|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trudrie Saripud
Profesja: Elder Druid
Gildia: Niema
Świat: Danubia
Poziom: 25+
Skille: ;p
Poziom mag.: 30
|
![]() e tam jak masz uhy i umiesz uzywac zawsze sie da pk uciec chyba ze trapna,nie wyobrazam sobie grania na no pvp ,brak emocji w czasie walki z innymi,brak wojen gildi ,brak zemsty na tych co skrzywdzili ciebie badz kolegow,a do tego Ciaglego strachu to da sie przyzwyczajic,duzym minusem jest nato miast to ze nie morzesz afkowac(szczegolnie magicznymi-latwy cel duzy loot),wiele razy padlem sorcem przez to teraz mam palka i jest ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
|
![]() To już chyba wiesz dlaczego nie gram na lumierze! ;p
Nie polecam takich światów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Non pvp jest rox, szczególnie Luminera. Ja nie gram na servach pvp, ponieważ mialem kiedys palka na 11 lvl zrobilem mu 70 dist i...... , a co do skillowanie jest sposób na noobów
![]() peace |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
|
![]() Boshe ja z takich ludzi niemoge -.- marudza ze niemoga zabijac to po hu... wybrales taki server zal.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Właśnie zacząłem sobie grać na Refugii, zrobiłem 25lvl i 25mlvl w ciągu tygodnia, zainwestowałem w eq, a na noobów i newbie/niepotrzebne skreślić znalazłem parę sposobów, które zazwyczaj skutkują :> - jeżeli noob/newbie przychodzi do cave, a ty tam expisz, a jak on zobaczy, że potworków nie ma, po paru chwilach sobie pójdzie, albo da loga (częściej :>) - nie reagujcie na światach non-pvp na gadki z innej strony typu: ,,noob", ,,twoja stara", tylko dajcie ignore i pomyślcie: ,,to tylko jakiś idiota, zaraz sobie pójdzie" - rozumiem, że jeżeli sobie skillujemy i ktoś wybije nasze potworki, można się wnerwić ( mi dzisiaj parcelki ktoś zabrał ). Ja zacząłem chodzić za nim i zabijać jego potworki i zabierać loota z nich. Doszło do tego, że mnie przeprosił i jeszcze dopłacił 100gp ![]() - prawdą jest, że banda 10-25lvl sorców wbijająca się na expa nie jest miła, warto pocieszyć się faktem, że oni maksymalnie dojadą do 30lvl i dadzą se spokój - zachęcam też do kupienia pacca ![]() ![]() @EDit Zapomniałem wspomnieć o kradzieży lootbagów ! Wystarczy kupić sobie kiedyś pacca,zrobić postman quest i nie ma z tym problemu, gdyż skrzynek pocztowych na expowiskach najczęściej obleganych nie brakuje. Nawet jak zrobisz postmana, w czasie, gdy będziesz miał pacc na koncie, a kiedy pacc sie skończy, postman zostaje :> Pozdrawiam! Ostatnio edytowany przez Mithgar XX - 24-05-2006 o 14:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Świebodzice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tarantallegra
Gildia: Slayers of Eternity
Świat: Luminera
Poziom: 63
Skille: 15/23
Poziom mag.: 55
|
![]() Wczoraj wlasnie mialem szczyt takie qr***y, siedzialem se na gsach na darashi i co chwile nooby od 25-40 lv podchodzily i mi parcele wywalaly... dlatego chyba zmieniam swiat na pvp, tam przynajmniej kolesiowi cos moge zrobic w zamian...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Sam zacząłem grać niedawno na serwerze non-pvp, ponieważ nie mam za bardzo czasu teraz na grę to pomyślałem, że non-pvp jakoś skróci mi czas gry blechhh.
@Hehehehe sam doświadczyłem niedawno takiej sytuacji, że koleś mnie blokną żeby mnie zabił cyc, przed którym uciekałem strzelając do niego z roda. Niestety nasz bloker miał niski lvl i cycek z jego strony który nagle się zrespił niewiadomo gdzie też zaczął go atakować xD ten w pośpiechu zaczął uciekać xD i puścił mnie wolno. Huehuehueh to chyba jest minus tych serwerów co? Przynajmniej będę wiedział, żeby sobie załatwić jakieś m-walle woa! Może padnie jakiś nuupek : p |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() Ja gram na swiatach pvp oraz NON pvp. Gram na Harmonii
![]() ![]() ![]() Hail Harmonia\Obsidia ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 61
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Oj zdziwil bys sie nawet na pacc sa NOOBY !
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() ja pierdole-.-'
npvp - lamao style pvp - normalna gra koniec tematu ![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
|
![]() prawda jest taka że h-lvl które grają na non-pvp są to najczęściej ludzi którzy dostali kopa na pvp i już mają dosyć pvp żeby znowu nie dostać...
Nie bedzie mial nigdy prawdziwych przyjaciol ten, kto nie leka sie robic sobie wrogow..."William Hazlitt" --------------------------------------------------- Ryba bez roweru to jak Czlowiek bez Religi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Nie ważne ;D
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 18
|
![]() Na każdym świecie znajdzie się grupka ludzi którzy będą blokować i tego nie zmienisz. Mnie dzisiaj przyblokowała panna z 50lvl. Ale Trochę doświadczenia w takich sytuacjach da się uniknąć deda..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Jesli chcecie jakies urozmaicenia na non pvp typu Pvp Areny, to biegnijcie na servy pvp -.-'' To ze tam nie umiecie grac jak 90% polakow, to nikogo nie obchodzi..
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Twój wybór grasz na no-pvp nie spodziewaj sie ze nie bedzie tam nobków
![]() pzdr ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
|
![]() Cóż, coś kosztem czegoś.
Na NoN-PvP ludzie mogą Cię bezkarnie blokować (przynajmniej teoretycznie bezkarnie) i doprowadzić Cię w ten sposób do deada, na PvP natomiast te noob-charki zamiast blokować zaczęłyby Cię nawalać - efekt byłby taki sam. To jest Tibia i tutaj nie można być zbyt przywiązanym do życia. Ja osobiście nie żałuję wyboru (NoN-PvP Candia), przynajmniej mogę w miarę spokojnie AFK'ować. Fakt, nieraz mnie co niektórzy bardziej cwani low-lvl denerwują (choćby wczoraj dwie osoby mnie zablokowały na sternum i nie chciały puścić dalej bez płacenia, ale report i szybka interwencja GM zapobiegła mojemu osiwieniu wskutek nerwów), ale cóż - to wciąż jest tylko gra. |
![]() |
![]() |