|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Owszem, wisi mi SP. Z PACCem jest to absolutnie nieodczuwalne, a nawet jako FACC dawałem sobie z tym radę. Po prostu koniec z uhmakerami na MC, przynajmniej na taką skalę, jak wcześniej. Przykre, racja.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
|
![]() Popieram to że z SP i łamanymi spearami we wcześniejszych update przesadzili.Ale te update (jak dla mnie) ma swoje wady i zalety.
Np. Wady to szkielety (Giant skeleton z konkursu na potwora miał taki sam łeb),rotwormy i ich kuzyni carrion wormy (wygład kupy z zębami),dla paladynów udręką jest podnoszenie speara itp. spod potwora po 10 sec. ![]() Zalety to ulepszony wygląd graczy FACC,rec. key dla FACC,nowe tereny dla PACC (lecz z komentarzy na forum wnioskuje że nie ma tam opłacalnych do huncenia potworów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Niestety musze przyznać racje co do nowych terenów, oprócz żółwi inne nowe tereny wogóle nie nadaja sie do expienia ;/ piraci może jeszcze jako tako dla palka mogą sie nadać bo dla knighta i maga/sorc zajebisty waste. Chyba że bedzie dało sprzedać sie te wszystkie nowe czesci setu w sklepie za przyzwoite ceny to można sie zastanowić. Bo reszta totalnie zjechana, dużym plusem sa natomias outlifty i addony, chociarz nawet najlawiejsze do zdobycia z nich sa nie lada wyzwaniem :|
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez grzysztof - 06-08-2006 o 23:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Cytuj:
Aug 02 2006, 00:53:39 CEST Died at Level 91 by a massive water elemental Gosc Ma nick Bartek mozesz zobaczyc Nie wiem jak wam ale jedyne wspomnienie po starej tibi mam jeszcze na ots ta stara grafika az leska sie kreci w oku na wspomnienie starych dobrych czasow :')
Dont forget than tibia is only a computer game.DONT!! Ostatnio edytowany przez Bani Anleabanix - 08-08-2006 o 09:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Az mi sie nie chce na was patrzec...
Narzekaja tylko ci co maja facce i nawet nie doszli do 20 lvla -.- dostali 4 outfity i narzekaja, mysla ze Cipsoft im da tiquande, przeciez to jest duzo roboty, musza kase zbierac -.- A np. ja z paccem, na poczatku tez myslalem ze badziewnie, tesknilem za outfitem ( ![]() Ale co, teraz zobaczylem. Ile mam nowych wysp, ile outfitow (11 na poczatek). I to jeszcze trzeba questy robic na wyspy/addony/outfity, wiec jest naprawde co do roboty. Ja jeszcze wszystkich wysp nie odslonilem ![]() Mozna jeszcze robic rum np. ![]() A i jeszcze fajnie sie siedzi na zolwiach (tortoise thornbacks), mi kiedys wyszlo 20k/h, stracilem 5 uhow na caly dzien, a wynioslem pare bp kasy i pare war hammerow ![]() ![]() ![]() Mi sie podoba ten update ![]() Fajnie pozwiedzac nowe terenki, expowiska, itp. Ostatnio edytowany przez Cashtan - 08-08-2006 o 10:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
|
![]() O a tu nowy potworek
![]() @topic:jak dla mnie ten update jest 50 na 50.Beznadziejne podnoszenie spearow po 10 sec. od zabicia jest przy skillowaniu po prostu uciażliwe ![]() ![]() ![]() @2down:Ja nie robie syfu.poprostu temat nie pasuje do treści.A co do expowisk to all jak zwykle PACC i cipsoft coraz bardziej robi sie chciwy na pieniądze bo nawet Ferumbras jak widaas na screenach latal sobie kiedys po mainie a teraz jest zamkniety w wieży only PACC ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez paruvkovic07 - 25-08-2006 o 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
a czego wlasciwie chcesz od Cipow? Ludzie opanujcie sie troche polowa z was robi offtopa aoutor tematu zaczol temat o nieudanych expowiskach w tym i poprzednim update a nie o tym ze podoba badz nie nowy outfit Ostatnio edytowany przez Asthan - 24-08-2006 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
@topic-Ferumbras tower-wziete chyba z OTS-huncenie tam to istny waste. Jedyne 2 dobre miejsca to: -roty pod liberty -demony i dle w wulkanie Bylem ostatnio na forbiedn islands-latwo pasc nawet na 100 a loot nie ma szans siezwrocic, bylem w podziemiach wyspy skarbow-ghosty dla EK to waste hmmow, dla MS bija za mocno. Bylem na piratach-loota z nich nie idzie sprzedac, jedynie pirackie plecaki i boots sprzedaja sie jakos. Bylem i na wyspach zolwich-maja b. duzo HP a loot to shield wart 100gp i wh(0.5.k) Ogolnie nowe tereny stworzone sa dla poszukiwaczy przygod a nie dla ludzi chcacych dobrze poexpic. Podoba mi sie polazenie wszedzie i ogladanie ale expic sie nie da.
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 25-08-2006 o 08:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a co do update to outfity są niezłe,dobrze pomyślane z addonami,a co do nowych terenów no nikt wam nie każe schodzić pod wodę albo iść na wyznawców..żółwie dają nawet spoko exp i kasę,na piratach nie byłem to sie nie wypowiadam ![]()
![]() |