|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Jugo-ten_prawdziwy - 25-12-2004 o 21:46. |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() a gdzie są yeti? odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Musze go zniszczyć! Musze, musze, musze!!!! Szykuje już mojego najcika! Zobaczymy za jakiś czas panie yeti!! Tylko dostane 20 level i skille odpwiednie!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] Ostatnio edytowany przez BadDuck - 26-12-2004 o 01:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Mój avatar to właśnie ukochany "a Deadslicer" więc prosze spojrzeć z lekka w lewą strone pod moim nickiem... Ostatnio edytowany przez Momus - 26-12-2004 o 13:02. Powód: W kwestii uzupełnienia... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() nie wiesz jakie lvl'e mieli ci gracze ?
![]() Nie no slyszalem juz wiele o Yetim, ale kto mi powie co to jest Elf druid. Bo na tibia.de dużo graczy o nim wspominało, i mówili że przebywa on w elf village, a ja ją całą przeszukałem i co...? i nic! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadam
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 120
Skille: 97/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja zwiedziłem całą Foldę kratka po kratce... i nie znalazłem Yeti. Jest więc pewne, że nie ma on stałego i ustalonego spawnu.
Co do Deathslicerów... Deathslicer - chodzący nóż, nie da się go zabić. Widziałem go w akcji jak prawie zabił palka 116 lvl, a później zabił rycka 100lvl (2 deathslicery). Knightmare przywołał parę na teście to było można sobie pooglądać. Magicthrower, Flamethrower - Filary w pokojach z faraonami które rzucaja magią/ogniem/metalowymi gwiazdkami. Nie da się ich zabić (no bo jak utłuc słup ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to mnie zmartwiłeś ![]() No ale jakby się kurde logicznie zastanowić to po cholere on ma pasek życia? Bo ma...Na jakimś ss-ku widziałem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Był na foldzie bardzo głęboko w podziemiach poszliśmy a ziomkami i go zobaczyliśmy ale było nas 3 low lev i sie baliśmy fraga ale był jak tu przed kompem siedze
._________________________________________________ ________________ Bartekcracovia Knight--->9 lev--->danubia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
o co ci biega z tym "ale bylo nas 3 low lev i sie baliśmy fraga<?? ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle to po kiego wała szłeś na same dno foldy z jakimis ziomkami<ciekawe jakie lvl ![]() ![]() ![]() ![]() I patrzyłem status zabicia na dan00bi i niema nic z yeti wienc nie do końca ci wierze. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tymi fragami to mu o deada chyba chodzi...widzialem juz kilka ss-ków z Yeti ale wszystkie miały miejsce na powierzchni foldy...jeżeli to jest prawda to Yeti materializuje się na całej foldzie łącznie z podziemiami...
poczekamy zobaczymy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() ja sie kłóce z tym ze folda ma 3 piętra! widziałem jak mój brat grał to schodzil coraz nizej i bylo jeszcze jedno zejscie (myśle ze z 5 ma). Zszedł tam i była ścieżka nie wiem gdzie prowadząca, do okoła była lawa, a dalej Fire Elementale które zabiły mojego brata :\ ( laga miał) Pewnie jest dalej coś ciekawego....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() Moze Yeti jako jedyny potwor schodzi do jaskin i wychodzi na powierzchnei...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|