|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja jedynie słyszałem o koceniu w szkole średniej ale o gimnazjum nigdy nie słyszałem a wiem bo ja,moja siostra,i 2 nasze koleżanki byliśmy w zupełnie innych gimnazajch i nigdy nic nie mówili o koceniu sam w 1 klasie gimnazjum nie miałem kocenia i nie słyszałem by w gimnazjum było ani w moim ani siostry ani koleżanek nikt kto był w innym gimnazjum nigdy nie mówił że go kocili tak jak mówie słyszałem tylko że w średnije szkole jest ale w gimnazjum...widze że jeszcze sporo nie wiem
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() heh ja nigdy nie mialem przyjemnosci byc koconym ;P a teraz jestem w 2LO... kici kici male noobki xD
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak myślicie, czy jak bedziemy chodzi w 4 chłopa z czego 2 wiekszych od niejednego licealisty bedą się dowalac?
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No cóż... u nas w gimnazjum nie występuje kocenie, w takiej formie jaką przedstawiacie. Nauczyciele byli zapobiegliwi i klasy drugie musiały przygotować przed szkolną imprezą takie nieduze zadania dla Ia i Ib. No i tak się zaczęło: tunel (trzeba było przechodzić przez niego na kolanach) wypełniony makaronem i szyszkami (kuje jak cholera), no i konkurencje jeden na jednego (jedna osoba z B, jedna z A). Z tych konkurencji była największa polewka. Mnie posadzili z taką jedną magdą za stołem naprzeciwko siebie. Miałyśmy na gwizdek walnąć w pieniążek leżący na środku stołu (kto pierwszy). Zasłonili nam oczy, a zamiast pieniążka położyli jajko. Zgadnijcie co było dalej xD.
No i karmienie czosnkiem, mam nadzieję że w tym roku tez się coś takiego przyjmie ![]() A liceum? Poczekamy - zobaczymy. Ja mam jeszcze rok. Ostatnio edytowany przez Eileen - 01-09-2005 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() U mnie w budzie jest zero kocenia niby sie smieja troche, ale np. jka bylem rok temu pierwszy raz to na schodach obok klasy siedzieli sami goscie z trzecich klas. Musialem przejsc, ale wiedzialem, ze bedzie przerabane no to przechodze zatrzymuje sie na chwile i slysze tekst "Przepusccie koty" :P Wiec przez rok nigdy sie nei balem o to ;p Ciekawe jak bedzie za dwa lata w liceum ;d
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Knight
|
![]() Sracie przed koceniem? Napisza wam Kot na czole i placzecie ? wody w domyu nie macie? Ja sie sam daje kotowac i nie placze, wiem ze to zabawa
i dlatego potrzymuje zasady ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Insane The Balrog Child
Profesja: Sorcerer
Gildia: Abandon
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 19/23
Poziom mag.: 28
|
![]() heh kocenie pff
![]() ![]() ![]() ![]() w LO TECHNIKUM itp juz kocenia neima, a jak ktos ci cos zrobi nawet neimusisz byc jakism sprzedawczykiem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Poziom: 69
![]() |
![]() U mnie właściwie słyszałem tylko o mazaniu, i doświadczyłem tego. Pomazali mnie kilka razy, bo tamci 3klasiści mnie nienawidzili za wygląd(?).
Teraz zdałem do drugiej klasy gimnazjum, ale nie będę kocić, najwyżej się z młodzych trochę ponabijam, nic więcej. Kocenie to zabawa dla debili. Ostatnio edytowany przez Wikt - 01-09-2005 o 15:20. Powód: pomyłka |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Tak ogólnie, to u mnie w ogóle nie powinno być czegoś takiego jak kocenie - uczę się w zespole szkół... Ale oczywiście, przecież jakby można było się obejść bez durnych zwyczajów, przecież nikogo to nie obchodzi, że komuś to się nie podoba
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Kocenie w LO?
![]() ![]() A w gimnazjum to nic strasznego jak kaza ci cos zaspiewac, ale jak kaza ci skakc przez linie to masz przerabane. ![]() @Kamos & Shan Szykujcie sie!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zepobesu
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
|
![]() Kocenie to zabawa debili którzy myślą ze jak sa starsi to se mogą...według mnie mierzenie zapałką parapetów, moczenie nóg itp. w kiblu wołanie za kimś „kici kici” to poniżanie jej. Przeważnie robią to te osoby które same były kocone , myślą ze to świetna zabawa. Dla kogo?? Dla nich?? Pewnie już sami zapomnieli jak to było być KOTEM...-.-
Takich ludzi trzeba zignorować i iść dalej... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() U nas w gim znajomi koca znajomych w formie zabwy
![]() Gorzej jak koci sie z przypadku
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... wystarczy strugadź zioma i nie trzęść portami , jak przechodzą , mnie nikt nie kocił (no raz miałem mierzyć parapet , ale i tak nie zmierzyłem do końca , bo mi sie znudziło i odszedłem od nich , oni"zostań kocie" , a ja w dupie mam i odchodze jakby nic sie nie stało) i nie zamierzam sam kocić , chyba , że sie trafi jakiś łepek , którego znam , niektórzy przeginają z koceniem i myślą , że dużo mogą , ale nie lubie też takich zasrańców , którzy biegną do dyra jak ktoś im powie "kici kici" , bo i tak najwyżej dostanie w******* po szkole , a dyro nic nie zrobi , bo też by mu w*******ili xD ... w sumie mam fajną szkołe i musiałem sobie przypomnieć jaka jest c***owa , bo bym już zapomniał przez te 2 miesiące ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja kocony nie byłem, bo miałem kumpli
![]() A teraza to tylko ledwo "kici kici" dla zabawy ![]() A w liceum też raczej kocony nie będe, bo ide tam gdzie wszyscy kumple więc jest luz.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() 1 dzień w szkole minął nadzwyczaj dobrze , a kocenie w mojej szkole odpada na bank <chyba ,że się mylę> !!!!
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Hahaha. Kocenie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Ja znam za dużo w mojej budzie za dużo osób znam. Obawiam sie liceum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
![]() |
![]() U mnie w szkole jest dzien kota 2x wrzesnia, i koci sie takrze w pierwsze dni szkoly, tylko ze wszystko jest pod kontrola i mozna tylko mazac markerami (zadnej agresji) po twarzy - ja zmylem sobie w domciu i bylo wszystko wpozadku...
|
![]() |
![]() |