|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() Najlepszym dla knajta hunterem, jest ten na zamku koło ab. Wpadasz, z list battle dajesz na huntera, <łup,łup,łup> i myśliwy nie żyje. Ale to dziala tylko wtedy gdy mamy przyzwoity eq i skillz.
PS. Mi się udało zabić 4 panów pod rząd bez straty hp ![]()
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() jak dla knightta 15+lvl to tylko zamek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() dzisiej zobaczylem huntera i postanowilem goodwiedzic
wchodze i bije z luku....stracilem ini 24 hp czekam na resp wchodze i jak go tylko zobaczylem zamiast go zaatakowalem walnol mnie za 94 no i zwialem :/
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Puławy
![]() |
![]() Palladyn lvl 26 skill 66 trace uh na jednego Hunter'a
jednym slowem jest to nieoplacalne Ale jeśli już musimy sie przebic przez grupke Hunterów proponuje Lurowac sobie po jednym z dwoma nie kazdy da sobie rade |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() To male bardzo wstretne stworzenie magace zabic karzdego nieumiejetnego playera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() ja to miełem tak ze poszedłem patrze na gurce jakiś typ stoi outufit palladyna myśle pojde (szedłem z 2 typami) i kolesiówa do mnie u first ja myśle a co mi tam podchodze do niego mowie hi -_- ' on we mnie bije
![]() lol? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OMLET PROBABLY THE BEST SORCERER ON AMERA |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() sytuacja I:Ja też dokładnie jak kotomaniak tylko ja nie miałem takiego fartu i jak sie pewno każdy domyśla...
![]() ![]() Sytuacja II:to samo co wufoi lecz ja nie zdążyłem zwiać i tylko zagadałem do kolegi Ja:Ku*** jakiś PK mnie zaje*** On:jaki lvl i nick?? Ja: lvl nie wiem a nick "hunter";/ ...(tu już sie chyba każdy domyśla) |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2004
|
![]() a ja jestem pallem i do huntera nawet nie podchodze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2004
|
![]() Mam bardzo wazne pytanko czy sa jakies fajne qesty w carlin i kolo niego??
i jak sie wkleja screny zeby np wkleis tutaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
|
![]() i jescze jedno!
jak sobie radzic z hunterem jak on mi odbiera wiencej niz 50hp za 1 razem?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @ rafik
Tu się nie mówi o questach ale ja złamię tą zasadę ![]() idź tam zrób to zabij tamtego przejdź przez to wejdź w to zabierz tamto uzyj na tym i masz zaliczonego questa proste ne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() NA huntery jak sie wybierasz sorcem lub druidem to po prostu invisa dajesz i lejesz (ale to juz jak musisz)a knightem lub palem stealth ring (tez jak musisz) hunty na hunterach są nie oplacalne glównie chyba że ktoś go chce tylko zaliczyć
![]() Ale ten stworek potrafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
|
![]() dzienki za pomoc !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
|
![]() ja gram
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
|
![]() Kurna nie nawidze hunetrów ide sobie kiedyś na cyce koło Carlin ide ide już mam schodzić zarabć Cyklopa a tu <chlast>You lose 70......ble ble you are dead =(
ale niech czeka ja się zemszcze !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Huntery to pie....... dz.... które wszystki ch zabijajo,
ale moge siępochawali, że dziś jednegoiza zablem. Szlem właśnie na tego ds-a koło carlin i patrze hunter no i go wale ubiłem i bułka wypadła zasmuciłem się, poszedłem zabiłem ds-a i tylko torch wypadł wnerwiłem sięjak nie wiem dosazłem do miasta wyłonczyłem tibie z powodu załamania ale po chwili postanowiłem sie wyżyć próbuje tibie włonczyć a ty "Too many ..." więc sobie włonczyłem unreal tournament 204 i tam rzeźzrobiłem caly czas wygrywałem i było fajnie i nie by ło tak jak w tibi, że z wroga musi wypaść. Wnerwiające było to jak ci ktośz pod nosa zabierze pjazd..
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Ja normalnie ide se sam kiedys na huntera ze skillami 45/38 (jestem knight) i 5 strzalow i po nim bylo on mi wziął z 50hp a gdy dzisiaj szłem z kolegą ze skillami 44/37 to mi poszły kombosy od niego 47hp, 78hp 42hp i ledwo przeżyłem(kolega ma skille w granicach 50!!!)
--- Jakie założenia mam?? proste: expić i trenować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2004
|
![]() ja zawsze ide sobie do elf bane, zerki i guardy buiore z 1 sd a hunterka w 1 wiezy to z pare hmm prawie mi nic nie robi wiec ja nie wiem jak ty to zrobiles... 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Ja zaraz po tym jak wyszełem na maina postanowiłem zrobić sobie wycieczkę na północ. Idę sobie a tu nagle widzę jakiś gostek. Podbiegam do niego zapytać się o potwory w okolicy. 5 strzałów i po mnie, gostek nazywał się hunter
![]()