![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Unit mial podobna sile jak huric i walczyl z 70 osobowa gildia gdzie bylo sporo ryckow. Ale nie odbywalo sie to w open battle , Przypomnijcie sobie historie i zrobcie to samo
![]() |
![]() |
|
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() @Up
Co prawda to prawda ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aphydion
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 25
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
pozdro dla kumatych |
|
![]() |
![]() |
#765 |
Użytkownik Forum
|
![]() DObra moze nic nie wiem bo to prawda ta wojna mnie nie dotyczy, ale licze Na Hurricane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Knobik Hunta miales na 80 lvl bo padles od Niz a hunt to nie wiem od kogo ![]() ![]() P.S. poprzednie posty były noobowskie bo ja się tylko domyslam nikt mi nic nie powie...ehh... Ostatnio edytowany przez Sepi - 12-10-2006 o 14:23. |
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
|
![]() chyba jedna niewiadoma wraca Xillio jest w karmie czyli jak zwykle bedzie z russem do smierci i jeden dzien dluzej
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() z tego co widac bylo na tym filmie to Nizahe i spolka nie wykazali sie doslownie niczym szczegolnym poza trapnieciem Hurricane i wastowaniem ich uhów. A próba zdjecia cluba przed zwastowaniem uh byla nieudana. Nizahe dobrze wie ze w takich zamknietych pomieszczeniach wlasnie knighci radza sobie najlepiej, przy takiej ilosci noobcharow odpada mozliwosc uzycia UE, mozliwosc ucieczki...
Darth Torax racje ma, powinniscie jakos strategicznie to rozegrac, tak jak Unity zrobili to na Titani Btw. Gdyby nie nooby Club wyszedlby z trapa for sure! :S |
![]() |
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
|
![]() Widze, ze temat wzbudzil zainteresowanie. Blad rzeczywiscie tkwi w tym, ze nas ludzie nie doceniaja.
Zerknijcie chocby na to, ze u nas nikt nie wyszedl z gildi. Nie jestesmy banda szczeniakow ktorzy po dedzie sie zniechecaja(wiek jest jednym z wymagan jakie zawsze byly wazne przy dojsciu do nas). Najwazniejsza sprawa to to ,że my nie placimy (no przynajmniej ja dlatego to moj 4rty serw ![]() ![]() Zobaczycie , jeszcze usuniemy Nizahe (alias mrocznego cebularza) z morgany. ps: morii to i tak najwiekszy PA jaki biegal po ladach morgany ![]()
#770 |
Użytkownik Forum
|
![]() hiszpan jak dobrze pamientam Villarreal
co do hurricanes to sie trzemaja w jednym skladzie odkad pamientam mzoe minimalne zmiany ale i tak szacuneczek dla nich Ostatnio edytowany przez Gumball - 12-10-2006 o 15:48. |
![]() |
![]() |
#771 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Sepi, nie wyzywaj moich kolegów ponownie. Już wiesz czym to się kończy. Przykro tylko patrzeć na uzależnione od tej gry dziecko... 15:46 Sepi Knight [36]: zjebales mi dzien smieciu Ostatnio edytowany przez Caleth - 12-10-2006 o 17:26. |
|
![]() |
![]() |
#772 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Zapalony kibic FC Barcelony...
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 12-10-2006 o 15:53. |
|
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik Forum
|
![]() Character Deaths
Oct 12 2006, 15:18:39 CEST Killed at Level 37 by Lavio Cold padlem no cos ide na innego chara xD paymentu nie bedzie przykre ... wiem ;] |
![]() |
![]() |
#774 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Sepi - 12-10-2006 o 16:47. |
|
![]() |
![]() |
#775 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Soul of Hestra
Poziom: 68
Skille: 82/85
|
![]() Cytuj:
Napisz lepiej posta "Padłem tylko za to, że nazwałem Soul~ szmatą!!11!". Warto było? |
|
![]() |
![]() |
#776 |
Użytkownik forum
|
![]() haha ciekawi mnei tylko jedno... skad miales pewnosc ze ten sepi z forum to naprawde byl ten gostek na morganie? ;p kazdy sobei moze ttuaj zalozyc konto o dowolnej nazwie
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() @ Sepi
Padles, konczysz grac, zmieniasz serwer, grasz sorcem, plusy, minusy ..... Ogarnij sie troche krecie i przestan truc ludziom glowe na tym froum. Sa wazniejsze rzeczy niz twoje ryczenie. grzecznie powiem Wyjdz Stad Zjebie i prosze bys to zrobil ![]()
#779 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Soul of Hestra
Poziom: 68
Skille: 82/85
|