|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Wg. mnie Rasy na początek bardzo by się przydały. Jeśli chodzi o konie to też mogły by być ale oczywiście trzeba by bylo zaplacic iles za takiego i dodatkowo nie mozna by bylo go zostawic w kazdym miejscu tylko w okraslonych. Tyle by mogli zrobic na poczatek.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Poznań/Michale
Imię: Rollass
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: ..
Skille: ../..
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Jak wprowadza rasy to moze by napisac jakie to maly byc!! I teraz doszedlem do wniosku ze mogli by wprowadzic podzial na Charakter gracza czy jets ktos dobry zly czy np neutralny i wiazace sie z tym korzysci i wady!!
Np. kupowanie w tych sklepach a w innych nie !! W niektorych miastach byli by witani jak bohaterowie a w innych jako zdrajcy itp. !! Pozdro for all ![]()
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
Rasy glupi pomysl-nie w Tibii, juz nie teraz moze 6 lat temu. Konie-nie kupilbym go nigdy-do kaz nie wjedzie, do jaskini po linie go nie zaciagniemy-po co on komu? Chyba, ze liczycie na taki szajs jak dinorat/unikorn w MU. Ja skupilbym sie na zmianie klasyfikacji broni-jak bijesz smoczysko z DL to powinno to dzialac jak aspiryna na bol glowy a w przypadku DSow/skeletonow to odpowiednia bronia powina sie stac ta z gatunku clubow. Oczywiscie trzeba cos zrobic ze skilowanie knightem-problem z palkiem rozwiazali, z sorcem tez a knight dalej jest na tym poziomie co 3 lata temu z tym, ze moze kupic uhy w sklepie. Jedyny sensowny pomysl gody uwagi to dodanie zdolnosci handlowych-przydatne przy sprzedazy loota (targowanie sie z NPC o cene) a jednoczesnie mozna zmienic najbardzie nieoplacalne expowisko w oplacalne dajac mozliwosc sprzedazy loota z polowania po lepszej cenie.
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Z tego co pamiętam, to kiedyś czytałem jakiś wywiad z kimś z Cipsoftu. Było tam napisane, że kolejny update(który będziemy mieli w zimie), a przyniesie sporo nowych rzeczy dla druida, by wyrównać jego szanse z sorkiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() O ludzie. Cipki nie wprowadza nowych ras, bo starsze levele by sie rzucaly, ze gdy zaczynali grac to nie mieli wyboru innej profesji. To samo tyczy sie z questami. Nie zmienia terazniejszych, bo np jakby wprowadzili th do anni, to bylby bunt, bo czesc knightow uzywa clubow i zrobili anni, a 2 raz nie mozna, wiec nie wprowadza, bo byloby zamieszanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Cytuj:
Powinni sie zająć knightem, dodać mu nowe czary, runy zeby mógł lepiej atakować, bez przesady dobre ale zeby coś wniosły do gry.
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Sirr Skrzacik
Profesja: Knight
Gildia: Liga Gentelmanow(Lider ;)
Świat: Aurea
Poziom: 27
Skille: 58/57
Poziom mag.: 4
|
![]() Co przyniesie nie wiem napewno nowe przedmioty potwory moze nowe questy nowe wyspy dla free (np. Edron) i moze cos nowego dla pacc ale nie chciałbym aby przyniosła dzwięk przyzwyczailem sie do takiej tibi bez dzwieku moge pogadac ze znajomymi itp. a jak mam w kolko slychac kilku piosenek to odechciewa mi sie grac w tibie
![]() ![]() ![]() Acha nie zgadzam sie z kawdratowym kołem moim zdaniem mogli by wprowadzic nowe profesie duzo osob zaczelo by grac na nowo a mieli by takiego swojego bankowca ktory by kupowal im rzeczy np nobla armor na 8 lvl ![]() Ostatnio edytowany przez Skrzacik - 15-09-2006 o 14:07. Powód: dopowiedzenie :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quelis
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() W zimie dodadza jakies tereny zimowe
![]() ![]() Patrzcie, gdzies byl screen jak ktos na Tibi 7.81 zmienia sie: Utevo Res Ina "Mammoth nie probowalem, widzialem tylko na screenie (knighta mam) Tak samo bylo z serpent spawn, zmieniles sie, wszyscy "co to? co to?" a w nastepnym update BAH, serpent spawn, tak samo bedzie teraz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() wg mnie knightowi brakuje przede wszystkim hitów krytycznych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A moim zdaniem Tibii brakuje braku tych wszystkich bajerów... 7.1> rox.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Moim zdaniem nowe wyglądy większej ilości terenów. Dźwięku raczej nie dadzą i bardzo dobrze bo Br by się darły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie rasy ? Bo jedyną grywalną w Tibii jest człek. A knight itp. to nie rasa lecz profesja a to już kolosalna różnica.
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Boze co za lole standartowo nowe tereny + nowe potwory + itemy itp
No chyba ze aimbota ulepsza no i powinni jakis skrypt napisac zeby blokowac ****** Botow do tibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Cytuj:
2. To była zwykła literówka, gdzie każdmu to sie może zdarzyć, więc, jeżeli byś uprzejmy mógłbyś tego nie pisać, no ale skoro już to napisałeś to ja sie doczepiłem do Ciebie.
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 52
![]() |
![]() [+] Nowe Tereny [Nad Carlin byloby super]
[+] Nowe spelle dla wszystkich profesji.... [+] Nowy skill np: Szybkosci.... [+] Grafika ++++ [+] Nowe qesty, potwory : - )) |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Konradzio
Profesja: Druid
Gildia: Dragons Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 59
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() My się możemy tylko domyślać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() @co do dzwieku!
ludzie pomyslcie jakbyscie np. poszli na dragi na d lair w ven, albo ank dle + dragi to co by sie dzialo jakby kazdy drag/dl zaczal sie drzec @kary za free items plx buahahhahahahahha @notornus wiesz co to by sie dzialo jakby takie cos bylo... ja osobiscie moze na druida przeszedlbym z sorca
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |