|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy ekipa CipSoftu powinna szczelnie zabarykadować PoH? | |||
Tak, taak, TAAAK! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
102 | 46.36% |
Nie, lepiej aby zostało tak jak jest ![]() |
85 | 38.64% |
A co mnie to? "Róbta co chceta" |
33 | 15.00% |
Głosujących: 220. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() POH jest kawalem rowniny gdzie nie ma problemu zlurowac czegokolwiek. Zapusci sie taki jeden z drugim tam gdzie niepowinni i inny porzadny obywatel ma dead'a. Rozumiem ze lurowanie to czesc Tibii, jak niektorzy mowia ale bez jajec, niech sobie ktos luruje slabsze potwory a nie takie jak GS i to w miejscu gdzie jest duzy ruch - trakt miedzy miastami. Toz to nie ma sensu.
Zaglosowalem na TAK
![]() |
#62 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
Nie jestes obiektywny, choc z postu tego nie widac, ale ja cie z rl znam. Otoz, Gumski to pan ktory dwoch pk nie wytrzymal i uciekl na non-pvp. Jestes teraz przeciwko, choc nigdy ci sie nie zdarzylo. Jestes poprostu rozgoryczony, ze high levele robia co chca. Jest to jedno z niewielu niebezpiecznych miejsc, a gra przynajmniej ma klimat. Cos sie dzieje, nie expie i skilowanie/runki i odwrotnie.
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Ekh..Gangrel..ja tu nie gadam o PK ty wypowiadam sie na temat z gory zalozony. Moge miec swoje zdanie na temat lurowania? Bardzo dziekuje.
#64 |
Fallen Angel
|
![]() Hmmm, nie, nie mozesz. Dyskusje na takie temty powinny byc obiektywne, a w twoim poscie tego nie ma. PoH i lurowanie trzyma w tibi klimat i chyba szlag by mnie trafil gdyby przez takich jak ty, rozgoryczoncych newbie kolejny ciekawy element zostal wyeliminowany.
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() wedlug sondy wiekszosc osob zaglosowala za zamnieciem Poh I to mnie satysfakcjonuje jak narazie, pomyslimy co dalej z tym zrobic........
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Jest cos takiego na rooku co ja nazwalem niewidzialna sciana, a dlaczego ?
Znalazem cos takiego na prawo od swiatynii, a to bylo tak, ubijalem rabbity (sa blisko, a chcialem miec jedzenie) gonie go, on ucieka i miedzy tymi swamp tree rabbit zatrzymuje sie i ucieka w inna strone, tak jakby tam byla niewidzialna sciana. Mozna by bylo ustawic mosty podniesione w wejsciach do POH (np takie jak ten blisko mount sternum). A statki dla FACC to idealny pomysl, oczywiscie edron i darama byly by dla nich zablokowane, ale dzieki temu nie bylo by zadnego ryzyka podrozowac z miasta do miasta (przyklad.Thais do Carlin, trzeba przejsc przez most Dwarfow, a jak wiadomo sa tam Dwarf Soldiery, ktore dla low-lvl sa zabójcze, nie mowie o knigthach.). NIE KLÓĆCIE SIĘ NA FORUM, OD TEGO SŁUŻY CHAT !!! STATKI DLA FACC ROX !!! Ostatnio edytowany przez Chmielok - 23-11-2004 o 20:56. |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekm, czy ty wiesz co piszerz?! Nikt się nigdy nie zgodzi, LOL, może ze dwóch twoich kolegów. To jest wogóle nierealne, myślisz że ktoś by sie zgodził na jeden dzień bez grania dla jakiegoś głupiego pomysłu który i tak jest zdany na niepowodzenie. Tym bardziej jeśli ktoś chce se kupić pacca, i dla takiego pomysłu bu zrezygnował. ROTFL Temar ogólnie głupi, juz dawno powinien być zamknięty, a ty go na siłę ciągniesz. CipSoft tu nie zagląda, a nawet gdyby to i tak by Ciebie nie posłuchał, tu chodzi o dobro ogółu a nie jednego człowieka któremu zachciało się zamykania pohu, a nawet gdyby większość chciała to i tak poh zostanie zamknięty... A poza tym Cipy mają już dawno wymyślone co wprowadzą do następnego Updata. Zamykanie większości expowisk (odgradzanie ich od miast) jest bezsensowne, gra traci klimat. @Master Ostry Naucz się edytować posty.
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Cytuj:
OMG! czy ja mowie ze tak trzeba robic????!!!!!!! ten temat jest zalozony po to zeby zbierac wasze poglady na temat czy wolelibyscie zeby zamknieto PoH OMG! przecie ja tego na serio nie mowilem przeciez chyba wiem ze Cipy takie bzdury olewają OMG!
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ale wy macie problemy z tym poh'em ;p . Jak wiecie ze tam moze byc zrulowany gs albo cos innego to poprostu jak noobek nie idz tamtendy lol ;p
kup se paca i podrozoj ;p |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() ja popieram
Tak jak kolega wyzej napisal ,, kup se pacca'' a jesli kto sie chce pacca(co nie sadze) lub go nie satc, lub cos tam jeszcze to ma przestac przez to grac? ![]() A tak wogole jak mowicie ze lurowanie to klimat gry to moze wogole niech CIPy odblokuja kazdy most z wejsciem na wyzszy poziom, kazda gore, miedzy wyspami niech beda mosty (oczywiscie z bariera na pacca na wyspach paccow), odblokowac ghost land, nie bedzie juz shodzow tylko dziury i ogolnie wszystko bedzie odblokowane zeby mogly se Dly po miatach buszowac.
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ZOSTAWCIE POH W SPOKOJU !!! KOCHAM LURERÓW !!!! NA RUBERZE PRZEZ GS'A DRAGON SHIELD... ( 10 palkiem od kumpla )
Zreszta lurerzy to czesc gry tak samo jak PK. BTW : Zaglosowalem zeby zostawili... A jak sie boisz deda przez lura to tibia nie dla ciebie idz sobie pusc telenowele... ( najlepiej BR ! ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() no wlasnie mowie... jesli tak kochacie lurerow to moze rzeczywiscie otworzmy wszystko zeby se warlocki po miastach biegaly?
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Złomowisko
|
![]() W sumie mogli by zamknąć PoHa, było by bezpieczniej dla n00bków, którzy nie potrafią uciec przed lurniętymi monsterkami (oczywiście należy zawsze mieć UHy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH!
TYLE! Ja padłem od GS'a na starej postaci. PoH powinien być oddzielony Mostem, bez przejścia dołem, i schodami! (Po nich się nie da wciągnąć!)
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Eh ludzie to chyba moj byl pierwszy post ktory zawieral tresc o tym ze lurezy to czesc gry i ja wcale nie jestem za tym zeby wszystko odblokowac ale zeby zostalo tak jak jest hmmmmm chociaz bardzo bym chcial zeby taki warlock sobie po miescie szalal dla mnie gratz niestety dla innych nie. DlA TEGO NIECH ZOSTANIETAK JAK JEST. Sorry za bledy, ale jakos za ortografia nie przepadam.
P.S. A ak w ogole ten temat jest bez sensu co nam da jakas ankieta ??? Co najwyzej sie wyzyjemy i wyrazimy swoje poglady, zastanowcie sie. |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jestem, ZA!!! gram na Harmoni i wkurza mnei to lurowanie, urozmaicenie do gry BA super wracasz z hunta i DED :|. A już wogule lurowanie pod główną bramę venore , emocje tak Masta Blasta , chcesz wyjść a nie możesz ale przygoda
![]() ![]()
#79 |
Zbanowany
|
![]() Ja jestem zdecydowanie za zablokowaniem PoHa rampami... tak, żeby się nie dało nic wylurować, a gracze mogli bez problemu uciekać... Ja sam nienawidzie tych, którzy lurują... kiedyś, wracałem z hunta na DLe... niosłem sobie Royal Helma i Dragon Scail Mail.... skończyły mi się wszystkie UHy...idę koło Dwarf Bridge... patrze.. Giant Spider... wypadł i RH, i DSm... oraz bp of HMM...
ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!! sorx za spam!!! |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() Powinni zrobić rzeke koło Poh'u i dac most i już by było po kłopocie (Wilk syty i owca cała)