Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Pokaż wyniki sondy: Czy ekipa CipSoftu powinna szczelnie zabarykadować PoH?
Tak, taak, TAAAK! 102 46.36%
Nie, lepiej aby zostało tak jak jest 85 38.64%
A co mnie to? "Róbta co chceta" 33 15.00%
Głosujących: 220. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-11-2004, 18:30   #61
Gumski
Użytkownik Forum

Gumski's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków

Gumski ma numer GG 3352613 Gumski ma login Tlenu gumka12@tlen.pl
Domyślny

POH jest kawalem rowniny gdzie nie ma problemu zlurowac czegokolwiek. Zapusci sie taki jeden z drugim tam gdzie niepowinni i inny porzadny obywatel ma dead'a. Rozumiem ze lurowanie to czesc Tibii, jak niektorzy mowia ale bez jajec, niech sobie ktos luruje slabsze potwory a nie takie jak GS i to w miejscu gdzie jest duzy ruch - trakt miedzy miastami. Toz to nie ma sensu.

Zaglosowalem na TAK

Vysogota z Corvo
Andrzej Sapkowski
Gumski jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-11-2004, 18:37   #62
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gumski
POH jest kawalem rowniny gdzie nie ma problemu zlurowac czegokolwiek. Zapusci sie taki jeden z drugim tam gdzie niepowinni i inny porzadny obywatel ma dead'a. Rozumiem ze lurowanie to czesc Tibii, jak niektorzy mowia ale bez jajec, niech sobie ktos luruje slabsze potwory a nie takie jak GS i to w miejscu gdzie jest duzy ruch - trakt miedzy miastami. Toz to nie ma sensu.

Zaglosowalem na TAK
@Gumski

Nie jestes obiektywny, choc z postu tego nie widac, ale ja cie z rl znam. Otoz, Gumski to pan ktory dwoch pk nie wytrzymal i uciekl na non-pvp. Jestes teraz przeciwko, choc nigdy ci sie nie zdarzylo. Jestes poprostu rozgoryczony, ze high levele robia co chca. Jest to jedno z niewielu niebezpiecznych miejsc, a gra przynajmniej ma klimat. Cos sie dzieje, nie expie i skilowanie/runki i odwrotnie.

Gangrel jest offline  
stary 23-11-2004, 18:40   #63
Gumski
Użytkownik Forum

Gumski's Avatar

Lokacja: Kraków

Gumski ma numer GG 3352613 Gumski ma login Tlenu gumka12@tlen.pl
Domyślny

Ekh..Gangrel..ja tu nie gadam o PK ty wypowiadam sie na temat z gory zalozony. Moge miec swoje zdanie na temat lurowania? Bardzo dziekuje.

Vysogota z Corvo
Andrzej Sapkowski
Gumski jest offline  
stary 23-11-2004, 18:47   #64
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Imię: Va'esse
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Hmmm, nie, nie mozesz. Dyskusje na takie temty powinny byc obiektywne, a w twoim poscie tego nie ma. PoH i lurowanie trzyma w tibi klimat i chyba szlag by mnie trafil gdyby przez takich jak ty, rozgoryczoncych newbie kolejny ciekawy element zostal wyeliminowany.

Gangrel jest offline  
stary 23-11-2004, 20:12   #65
Master ostry
Użytkownik Forum

Master ostry's Avatar

Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel

Master ostry ma numer GG 4139914
Domyślny

wedlug sondy wiekszosc osob zaglosowala za zamnieciem Poh I to mnie satysfakcjonuje jak narazie, pomyslimy co dalej z tym zrobic........

Name: Acid Kamil
Profesja: Knight
Miasto: AB'Dendriel
Serwer: Secura
Level: 30
Magic level: 4
Skille: 53/47
Gildia: Ostra Gildia
Master ostry jest offline  
stary 23-11-2004, 20:54   #66
Chmielok
Użytkownik Forum

Chmielok's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004

Domyślny

Jest cos takiego na rooku co ja nazwalem niewidzialna sciana, a dlaczego ?
Znalazem cos takiego na prawo od swiatynii, a to bylo tak, ubijalem rabbity (sa blisko, a chcialem miec jedzenie) gonie go, on ucieka i miedzy tymi swamp tree rabbit zatrzymuje sie i ucieka w inna strone, tak jakby tam byla niewidzialna sciana.

Mozna by bylo ustawic mosty podniesione w wejsciach do POH (np takie jak ten blisko mount sternum).

A statki dla FACC to idealny pomysl, oczywiscie edron i darama byly by dla nich zablokowane, ale dzieki temu nie bylo by zadnego ryzyka podrozowac z miasta do miasta (przyklad.Thais do Carlin, trzeba przejsc przez most Dwarfow, a jak wiadomo sa tam Dwarf Soldiery, ktore dla low-lvl sa zabójcze, nie mowie o knigthach.).

NIE KLÓĆCIE SIĘ NA FORUM, OD TEGO SŁUŻY CHAT !!!

STATKI DLA FACC ROX !!!

Ostatnio edytowany przez Chmielok - 23-11-2004 o 20:56.
Chmielok jest offline  
stary 24-11-2004, 14:54   #67
kidler
Użytkownik Forum

kidler's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004

Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master ostry
nic nie wiadomo, szczerze mowiac cipsoft moglby sie na to zgodzic ( jest jeden sposob):

jakby powiedziec wszystkim polakom niech nie graja w tibie 7 dni albo strajk ze polacy nie beda kupywali paccow (to by byla ogromna strata dla Cip'ów), wtedy szantaz by na nich zadzialal bo co im szkodzi dac pare nowosci w mapie i zarobic na tym $$$$$$
ROTLF!! <gleba>

Ekm, czy ty wiesz co piszerz?!

Nikt się nigdy nie zgodzi, LOL, może ze dwóch twoich kolegów. To jest wogóle nierealne, myślisz że ktoś by sie zgodził na jeden dzień bez grania dla jakiegoś głupiego pomysłu który i tak jest zdany na niepowodzenie. Tym bardziej jeśli ktoś chce se kupić pacca, i dla takiego pomysłu bu zrezygnował. ROTFL
Temar ogólnie głupi, juz dawno powinien być zamknięty, a ty go na siłę ciągniesz. CipSoft tu nie zagląda, a nawet gdyby to i tak by Ciebie nie posłuchał, tu chodzi o dobro ogółu a nie jednego człowieka któremu zachciało się zamykania pohu, a nawet gdyby większość chciała to i tak poh zostanie zamknięty... A poza tym Cipy mają już dawno wymyślone co wprowadzą do następnego Updata.
Zamykanie większości expowisk (odgradzanie ich od miast) jest bezsensowne, gra traci klimat.
@Master Ostry
Naucz się edytować posty.
stary 24-11-2004, 16:58   #68
Master ostry
Użytkownik Forum

Master ostry's Avatar

Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel

Master ostry ma numer GG 4139914
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler
ROTLF!! <gleba>

Ekm, czy ty wiesz co piszerz?!

Nikt się nigdy nie zgodzi, LOL, może ze dwóch twoich kolegów. To jest wogóle nierealne, myślisz że ktoś by sie zgodził na jeden dzień bez grania dla jakiegoś głupiego pomysłu który i tak jest zdany na niepowodzenie. Tym bardziej jeśli ktoś chce se kupić pacca, i dla takiego pomysłu bu zrezygnował. ROTFL
Temar ogólnie głupi, juz dawno powinien być zamknięty, a ty go na siłę ciągniesz. CipSoft tu nie zagląda, a nawet gdyby to i tak by Ciebie nie posłuchał, tu chodzi o dobro ogółu a nie jednego człowieka któremu zachciało się zamykania pohu, a nawet gdyby większość chciała to i tak poh zostanie zamknięty... A poza tym Cipy mają już dawno wymyślone co wprowadzą do następnego Updata.
Zamykanie większości expowisk (odgradzanie ich od miast) jest bezsensowne, gra traci klimat.
@Master Ostry
Naucz się edytować posty.

OMG! czy ja mowie ze tak trzeba robic????!!!!!!! ten temat jest zalozony po to zeby zbierac wasze poglady na temat czy wolelibyscie zeby zamknieto PoH OMG! przecie ja tego na serio nie mowilem przeciez chyba wiem ze Cipy takie bzdury olewają OMG!

Name: Acid Kamil
Profesja: Knight
Miasto: AB'Dendriel
Serwer: Secura
Level: 30
Magic level: 4
Skille: 53/47
Gildia: Ostra Gildia
Master ostry jest offline  
stary 24-11-2004, 17:43   #69
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Nie barykadować i powinni zniszczyć bramkę lvlową w molts dl w carlin omg to by było piękne i zajedwabiste.
Sam nigdy nic nie zlurowałem.Lubie walczyć z lurerami
PiXik jest offline  
stary 24-11-2004, 18:00   #70
LOL_13
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
LOL_13 ma numer GG 9556050
Domyślny lol

Ale wy macie problemy z tym poh'em ;p . Jak wiecie ze tam moze byc zrulowany gs albo cos innego to poprostu jak noobek nie idz tamtendy lol ;p
kup se paca i podrozoj ;p
LOL_13 jest offline  
stary 25-11-2004, 18:35   #71
Wubeso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2004

Domyślny

ja popieram

Tak jak kolega wyzej napisal ,, kup se pacca''
a jesli kto sie chce pacca(co nie sadze) lub go nie satc, lub cos tam jeszcze
to ma przestac przez to grac?
A tak wogole jak mowicie ze lurowanie to klimat gry to moze wogole niech CIPy odblokuja kazdy most z wejsciem na wyzszy poziom, kazda gore, miedzy wyspami niech beda mosty (oczywiscie z bariera na pacca na wyspach paccow), odblokowac ghost land, nie bedzie juz shodzow tylko dziury i ogolnie wszystko bedzie odblokowane zeby mogly se Dly po miatach buszowac.
Master sorc
lvl 26
mlvl 36
Rosnie!!!
Wubeso jest offline  
stary 26-11-2004, 15:38   #72
Swir
Użytkownik Forum

Swir's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik

Stan: Na emeryturze
Swir ma numer GG 6326539
Domyślny

ZOSTAWCIE POH W SPOKOJU !!! KOCHAM LURERÓW !!!! NA RUBERZE PRZEZ GS'A DRAGON SHIELD... ( 10 palkiem od kumpla )
Zreszta lurerzy to czesc gry tak samo jak PK.
BTW : Zaglosowalem zeby zostawili...
A jak sie boisz deda przez lura to tibia nie dla ciebie idz sobie pusc telenowele... ( najlepiej BR ! )
Swir jest offline  
stary 26-11-2004, 16:04   #73
Wubeso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2004

Domyślny

no wlasnie mowie... jesli tak kochacie lurerow to moze rzeczywiscie otworzmy wszystko zeby se warlocki po miastach biegaly?
Master sorc
lvl 26
mlvl 36
Rosnie!!!
Wubeso jest offline  
stary 26-11-2004, 17:23   #74
Szmelc
Użytkownik forum

Szmelc's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Złomowisko

Domyślny

W sumie mogli by zamknąć PoHa, było by bezpieczniej dla n00bków, którzy nie potrafią uciec przed lurniętymi monsterkami (oczywiście należy zawsze mieć UHy ), ale gdy idzie się główną drogą z Venore do Thais lub kazz zawsze przechodzą ciarki czy tym razem spotkam GSa? BTW: zagłosowałem za co mnie to obchodzi...
Szmelc jest offline  
stary 26-11-2004, 18:06   #75
Leo
Użytkownik Forum

Leo's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź

Leo ma numer GG 7184087
Domyślny

BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH! BLOKOWAĆ PoH!

TYLE!

Ja padłem od GS'a na starej postaci. PoH powinien być oddzielony Mostem, bez przejścia dołem, i schodami! (Po nich się nie da wciągnąć!)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lololol Pokaż post
http://i3.tinypic.com/7w7nuvd.jpg
ja pierdole, to przechodzi ludzkie pojecie.
Leo jest offline  
stary 26-11-2004, 19:01   #76
Fido
Użytkownik Forum

Fido's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004

Domyślny Wracam do tematu za co pewnie zostane bardziej znienawidzony :P

Eh ludzie to chyba moj byl pierwszy post ktory zawieral tresc o tym ze lurezy to czesc gry i ja wcale nie jestem za tym zeby wszystko odblokowac ale zeby zostalo tak jak jest hmmmmm chociaz bardzo bym chcial zeby taki warlock sobie po miescie szalal dla mnie gratz niestety dla innych nie. DlA TEGO NIECH ZOSTANIETAK JAK JEST. Sorry za bledy, ale jakos za ortografia nie przepadam.

P.S. A ak w ogole ten temat jest bez sensu co nam da jakas ankieta ??? Co najwyzej sie wyzyjemy i wyrazimy swoje poglady, zastanowcie sie.
Fido jest offline  
stary 26-11-2004, 22:55   #77
Lord_Nerevar
Użytkownik Forum

Lord_Nerevar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
Lord_Nerevar ma numer GG 2036538
Domyślny

Jestem, ZA!!! gram na Harmoni i wkurza mnei to lurowanie, urozmaicenie do gry BA super wracasz z hunta i DED :|. A już wogule lurowanie pod główną bramę venore , emocje tak Masta Blasta , chcesz wyjść a nie możesz ale przygoda . Sam stałem się ofiarą właśnie takeigo zurowania GS pod bramę...(FS )niehc sobie lurują cyce itd coś przed czym się da uciec, ale GS, DL... większoś postaci gdy się z nimi spotkają na środku drogi nawet na 25 lvlu ded.

LBW
Guardia
Lord_Nerevar jest offline  
stary 27-11-2004, 14:27   #78
Moongroow
Użytkownik Forum

Moongroow's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vixit
Świat: Olympa
Moongroow ma numer GG 3220314
Król Sam sie człowieku zabarykaduj !!

hehe mam nadzieje ze moja odpowiedz na tego posta mówi sama za siebie !!!!
Moongroow jest offline  
stary 27-11-2004, 18:48   #79
Petersaber
Zbanowany

Petersaber's Avatar

Domyślny

Ja jestem zdecydowanie za zablokowaniem PoHa rampami... tak, żeby się nie dało nic wylurować, a gracze mogli bez problemu uciekać... Ja sam nienawidzie tych, którzy lurują... kiedyś, wracałem z hunta na DLe... niosłem sobie Royal Helma i Dragon Scail Mail.... skończyły mi się wszystkie UHy...idę koło Dwarf Bridge... patrze.. Giant Spider... wypadł i RH, i DSm... oraz bp of HMM...

ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!!ZABLOKOWAĆ POH!!! sorx za spam!!!
Petersaber jest offline  
stary 28-12-2004, 20:21   #80
K-ostry
Użytkownik Forum

K-ostry's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House

K-ostry ma numer GG 0000001
Domyślny

Powinni zrobić rzeke koło Poh'u i dac most i już by było po kłopocie (Wilk syty i owca cała)

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania