|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 29-11-2008 o 23:10. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Paladin
Świat: Selena
|
![]() Szczerze gdy to obejzalem to przytulilem sie do wlasnego psa. Wiecej na ten temat nie powiem to dla mnie zbyt okrutne.
21:00 You see Redtube Hithorse (Level 10). He is a knight. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Obejrzałem prawie cały ale tylko dlatego że już mi się nudziło.
Lubię mięso ale zwierzęta powinni zabijać humanitarnie a nie podcinają gardełko obrzynają je a one jeszcze żyją. To są poje****!!! ludzie Które to minuty z tymi biednymi psami? Ostatnio edytowany przez Scofild - 29-11-2008 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Imię: Herold Pall
Gildia: Methyl Injection
Świat: Refugia
Poziom: 70
Skille: 83/54
Poziom mag.: 15
|
![]() No dobra zły przykład. Ale w filmie narrator mówił, że reakcje u zwierząt, na których testowane są nowe leki są całkiem inne niż te u ludzi, więc i tak czy siak jakiś człowiek musi to na sobie wypróbować x|.
![]() |
#46 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic Smarowanie papryka chili po oczach krow indyjskich gdy nie maja sily isc japierodle niechacy dotkiesz sie w oko i 10 minut bolu a papryka chili? Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 30-11-2008 o 00:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() To co zobaczylem w tym filmie...niedawno ogladalem jak zoltki zabijaja psy na mieso (nakladanie petli na szyje i wieszanie (nie lamanie karku, tylko wieszanie w celu uduszenia)) to tak sobie mysle, ze te psy w porownaniu do krow maja 5x bardziej humanitarny uboj.
W trakcie ogladania nieraz sobie mowilem "ide sie zajebac, jezeli czlowiek jest zdolny do czegos takiego, to nie chce nim nawet byc". Najwieksza wscieklosc u mnie wywolalo: -Sceny z bydlem -Obdzieranie ze skory zywcem -Przypalanie palnikiem "w imie nauki" Jestem rozstrzesiony...moze i mam 17 lat, ale cos takiego jest dla mnie za mocne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
nom mocne, ale wiesz jak to jest taki patolog powiedzmy, pierwszy raz zobaczy trupa- pozyga sie ale z czasem bedzie mu to obojetne bedzie jadl kanapke i rozkladal mozg na czesci dziesietne : |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
|
![]() Ej czlowiek miesa nie jedz :\\\\\
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
badania na zwierzętach są po to aby ich nie robić na ludziach bo człowiek jest cenniejszy niż jakaś małpa/świnka ale powinno się je humanitarnie zabijać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie wydaje ci się że niektóre z tych testów w ogóle są bez sensu tak samo jak obdzieranie zwierząt żywcem ze skóry ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Ja wiem, to chore, ale zrozum, że z reguły każdy test na zwierzakach ma wartość. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2007
Lokacja: Valinor
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera
Skille: 93/94
|
![]() Cytuj:
valeo' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() a może on bardzo lubi psy ? gdyby mojemu psu ktoś by coś takiego zrobił to ja bym go na buty brał przez tydzień i popijał redbulla aby mieć powera w nogach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() Cytuj:
A też kiedyś był ciekawy program o fokach i pokazywano jak na żywca się zdziera futro dlatego bo jak się zabija takimi prętami i hakami to uszkadza się często część futra, a to kosztuje... Tu bardzo fajny plakat który powinien być w sklepach z futrami ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Prostynick - 30-11-2008 o 21:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Hmm no wegetarianizm to poprostu chory wybryk ludzkiego umysłu... osoby jedzące tylko warzywa mają mniejszą kwasowość rzołądka.. - co za tym idzie dłużej trawią niektóre pokarmy co za tym idzie jakaś niestrawnosć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2008
Lokacja: o.Olsztyn
|
![]() @up and down
Wasz wybór ... Dla ciebie Thero, wegetarianie są natarczywi i narzekający. A dla mnie to mięsożercy są głusi na wszystko, i nieważne co by się nie działo będą dalej mordować bo mięsko im "smakuje" Wiem wiem jestem w mniejszości w końcu 99% polaków je mięso, ale chyba w końcu warto się obudzić i sprawdzić czy istnieje jeszcze coś takiego jak sumienie. Nawet jeśli nie sumienie to czysta logika... Po co jeść coś co nas zabija, co nie jest nam potrzebne, przed czym nasz organizm się broni! Zresztą, nie ma sensu wymieniać.. Znalazłem dosyć krótki artykuł który wymienia wiele plusów wegetarianizmu. Mogę mieć tylko nadzieje ,że go przeczytacie i się trochę zastanowicie zanim napiszecie następne bzdury.
__________________ Ostatnio edytowany przez Surojad - 01-12-2008 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
- Wikipedia O to chodziło? Może u psów inaczej to wygląda, nie wiem szczerze mówiąc. Cytuj:
@Surojad ^#$%^ ty %@#$ $@#%@#%$@. I co, miło? @Topic Nie lubię wegetarianinów. Tacy napięci są zawsze (uogólniam), najgłosniej narzekają na to wszechobecną przemoc przy pozyskiwaniu mięsa, a sami siebie mają za oświeconych tylko dlatego, że odmówią sobie kotlecika. To taki rodzaj pustego krzyku i jeżeli komuś wydaje się, że w ten sposób coś zmieni to jego problem. Gdyby za tym szło jakieś przesłanie to bym może zrozumiał, ale tak widzę tylko bandę dzieciaków postujących brutalne filmiki na forach dla młodzieży. Po co? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Problem wegetarianów jest taki :
Myśli sobie kilku kolesi - nie jemy od dzisiaj mięsa, uratujemy kilkadziesiąt zwierzaków. Problem w tym że w ten sposób sprzedawcy mają mniejsze zyski więc obniżają o x% cenę przez co ludzie kupują tego więcej i wychodzi na to samo lub na gorsze. Pozostaje wegetarianom zawsze moralny spokój. Ja jem mięso ale nie mam nic do wegetarian mimo że uważam to za nudne jeść same warzywka. ;p