![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Ja *******e, ale s*******ine z was mam =]
Ok, zacznijmy od Acko ![]() Acko, hm czy mi sie zdaje czy chodzi o akcje z Morita De'Vrie? Otoz to, jezeli to o to chodzi to Morita byl wtedy w Unit, obecnie jest w freedom ![]() @Qpall Ladne waste sd, brak m walli, gdzie byla utani hur? Dlaczego nie blokowales tego Knighta? Dlaczego nie waliles sd z bp tylko rzucales na ziemie i pozniej sd? LOL, Nice pvp =] @Eris-Tor heh, co tam moj lizodupku? =] Dalej sellujesz runy garimo i lizesz dupe polowie Unitowi? Ladny z ciebie zbirek, sd na green? No przy sorcach tak jest rozumiem jakby bylo wiecej sorcow i sd bys ***al ale sam z knightem z ktorym nie zrobiles combo exori i sd Lol. @Misiekmen Knightci zazwyczaj sa noobami czyz nie prawda? Pvp Knightow jest gowniane poniewaz nie moga uzywac takich Run jak SD lub czegos mocniejszego, zreszta knightci zadko uzywaja run oprocz uhania wiec do pvp nie mam nic do zarzucenia, ale brak chestow, brak blokady, czysty atack i follow, w skrocie "Nie ma Mocnych" Panowie =]. @Raxxel Co tu duzo mowic, hm, wiekszej cioty na takim lvlu nie znalem nigdy. Teraz jest nowy owner, ale ***ac to i tak jestes ciota dla mnie ![]() @Gildia Raven Lol, jezeli jestescie takie cfaniaki to wystartujcie do Unitu a nie na forum tibia.pl piszecie cytuje "Potrzebujemy runki na wojne" lub inne w tym stylu posty. Napisz cos takiego na tibia com, zobaczymy czy Unit bedzie sie patyczkowal czy ci wy*******i sd w czolo i cie strapuja =] Wasza gildia, co tu duzo mowic... Moim zdaniem jest najgorsza jaka znalem, wspomne tutaj o 3 noobciach, Saturas, templerr, raxxel to sa ziomki ... NIE BIERZCIE Z NICH PRZYKLADU !! Fajnie bylo jak bylo sie w Fearless nie, i jako pierwsi zaplaciliscie Unitowi zeby byc free nie? Oh, czyzbym za duzo gadal? Wy***ane w was mam, Toshibo nowy owner tez nie leprzy =]. @Pk Squad Wasze pk chary mi sie kojarza, i to bardzo dobrze ![]() Chyba was za*******e za to ze mnie nie wzieliscie na akcje! :[ Nie pekajcie nie wydam was =] Zawsze Lojalny Maurhex =]
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nic dodać nic ująć... ![]()
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 30-09-2005 o 18:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajne ale czemu nie wyrzuciles tego eq do wody??;> albo chociaz fsa...
![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ten film dedykuje panom Raxxel oraz Patrykol Knight, oglądnać końcówkę jak powinno się mnie ubić http://rapidshare.de/files/5714078/ameno.rec.html
![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() omg co za nooby wiekszy to w siwiecie nei widzialem zeby 3 h lvle nie mogly zabic 30 lvl lol???? to trza byc kaleko tlye razy mial red hp i nic ehh n.c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol, czyzby eris i reszta lizodupow z raven naslali na ciebie unit? =]
Smieszne hah =]
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() w 2 slowach sie zmieszcze " Maurhex NOOB " PozDro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() @up: Nie ma to jak bardzo szczególowa i dokladna argumentacja, co?
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() hah, masz jakis argument zeby nazwac mnie noobem? Podaj mi choc jeden z nich ktory bedzie zgadzal sie z prawda
![]()
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
![]() |
![]() Cytuj:
w kazdej chwili mowisz? daj mi taki lv jak ty i spoko cfaniak Belchatów rlz pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() fajny pking tylko malo ofiar ;p a co do misiekmena i opalla to coz...jeszcze misiekmena rozumiem-knight , nie musi miec odbrego pvp(i nie ma
![]() jak macie kogos na danubii do pking u to sie z eman na gg skontaktuj skombinujemy jakas wieksza ekipe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nie Ważne
Stan: Tutor
Imię: Dameves
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 71
Skille: 86/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Pozdro dla nagrywajacego filmik... Ci 3 to nooby sam Najt moglby cie ubic melle+exori ewentualnie jeszce explo mozna
![]()
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak jesteś gościem stary ![]()
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() misiekmen - moge sie zalozyc ze moje pvp jet lepsze od twojego..i to znacznie ;P...bez urazy ale twoje pvp to porazka jest..
Madreth - a to sorx ;] nie jestem w temacie , nie gram na titanii ;P ale z jego komentow wyniak ze biora - szkoda run bo wojna itp ![]() Pozdro ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
![]() |
![]() misiek ty i wojna??
szkoda run? to po co opall na*******al we mnie jak glupi z tych sdkow do tego na full hp? wez sie nie tlumacz moze ja nie mam swietnego pvp ale to co wy pokazaliscie to byla porazka
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() ~
<10 znaków> Ostatnio edytowany przez Sairus - 02-10-2005 o 16:18. |
![]() |
![]() |