![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: wloclawek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Neve Mastter
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 25
Skille: 60/61
Poziom mag.: 4
|
![]() soryy ale trzeba być noobem zeby nie wiedzieć gdzie znaleść klucz , bo tylko bardziej wieksze levele tam expia i chyba kazdy wiekszy lev wie gdzie too....
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Po co odświeżacie temat z zeszłego roku?
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: ze swojego pokoju :P
Stan: Niegrający
Imię: :P
Świat: Hiberna
Poziom mag.: 6
|
![]() eh naprawdę niektorzy ludzie są ograniczeni. ja kiedys- dawno temu
![]()
#44 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: ze swojego pokoju :P
Stan: Niegrający
Imię: :P
Świat: Hiberna
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Wiele razy na tym forum walkowany byl ten temat... No ale jak to PyLy, nie potrafia nic zrozumiec co nie.
@ Hexxio, czy jak mu tam xD Czlowieku jak nie masz nic pojecia o rozszerzeniach plikow to sie w to nie baw. Natosmiast jezeli jestes pewnyi sprawdziles to ze jest tam keylogger to wtedy mozesz poprostu zignorowac ten topic lub zglosic to Moderatorowi, a nie wyzywac i bulwersowac sie do ludzi. Nie wiem co masz do Kiperra. Pliki sa pakowane do ****** czy ******, bo szybciej wtedy sie je sciaga. Zreszta zauwaz ze pisze *.rec*****, a nie ******, a to jest roznica. Poprostu tacy ludzie jak ty ktorzy nie wiedza co mowia (tzn mysla ze sa dobzi, ale tak nie jest) denerwuja mnie i pewnie wielu ludzi tutaj. @ Unknown Niby za co ma byc ostrzezenie? Za to ze spakowal plik? N/C Wzsystkie inne fora nie czepiaja sie ze pliki sa spakowane w ******, ale niestety PyLy jest madrzejsze... @ Topic Nie ogladalem filmiku, bo nie interesuje mnie kazzo (BR Town)