Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-01-2006, 14:52   #41
Filthy
Zbanowany

Filthy's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Sanok

Imię: Sephiroth
Gildia: SOLDIER
Świat: Promised Land
Wyślij wiadomość przez ICQ do Filthy Filthy ma numer GG 2652863
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szalony Nurkowiec
Każdy kto tak powie o naszych filmach zostanie uznany za Wielkiego Brata (już wyjaśniam: mam brata którego też nie śmieszą takie śmieszności no i on jest INNY, bo jakoś większość ludzi to śmieszy).
my po prostu więcej wymagamy. nie bawi nas takie byle co. tak to większość ludzi potrafi . z trafka czy bez. a wyraziłęm swoja opinie zeby wam sie w głowach nie poprzewracało dlatego, że wszystkim sie podoba. wiem ze jestem inny i dobrze mi z tym. śmieje sie z tego typu rzeczy jak np. moi koledzy cos takiego robią albo pare innych tego typu filmików widziałem to mnie smieszyly. ale do waszych jakos nie moge sie przekonać. pozdro dla was.
Filthy jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-01-2006, 16:37   #42
matkow21
Użytkownik Forum

matkow21's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym

Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filthy
my po prostu więcej wymagamy. nie bawi nas takie byle co. tak to większość ludzi potrafi . z trafka czy bez. a wyraziłęm swoja opinie zeby wam sie w głowach nie poprzewracało dlatego, że wszystkim sie podoba. wiem ze jestem inny i dobrze mi z tym. śmieje sie z tego typu rzeczy jak np. moi koledzy cos takiego robią albo pare innych tego typu filmików widziałem to mnie smieszyly. ale do waszych jakos nie moge sie przekonać. pozdro dla was.

Czyli jednak jesteś "inny" :> ? A po drógie może obejżałeś ze 1-2 filmy i już nasz oceniasz a było ich z 20 : ]

[01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się?
[01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas
matkow21 jest offline  
stary 07-01-2006, 17:23   #43
Zuno Ryder
Użytkownik Forum

Zuno Ryder's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: o/ Avantasia
Świat: Xerena
Poziom mag.: 45
Zuno Ryder ma numer GG 7215823
Domyślny

Cytuj:

jak ci sie nie podoba to po kiego ... sciagasz...

Skończ Waść, wstydu oszczędź.
stary 07-01-2006, 19:33   #44
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Wbijajcie na nasze forum dziś dodaliśmy nowe filmy a przede wszystkim rejestrujcie się strona jest czysta więc jeśli ktoś napisze że to jakiś virus to pojade i wypatrosze : [[ !!

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline  
stary 07-01-2006, 19:50   #45
Szalony Nurkowiec
Użytkownik Forum

Szalony Nurkowiec's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Chodnik pod Luxem

Domyślny

Nagraliśmy dzisiaj trzy filmy o Harrym Potterze: Kamień Filozoficzny, Komnata Tajemnic i Czara Ognia oraz, ze względu na popularność, Zakład Psychiatryczny!! Ale tym razem jeśli chcecie je ściągnąć wbijajcie na nasze forum www.gacek.forumer.pl i rejestrujcie się
stary 07-01-2006, 19:56   #46
Filthy
Zbanowany

Filthy's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zuno Ryder
jak ci sie nie podoba to po kiego ... sciagasz...

Skończ Waść, wstydu oszczędź.
w przeciwienstwie do ciebie nie jestem jasnowidzem, który widzi treść przed ściągnięciem... nikt nie jest idealny tak jak TY !
0 samokrytyki panowie... zamiast powiedziec ze przyjeliscie slowa krytyki albo wogóle przemiliczeć mój komentarz to musicie sie wykłucać.

ściągnąłem akurat 3 filmy i żaden mi sie nie podobał, więc nie bede sciągał więcej.

TO JEST TYLKO MÓJ KOMENTARZ !!!

więc nie róbcie z tego całej afery. jak juz napisalem wczesniej napisalem tamten komentarz zeby wam sie w głowie nie poprzewracało od dobrych komentarzy. Czasem jak oglądam coś głupiego to nawet mi sie nie chce tego komentować, ale ten film wg mnie wymagał komentarza.

PS. Przyznaje się do tego, że jestem inny, bo 80 % osób na tym forum to idioci, więc w sumie to jestem dumny z tego, że jestem inny od nich.

Ostatnio edytowany przez Filthy - 07-01-2006 o 19:58.
Filthy jest offline  
stary 07-01-2006, 20:00   #47
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
w przeciwienstwie do ciebie nie jestem jasnowidzem, który widzi treść przed ściągnięciem... nikt nie jest idealny tak jak TY !
0 samokrytyki panowie... zamiast powiedziec ze przyjeliscie slowa krytyki albo wogóle przemiliczeć mój komentarz to musicie sie wykłucać.

ściągnąłem akurat 3 filmy i żaden mi sie nie podobał, więc nie bede sciągał więcej.

więc nie róbcie z tego całej afery. jak juz napisalem wczesniej napisalem tamten komentarz zeby wam sie w głowie nie poprzewracało od dobrych komentarzy. Czasem jak oglądam coś głupiego to nawet mi sie nie chce tego komentować, ale ten film wg mnie wymagał komentarza.

PS. Przyznaje się do tego, że jestem inny, bo 80 % osób na tym forum to idioci, więc w sumie to jestem dumny z tego, że jestem inny od nich.

Trombusiu tak się składa, że Zuno Ryder nie jest z naszej paczki i wyraził własną opinie na twój temat co niemiało nic wspólnego z nami! więc proszę cie nieobrażaj nas tylko jego ;>

-=DanieL=- jest offline  
stary 07-01-2006, 20:02   #48
Filthy
Zbanowany

Filthy's Avatar

Domyślny

nie wiem czy umiesz czytać ze zrozumieniem, ale tam nie ma napisane, że akurat WY jesteście w tych 80 % ;]
Filthy jest offline  
stary 07-01-2006, 20:04   #49
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie wiem czy umiesz czytać ze zrozumieniem, ale tam nie ma napisane, że akurat WY jesteście w tych 80 % ;]
"zero samokrytyki panowie" A do kogo to było do 80% ludzi z tego forum cfaniaczku : > ? nie! to było do nas

-=DanieL=- jest offline  
stary 07-01-2006, 20:08   #50
Szalony Nurkowiec
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

Nie musisz pisać krytyk żeby nam się w głowie nie poprzewracało bo my będziemy kręcić dalej małpeczko i ty nic nie zmienisz. A tak w ogóle to dlaczego TY nie przemilczysz słów krytyki skoro jesteś taki cwany?? A jeśli chodzi o te twoje czytanie ze zrozumieniem to skoro 80 % ludzi (czyli ci którym podobają się nasze filmy) według ciebie są idiotami to my jeszcze bardziej, już się nie wykręcaj.

Ostatnio edytowany przez Szalony Nurkowiec - 07-01-2006 o 20:12.
Szalony Nurkowiec jest offline  
stary 07-01-2006, 20:10   #51
Filthy
Zbanowany

Filthy's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
"zero samokrytyki panowie" A do kogo to było do 80% ludzi z tego forum cfaniaczku : > ? nie! to było do nas
To, że 80 % osób na tym forum to idioci to informacja ogólna, więc nie musze jej do nikogo kierować. Aż sie prosisz żebym przyznał, że się do nich zaliczacie, ale nie jestem chamem i nie będę wyzywał was od "Trąbusiów i cfaniaczków".
Filthy jest offline  
stary 07-01-2006, 20:14   #52
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
To, że 80 % osób na tym forum to idioci to informacja ogólna, więc nie musze jej do nikogo kierować. Aż sie prosisz żebym przyznał, że się do nich zaliczacie, ale nie jestem chamem i nie będę wyzywał was od "Trąbusiów i cfaniaczków".

Nie wykręcaj się tylko powiedz do kogo było to "Zero samo krytyki panowie" bo mówiłeś , że do nas nic niemówiłeś tylko mówisz ogółami a to my jesteśmy "ci źli "

-=DanieL=- jest offline  
stary 07-01-2006, 20:15   #53
Szalony Nurkowiec
Użytkownik Forum

Domyślny

Już się nie wykręcaj bo co za różnica kogo nazwałeś idiotą. I tak jesteś cham i tak (według ciebie). Oczywiście nie mówię że ja nie jestem chamski, ale tutaj to po prostu już się wykręcasz i mieszasz ile wlezie.
stary 07-01-2006, 20:18   #54
Filthy
Zbanowany

Filthy's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Nie wykręcaj się tylko powiedz do kogo było to "Zero samo krytyki panowie" bo mówiłeś , że do nas nic niemówiłeś tylko mówisz ogółami a to my jesteśmy "ci źli "
0 krytyki było do was, a jak jest to dla was obraźliwe to jednak stwierdze, że zaliczacie się do tych 80 %

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szalony Nurkowiec
Już się nie wykręcaj bo co za różnica kogo nazwałeś idiotą. I tak jesteś cham i tak (według ciebie). Oczywiście nie mówię że ja nie jestem chamski, ale tutaj to po prostu już się wykręcasz i mieszasz ile wlezie.
Kolejny który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Idiotą nazwałem 80 % tego forum ! A dopiero kilka linijek wyżej pisze, że sie do nich zaliczacie, co stwierdziłem po tym, że nie potraficie przyjąć krytyki tylko musicie sie wykłucić.
Filthy jest offline  
stary 07-01-2006, 20:20   #55
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
0 krytyki było do was, a jak jest to dla was obraźliwe to jednak stwierdze, że zaliczacie się do tych 80 %

Kolejny który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Idiotą nazwałem 80 % tego forum ! A dopiero kilka linijek wyżej pisze, że sie do nich zaliczacie, co stwierdziłem po tym, że nie potraficie przyjąć krytyki tylko musicie sie wykłucić.

Wykłucał się z tobą Zuno Ryder nie ja więc wypraszam sobie

-=DanieL=- jest offline  
stary 07-01-2006, 20:27   #56
Plastex
Użytkownik Forum

Plastex's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity

Plastex ma numer GG 2590440
Domyślny

Denne te filmy. Wiem czemu wam się tak podoba dom wariatów. Gdy miałem 12 lat też się cieszyłem, że widzę orgazm.
stary 07-01-2006, 20:29   #57
Szalony Nurkowiec
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Tak tak tylko że ja napisałem to jak jeszcze tego posta twojego nie było więc nie nie pisz mi tu że nie umiem czytać ze zrozumieniem.
stary 07-01-2006, 20:31   #58
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Plastex
Denne te filmy. Wiem czemu wam się tak podoba dom wariatów. Gdy miałem 12 lat też się cieszyłem, że widzę orgazm.

szkoda że oglądałeś tylko 1 albo 2 a już oceniasz ; > i kolejny forumowicz który mówi ogółami n/c ale to twój komentarz i wcale niemam zamiaru go krytykować

-=DanieL=- jest offline  
stary 07-01-2006, 20:31   #59
Szalony Nurkowiec
Użytkownik Forum

Domyślny

A w jakim wieku cieszyłeś się że MASZ orgazm się z ciekawości zapytam?

Ostatnio edytowany przez Szalony Nurkowiec - 07-01-2006 o 20:34.
Szalony Nurkowiec jest offline  
stary 07-01-2006, 20:40   #60
matkow21
Użytkownik Forum

matkow21's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:

coś ci niepasuje to się w temacie niwypowiadaj tylko zaśmiecasz is enabijasz posty choĆ już licznika nie ma publicznego a może dla satysfakcji??

@plaxtex czy jak mu tam
Czy my się tym podniecamy??TO był psyhiatryk czyli orbią coś nienormalnego czyli coś co niepodnieca ale jest wręcz chore.Ja wiem że ciebie takie żęczy podniecają ,a lat masz dalej 12 pewnie cfaniaczku i oglondasz prazylijskie orgazmy.

[01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się?
[01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas
matkow21 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania