|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zin Falo
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 61
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Tak samo jak ze smiercia Papieza polaka miala byc żałoba przez 7 dni a oni gadali ciongle to samo bo miali z tego ""zniwo"" ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibijski - 26-04-2006 o 12:40. |
||
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Teraz tak sie wnerwilem ze na gg ustawilem opis:
Cytuj:
A mnie dobiło zdanie 'Mój kolega jest knightem i wali z axa, a ja jestem druidem i walę z różdżki' ][_ ([]) ][_ TVN = ![]()
Ostatnio edytowany przez Aggro - 26-04-2006 o 13:01. |
|
![]() |
![]() |
#43 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Przecież to jest śmieszne i żałosne.
Media robią coś z niczego, grają w grę, o której nie mają pojęcia. Gdybym nie znał Tibii i wysłuchałbym TVN, kurier czy inne media, które przedstawiają tak tibię, zrozmiałbym tak: "Logujesz do gry, wchodzisz na kolejny etap, zdobywasz kolejne etapy, sprzedajesz postać i znowu od nowa." btw: Podobała mi się wypowiedź naczelnego gazety "Click". ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez chesek - 26-04-2006 o 13:18. |
||
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Jeśli chodzi o aducyje z radia, to coś mnie zaciekawiło. Na końcu rozmawiają z psychologiem który zna się na rzeczy - co było dla mnie szokiem. Koleś mówił naprawdę mądre rzeczy, szkoda, że TVN lub TVP3 brało jakis "specjalistów" którzy nic na ten temat nie wiedzieli i gadali same głupoty. No i sorry, że nie załatwiłem jej wcześniej i macie ją dopiero teraz, ale wystąpiły pewne problemy i Drom dostał to odemnie dopiero wczoraj wieczorem.
![]() Ciekawe czemu Ojciec Imperator jeszcze nie zakazał gry w Tibię. Ale to raczej dobrze, bo ja nie chcę tracić kompa albo wisieć na szubienicy w centrum miasta ![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ponurason
Gildia: Excalibur Soulz
Świat: Lucera
Poziom: 24
Skille: 55/53
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() "Mój kolega jest knightem i wali z axa, a ja jestem druidem i walę z różdżki"
Media zawsze się czegoś czepią żeby wyszło na wierzch. Ja już gramrok a się tak nieuzależniłem i nie mam zamiaru. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Cale to zamieszanie w mediach olalem z gory na dol ;] to ich problem nie moj...
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() W kazdym razie wielkie gratulacje dla redaktora Clicka i "Administratora Tibii" (to mnie rozwalilo hrhr) Bartosza Przyszlak(a)[Srry Drom..Nie bij mnie, ale nie wiem jak odmieniac twoje nazwisko]!!
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Pior'firebladde
Gildia: Observators
Świat: Thoria
Poziom: 48
Skille: 73/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Tak trzymaĆ!! tak trzymać.... jestem tegosamego zdania co TY dr.om onu muszą sie czymś zająć te medja zamiast pużczać filmy puszczają jakieś idjotyczne programy.... ale już 16 lat w pl. można przywyknąć ![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Siemka, ej mam pytanko, w tym mp3 , pod koniec profesorek mowil, ze jakis gracz "Fatality" jest podobno najlepszy ;] wie ktos w jakie on gierki gra? moze ma swoja stronke internetowa? poda ktos? albo zna jakies szczegoly o nim?
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur
Imię: Dark lord sauron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Goblins of moria
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
|
![]() A ja sie bede powtarzac do bólu
![]() ![]() W chinach ktos umarł przed kompem i nic z teog nie zrobili... w polsce znerwicowany dzieciak pobił matke idiotke i odrazu tibia=smierc xD tylko w polsce takie fixy, a co do demon helmet solo << RESPEKT >>. PS. jezeli te kupki czerwonych pixeli to brutalnosc to niech sobie dziennikaze z TVN ( Złoooo ![]() @edit po obezjzeniu materiałow napizse jeszcze Konrad Kępa - Powinien raczej grac w smerfy niz w tibie -.-.... Tvn i Tvp 3 upadły jeszcze nizej niz zawsze były xD. a całe zamieszanie mam w dupie poniewaz moja mama umie myslec i na pewno nie da sie przekonac Tefałuenowi i Tvp ![]()
Say it again, say it again (We won't die) Ostatnio edytowany przez rads0n - 26-04-2006 o 14:48. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Leszno
Imię: Evens Knight
Gildia: ~Zobacz Sobie~
Świat: Pythera
Poziom: 78
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() TVN Rox
![]() ![]() ![]() ![]() Jest on prawdopodobnie pierwszym magiem, który wykonał w pojedynke Demon Helmet Quest. <--- Nemtor tez juz robil DH solo przed Taifunem bodajze ![]() ~Mine PL rox ![]() ~English tez zreszta ![]() Ostatnio edytowany przez Evens - 26-04-2006 o 14:48. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa
Imię: Necro the bimbrownik
Świat: Morgana
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
|
![]() najlepsza jest scena z artykulu tvp3 jak typek pada na berku
![]()
#53 |
Guest
|
![]() gz odpowiedź w radiu rozjaśniłeś im umysły
|
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Afff przez jednego psychola taki syf :|...
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
|
![]() hehehehe-już to widzę międzynarodowa afera "naród niemiecki wypaczającą psychikę grą tibia chcą zniszczyć świat i rożpocząć IIIwojnę światową. trzeba zniszczyć Tibię!!!!"
|
![]() |
![]() |
#56 |
Nikt ważny
|
![]() Jeśli chodzi o materiał z TVP3 to moim zdaniem na uwagęzasługuje jednie wypowiedź tego filozofa, który chyba jako jedyny dokładnie zobrazował ten "problem". No jeszcze na uwagę zasługuje wypowiedź naczelnego "Clicka".
Patologia patologią, ale szukanie problemu w narządziu, to nawet nie można nazwać tego pójściem na łatwiznę, to jest próba rozwiązania problemu nie badając zagadnienia. Innymi słowy- amatorszczyzna. Nie rozumiem czemu oni tak się czepiają faktu, że można zabić posać innej osoby, to pzecież nie jest atak fizyczny tylko wynik jednej z podstawowych stron ludzkiej natury- rywalizacji. To, że niektóre parapety widzą w tym coś więcej to wynik ich JUŻ uszkodzonego mózgu. PS. Drom i znowu nie dałeś zdjęcia z moim advancem..... już cię nie lubię ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 26-04-2006 o 15:12. |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Bolexus
Świat: Chimera
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrozumcie! Do matek takze kieruje te wypowiedz! To jest nauczka dla naszych rodzicow, nie dla nas. Zeby nie my przestali grac w tibie, a to oni nam nie moga przerywac!
![]() ![]() ![]()
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Zin Falo
Świat: Celesta
Poziom: 61
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Potrzeba żródła dochodów co nie? -.-" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szamotuły
Stan: Na emeryturze
Imię: Rider von Cuggen
Profesja: Druid
Gildia: Furious Boys
Świat: Pythera
Poziom: 45
Skille: x/x
Poziom mag.: 51
![]() ![]() |
![]() W Faktach ten gostek co mowil o ze jego kolega jest knightem i wali z axe
doprowadzil mnie do smiechu . On powiedzial Moj kolega akurat jest knajtem i wali z axa . LoL . Powinno byc tak . oj koleka akurat jest najtem i wali z ax. Polacy , polacy K jest nieme przed spolgloskami . A co do bicia matki to juz przesada . Ludzie uzaleznieni powinni byc zamknieci w klatkach =P. Tibia ma grafike do dupy (tak sie wyraze) ale jest w niej cos co jest piekne !