|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() ''Już nawet taki ułomny jak ja(czyt. nigdy nie robiłem fake'ów) zrobiłbym lepszy, demony za małe, gfb jakieś rzadkie(chyba, że to nowy czar?), nie ma obrażeń...
wykonanie 4/10, pomysł 3/10, ogólnie 3,5/10'' Może i ten Fake jest słaby,ale skoro zrobiłeś lebszy to daj mi link ;]
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Huuh. Mam nowe slowo w mym slowniku: Wyczepisty... Jak maja byc takie Fake'i na Tibia.pl, to ta strona zejdzie na psy. Dajcie jakies Fake'i ktore sie nadaje do ogladania, komentowania, a nie takie ktore psuja humor. Ale cieple slowa otuchy sie naleza mlodej pani, pracuj dalej, a napewno cos dobrego zrobisz <lol>
![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Świat: Antica
Poziom: 170
|
![]() Ortografia ludzie ****a, ortografia. W dupie mam to, że używam wulgarnych słów, ale nie mogę patrzeć jak gówniarze - pseudo gracze Tibii ripostują.
Tibia jest dla ludzi, którzy mają "jako takie" pojęcie o ortografii, bądź językach obcych. DO NAUKI, a nie Tibia!
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Fajny Fake ale ja widze błąd....ta postać stoi niedaleko głównego wejścia do thais a na mapce jest zupełnie gdzie indziej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Co racja to racja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() Moim zdaniem BRAWO !! ludzie jesteście tacy dobrzy ? to róbcie i wklejajcie je tu ! zobaczymy czy będą lepsze ! a co do tego że te ognie które większość z was uwarza za GFB hmmm..... może i są ale ja to moge przeboleć , nom i niestety demonki za małe ale jak na 12 letnia dziewczynę (która mało zna się na Tibi) to naprawdę jest fajne !
Nom teraz będą ją przepraszał przez 30 minut na kolanach jak ją uraziłem ![]() Ps. już tu napisze WYBACZ MI ! ![]() Pss. Benitez jeżeli masz nowe słowo w swoim "slowiniku" a nie słowniku może lepiej trzymaj się słownika języka Polskiego
Dla ciebie ktoś jest całym światem , dla innych jest tylko zwykłym człowiekiem Ostatnio edytowany przez Karher - 13-01-2005 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Topic Oops widzę, że byłem zbyt subiektywny ![]() Pomysł: 100000/10 Wykonanie: 10000000,32/10 Oops, sorry zapomniałem dopisać "minus", popsuł mi się klawisz ![]() EDIT! Już działa ![]() ======== * - jakby ktoś się nie domyślił to oczywiście nie jest ocena, ocenę dałem w poprzednim poście w tym temacie. Robię to na złość MrówQce ![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 14-01-2005 o 16:52. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Kaz/danubia
![]() |
![]() Nie czytalem odpowiedzi moze to juz bylo ale na 1 rzut oka 4 bledy:
1. Nie ma obrazen od tego ue 2. Demony za male 3. skille sa otwarte a masz opcje wylaczona 4. masz magic long sworda i tarcze a on jest 2 reczny
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Magic longsword jednoręczny???!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Epsilion
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Ale z was dżentelmeni nawet kobiety nie umiecie uszanowac. Zrozumcie że to jej pierwszy fake!! Postawcie sie w jej sytuacji jak by to was tak wszysyc jechali!! Czlowiek uczy sie na bledach! Ja np nawet takiego nei zrobil dla mnei bomba i powiedz siostrze zeby wiecej robila ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#52 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @KLiF
Hehe, ty nie wiesz jak po mnie jechali i co sobie musieli o mnie pomyśleć jak zrobiłem temat, że jedna stronka o tibi oszukuje ;P. Zrobiłem to co powienienem, przeprosiłem i od tej pory zastanawiam się 3 razy zanim coś napiszę... A w dordze odpowiedzi na twojego posta: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() @Topic Czekam na kolejne, lepsze fake'i. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nic tylko bić brawa ludzie czepiają się błędów a w własnej pracy ich nie widzą jak już mówiłem BRAWO !! za ten fake ! i będe go bronił do końca
![]() |