|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() Master *
![]() Pozostaje nam tylko czekac na więcej wiadomości o Yetim. Dzisiaj jakiś głupek krzyczał na senji, że widział Yeti, przyszedłem, ale zobaczyłem tylko krew a nastepnie killed by frost troll xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() ja yetiego nie widzialem ale widzialem jak zabil mojego kumpla ja mialem 15 lvl (wiem ze nie zawysoki) a moj kumpel 14 i se tak idziemy a ja tu patrze on sie wylogowal to ja mu na gg pisze czemu poszedles i powracam do tibi po chwili widze Cialo mojego kumpla szypko zabralem bp i uciekam i w tym momencie slysze tan odglos otrzymanej wiadomosci na gg patrze a to wiadoosc od kumpla "yeti mnie je...l" ale yetiego niegdzie nie widzialem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Wszyscy tylko gadajom ze som nowe mosters i te Yeti ale powiedzcie gdzie one som do jasnej... Wszyscy by chcieli solowac nowe potsworki a nie tylko ogladac ss'y
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() @Brave Stomach
Możliwe, że ma więcej pięter ale prawdodobnie można się do nich dostać tylko za pomoca kilofu. Co do tej lawy - 3 poziom Foldy jest podzielony na 2 częsci. W jednej FE, a w drugiej królestwo minosów(coś jak Kreta - mają nawet labirynt ![]() @topic Yeti to bardzo dziwne zjawisko. Ostatnio postanowiłem zabić Yeti (Elysia) i spędziłem na Foldzie około 2 dni gry ( co w moim przypadku równa się około 35h gry). Yeti nie znalazłem, pomimo tego, że qmpel został przez niego zabity. Wiadomość o jego śmierci dostałem w 5 minut po tym jak to się stało - poszedłem od razu na Foldę , a w tym czasie Yeti zniknął(nie minęło więcej niż 15 minut od śmierci qmpla). Przeszukałem bardzo dokładnie wyspę i ani śladu po człowieku śniegu. Po tym wszystkim dowiedziałem się, że qmpel stał na Foldzie jakiś czas i robił runy(AFK). Moim zdaniem CIPowie wstawili do gry taki skrypt: ---------------- {kod programu } if ( ktoś_stoi_afk = true ) { pobierz_nick_afkera(); przywolaj_yeti(); zabij_afkera(nick); sprawdz_czy_nikt_cie_nie_widzial(); if (ktos_cie_widzial = true) { pobierz_nick_widza(); zabij_widza(widz); } else bierz_nogi_za_pas(); zniknij(); } else { kod programu } ---------------- ![]() ![]() ![]() PS. Programiści i niektórzy (L)userzy będą wiedzieć o co chodzi. ![]()
Dont be fear... Lord Slash is here... ![]() Boltkeeper, Astera, lvl: 50, skills: 75/50(non-pvp) ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Slash - 28-12-2004 o 09:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: City of God
![]() ![]() |
![]() ok to yeti jest tylko robi sie co jakis czas i tyle i przetanice gadac jakies poj**** hitoryjki o pietrach i innych bzdurach to dzial o yeti a nie najglupsze hitorie swiata....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: City of God
![]() ![]() |
![]() i niech kazdy kto go widzi niech robi ss potrzebujemy wiecej info o nim a ja teraz palkiem pujde na folde moze bede mial szczescie
![]() Ostatnio edytowany przez <=KaLeCiQ=> - 27-12-2004 o 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() PokaZ screena z tym deadslicerem!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Heh... niektore elementy wprowadzone przez ten Update to chyba najlepsze posunieci Cipsoftu od stworzenia tibii...
![]() ![]() Najpierw Faraonowie... kto to, co to, czemu tak a nie inaczej.... Teraz Yeti <chyba najlepszy element update ![]() ![]() Brawo dla CipSoftu za TAKIEGO Yeti ![]() ![]()
![]() |
#69 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Edit: A może ty jako wybraniec masz udostępnione kody zrodlowe Tibii ? ![]() Ostatnio edytowany przez Meitsall - 28-12-2004 o 12:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ja bym zrobil z mego kumpla low lvlka przynete
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2004
![]() |
![]() moge wam powiedziec ze yeti wyrzuca sniazki
![]() umieszczem link do filmu wyprawy pewnej ekipy na yeti hunt ![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21121 |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Najdziwniejsze jest w tym filmiku że tam są 2 yeti
![]() Może to rodzinka? ![]() |
![]() |
![]() |