|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Trzech: MatKus, bosal, Dr. Omader
|
![]() |
#62 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A reszty możesz się samemu domyślić, że firma która takich ludzi zatrudni, będzie miała oprogramowanie od kogo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Sokółka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elvarus
Profesja: Knight
Gildia: Undead Shadows
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: 68/67
Poziom mag.: 4
|
![]() A dla mnie to bardzo dobry pomysł sam przez Hackera straciłem eq. Mam prawie 14 lat i wiem że jak by za hackerstwo miał płacić karę to na bank dostał by szlaban i nauczkę. I by se nie pochakował.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pomysl jest dobry, ale pewnie wiekszosc ivól hakieruf tego nie zobaczy.
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() ahah to do uzytkownika mroku
nie rozrozniasz rasizmu od nie lubienia niemcow!;] a i btw. to ty mnie nazywales bambusem;d ahah rasisto! MHROOOOOCK
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
@topic bardzo bym chcial zeby ten plan zostal wcielony w zycie. sam stracilem cale eq i kase ;/. przestalem miec zaufanie do tej strony ;/. nie sciagam filmikow i nie otwieram rzadnych linkow. coraz rzaadziej zagladam. wszystko przez 'hkerkow' ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
EJjjj, jak avascik Ci zablokowal polaczenie, to nie masz sie czego obawiac, nikt nie skradnie Twojego brass seta. Gorzej, jesli po kliknieciu w link antywir nic nie zrobil. Radze przeskanowac komputer ad-aware i zaopatrzyc sie w soft nod32, zone alarm pro, process explorer, h this, rootkit revealer ( tzn nie wiem, czy w tym linku byl rootkit, bo go nie widzialem ). A ogolnie to na rootkity polecam format. A Tobie polecam pouczyc sie polskiego, bo strasznie kaleczysz swoj jezyk ojczysty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wlasnie skanowalem nodem i nic nie wykryl. 0 wirusow.
a co do polskiego to sie ucze przez caly czas ;p. i chyba bede sie uczyc przez cale zycie tego naszego wspanialego jezyka ojczystego. a powiedzcie mi, czy to prawda ze keylogger zapisuje tylko to cosie pisze na klaw i jak sie ktos loguje uzywajac kopiuj/wklej to nie ma szans na hacka?? prawd czy falsz? @down no wlasnei nie skanowalem. jak sie nazywa ten program ?? sciagne i przeskanuje. edit rootkit znalazl cos takiego: c:\windows\prefetch\cmd*****-087b4001.pf data dzisiejsza, godzina 17:18 o co chodzi?? Ostatnio edytowany przez bartii10 - 31-01-2007 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
|
![]() @up
Mozna to miedzy bajki wlozyc. A rootkit revealerem skanowales? edit RootkitRevealer edit no i teraz wykasuj te wpisy, ktore Ci sie pokazaly -.- Ostatnio edytowany przez XIII - 31-01-2007 o 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Bla bla bla ...
Jak ktos jedzie przez program do zmieniania proxy to se możecie -,- Łączenie się za pośrednictwem proxy jest przydatne sczególnie dla osób mających stałe łącze ze stałym IP, jak również dla osób w sieci lokalnej DHCP. Główną zaletą jest to, że jesteśmy ukryci w sieci ,ściągamy pod innym IP niż nasze rzeczywiste. |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
czyli wniosek jestt prosty. sformatowac dysk, nie wchodzic na tibia.pl, nie korzystac z tego forum wogole??? a powiedzcie mi co z tegomacie ze ukradniecie komus konto?? edit http://blog.konieczny.be/2005/07/25/wywiad-z-hakerem/ czytajcie od posrtu nr 18 w dol. Ostatnio edytowany przez bartii10 - 31-01-2007 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Moze nie co ja z tego mam ale wiem, ze tacy h4xi0rzy maja satyfakcje. I na tym im glownie zalezy, itemy to drugorzedna sprawa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Łączenie się za pośrednictwem proxy jest przydatne sczególnie dla osób mających stałe łącze ze stałym IP, jak również dla osób w sieci lokalnej DHCP.
Główną zaletą jest to, że jesteśmy ukryci w sieci ,ściągamy pod innym IP niż nasze rzeczywiste. i jakim cudem namierzycie evul h4xxior4??? jakiś tam tutorial dla newb h4xxxorów 1.... 2.... 3. Zawsze używaj proxy... Nawet newby jadą na proxy baj baj |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uzupełniajac post Gremlina dodam, ze userzy neoski mysla ze zawsze sa anonimowi. Nic bardziej mylnego
![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Wczoraj mnie zaatakowaly naraz 2 exploity. Dobrze ze mialem antywira bo bym stracil postac... O ile mozna byc na tyle madrym i nie sciagac keyloggerow, to na exploity nie ma zadnej metody bo ktos umiesci na zwyklej stronie a ja nie wiem ze on tam jest i nie moge sie domyslec
![]() @topic Bardzo dobrze, popieram. Najlepiej ich w poprawczaku na kilka lat zamykac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
![]() |
![]() mam nadzieje ze wszystkie te lamusy wejda w ten link i przemysla to co robia...
![]() |
#80 | |
Zbanowany
|
![]() Jezeli nie chcecie stracic swoich plate setow, zainstalujcie sobie latke na exploit wmf ( win xp )
http://www.microsoft.com/downloads/t...w.win-os.pl%2f Pobieranie powinno nastapic automatycznie. Wlasciwie to ta latka wyszla ponad rok temu, ale co tam. A tu taka ciekawostka: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez XIII - 02-02-2007 o 02:58. |
|
![]() |
![]() |