, nie będę czytać, koniec kłótni.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p Ostatnio edytowany przez Hugo - 19-02-2008 o 23:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() A jednak,zirytowałem się dalszymi kłótniamy!
Każdy,kto chce porządku na forum,niech zacznie od siebie(ja staram się opanowywac). Jeżeli ktoś chce ,możnaby przejąc inicjatywę podpisu: "Pomoc za pomoc-bez kłótni" |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() A tam. W takiego tatuśka pobawisz się dwa tygi góra. Potem znuży Ciebie pomaganie innym, którzy po raz setny pytają się o tą samą rzecz, pomimo że ten sam request znajduje się 5 tematów niżej. Od tego jest opcja szukaj i niech tak zostanie.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
Mam nadzieję ,że wystarczy mi sił na długo.(nadzieja matką głupich-dlatego umiera ostatnia. ![]() Pozdrawiam Jucha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() to forum jest lepsze niz bash.org.pl ! za kazdym razem jak tu wchodze to mozna sie posmiac z glupoty co niektorych xd najs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() jesteś śmieszny, niezłe mi pojechałeś
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
|
![]() @x up up up up up zamknijcie mordy zamiast sie kłócić żal.pl
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. no to niezła dżampa nam się rozkręca ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem to, żeby podsycić kłótnie:
Sam zamknij pysk. Jak ci nie pasuje ten temat to w niego nie klikaj!
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Witamy na forum.tibia.pl kiedyś to moderatorzy byli codziennie a teraz to syf : o Nawet na żal.pl jest w miarę ![]() Cytuj:
![]() Zobacz jak nazywa się filmik na Youtube :* Cytuj:
Uderz w Puchara ! ![]() Pozdrawiam Cery. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Lomza
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() fajny : D
2:55 : HAHAHAHAHAHAHHA |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ty dla mnie jesteś 200x(ELO). W sumie to nawet nie skłamię, jak powiem, że jesteś najelo na forum ;-).
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |